- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.761
sağolasın ben de iyiyim.yeni katalogdan siparişler nasıl gidiyor?
Henüz 2 tane sipariş aldım ben pek satış yapamıyorum ya çok çevrem yok birde çok avon satan var k 5 te 165 lik anca yaptım ..Senin nasıl gidiyor ..Bu arada birşey sorucam katalog fiyatından veriyorsunuz değil mi
canım ben k 5 te zar zor 150 liralık sipariş toplayabildim.yine benden iyisin.ben en çok bu kampanyadan memnunum şimdilik.bugün baya sipariş geldi.daha da gelicek gibi.normalde kataloglar elimde kalırdı.şimdi yetmedi katalog sanırım bi daha istiycem.ben çoğu kişiye indirimli veriyorum malesef.ayakları alışsın diye indirimli verdim başlarda şimdi de herkes indirim bekliyo..[/QUO
Hım öyle oluncada hep indirim bekliolar senin bi kazancın olmuyor diğer türlüde insanların almak işine gelmiyor bende temsilci olim ucuza alim mantığında herkes her türlü kazanan avon :):)
biraz öyle ama yine de bazen parfümleri indirimli getiriyorum.diğer ay indirimde olmazsa iki ayın ortasında bi fiyata veriyorum.mesela perceive erkek parfümünden 1 tane fazla getirdim.bu ay 69.ama ben 40 tan vericem yada 45 ten..anca öyle karım oluyo.diğer türlü gerçekten sadece hamallık yapmış oluyoz.
Aynen öle canım bizim buradaki parfümeride satıldığı için kadın uygunada veriyor o yüzden genelde tanıdıklarda ordan alıyo ya bide en sinir olduğum bazıları yok ne kadar karın oluyo şu ürün ne kadara geliyo ıyyyy yaptığım işten soğuyorum 3 kuruşluk şey alıyolar bin türlü soru
ben yeni katalogtan sadece 75 tllik sattım
canım yanlarında yüzde 90 dan hesapla göster.bu fiyata geliyo de en iyisi..bu ay canıma tak etti.bi abla bu 3 lü paket var ya sayfa 47 de 1 ve 3 numarayı istedi ne kadara verirsin dedi.dedim sadece onları alırsan indirim yapamam,başka bişey daha al istersen dedim,öyle deyince sayfa 67 deki takıyı istedi.ben de 5 lira indirimli verdim vallaha.napıyım ay başka gelirim yok.kadına dedim zaten bana kalan 3-5 lira para var onları da yola veriyorum dedim.sağolsunlar yol para mı da veriyolar artık..
Panaromadaki parfüm güzel bişeye benziyo 4 tane satarsak 1 tane hediye süper imkan da keşke satabilsek :) 1 tane numune getirtmek lazım
canım sana numunesini göndermemişler mi?bize ayraç gibi bişey göndermişler..ben pek beğenmedim kokusunu.bi de o parfümler çekilişli biliyosun dimi? bu arada benim de pek çevrem yoktu ama arkadaşlar ve ablam sağolsun,onların sayesinde az da olsa satış yapıyorum.yola pek gittiğim yok aslında.bize dolmuşla 10 dakikalık mesafe..hem ticaret hem ziyaret yani..
Panaromadaki parfüm güzel bişeye benziyo 4 tane satarsak 1 tane hediye süper imkan da keşke satabilsek :) 1 tane numune getirtmek lazım
panaromanın arkasında çekiliş yazıyor numune ya gelmedi yada biryerlere düştü herhalde bakim ben iyice bu arada ben çıkıom ii geceler Allaha emanet ol görüşürüz
canım senin görümcen,ablan falan yok mu onlara katalog versen,ya da sık görüştüğün bi arkadaşın?[tabi bebekle nekadar sık görüşülür o da ayrı..]en azından 1 kişi 2 kişi derken çoğalır gider ama bebiş çok küçük avona vakit ayırmak zor olur..
Ben tek kardeşim anne tarafımda istanbulda değil görümcem de yokarkadaşlar varda uzak hep evlenince şimdi bebekte olunca gidemiyorum maalesef burayada alışamadım insan evlenince semti değişince kötü oluyo
Ben tek kardeşim anne tarafımda istanbulda değil görümcem de yokarkadaşlar varda uzak hep evlenince şimdi bebekte olunca gidemiyorum maalesef burayada alışamadım insan evlenince semti değişince kötü oluyo
canım benim RABBİM sana inşallah eşinle çoculuğunla çocugunla coookk mutlu, huzur dolu bi yaşam nasip etsin inşallah........AMİİNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Benim anneler günüm hayatımın tamamen değişime uğramasıyla geçiyor kızlar...
hüzünlüyüm kararlıyım karmakarışığım hiçbiriniz bilmiyor tabi, özel hayatımı ama hayat işte
sadece şunu diyorumkii kimseye hakettiğin den fazla değer vermeyeceksin..
herşeye çok yazıkk...ama bu kez bitti kesin...eşyalarımıbile alıyorum yavaş yavaş...
BOŞANIYORUM kızlar...ne çabalarla başladığımız serüven bitiyor çok çabaladım ama hep kötü oldum ssonundada ben kötü oldum ne diyeyim allah herkezin kalbine göre versin...
nasıl gececek bu günler nasıl bitecekk bilmiyorum kızımla gülmeye çalışıyorumm herşeye paylaşmak isterdim sizlerle
allah kimseye yaşatmasın zor...amabi yerden sonra sevgi işe yaramıyo böle olmak zorunda artık
Allahım bundan sonra herseyin hayırlısı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?