Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım ben k 5 te zar zor 150 liralık sipariş toplayabildim.yine benden iyisin.ben en çok bu kampanyadan memnunum şimdilik.bugün baya sipariş geldi.daha da gelicek gibi.normalde kataloglar elimde kalırdı.şimdi yetmedi katalog sanırım bi daha istiycem.ben çoğu kişiye indirimli veriyorum malesef.ayakları alışsın diye indirimli verdim başlarda şimdi de herkes indirim bekliyo..

biraz öyle ama yine de bazen parfümleri indirimli getiriyorum.diğer ay indirimde olmazsa iki ayın ortasında bi fiyata veriyorum.mesela perceive erkek parfümünden 1 tane fazla getirdim.bu ay 69.ama ben 40 tan vericem yada 45 ten..anca öyle karım oluyo.diğer türlü gerçekten sadece hamallık yapmış oluyoz.

Aynen öle canım bizim buradaki parfümeride satıldığı için kadın uygunada veriyor o yüzden genelde tanıdıklarda ordan alıyo ya bide en sinir olduğum bazıları yok ne kadar karın oluyo şu ürün ne kadara geliyo ıyyyy yaptığım işten soğuyorum 3 kuruşluk şey alıyolar bin türlü soru

canım yanlarında yüzde 90 dan hesapla göster.bu fiyata geliyo de en iyisi..bu ay canıma tak etti.bi abla bu 3 lü paket var ya sayfa 47 de 1 ve 3 numarayı istedi ne kadara verirsin dedi.dedim sadece onları alırsan indirim yapamam,başka bişey daha al istersen dedim,öyle deyince sayfa 67 deki takıyı istedi.ben de 5 lira indirimli verdim vallaha.napıyım ay başka gelirim yok.kadına dedim zaten bana kalan 3-5 lira para var onları da yola veriyorum dedim.sağolsunlar yol para mı da veriyolar artık..

Sen baya açılmışsın yollar felan :) uzaktakilere de veriyosun herhalde öylede zor ya

Panaromadaki parfüm güzel bişeye benziyo 4 tane satarsak 1 tane hediye süper imkan da keşke satabilsek :) 1 tane numune getirtmek lazım

Panaromadaki parfüm güzel bişeye benziyo 4 tane satarsak 1 tane hediye süper imkan da keşke satabilsek :) 1 tane numune getirtmek lazım

canım sana numunesini göndermemişler mi?bize ayraç gibi bişey göndermişler..ben pek beğenmedim kokusunu.bi de o parfümler çekilişli biliyosun dimi? bu arada benim de pek çevrem yoktu ama arkadaşlar ve ablam sağolsun,onların sayesinde az da olsa satış yapıyorum.yola pek gittiğim yok aslında.bize dolmuşla 10 dakikalık mesafe..hem ticaret hem ziyaret yani..

panaromanın arkasında çekiliş yazıyor numune ya gelmedi yada biryerlere düştü herhalde bakim ben iyice bu arada ben çıkıom ii geceler Allaha emanet ol görüşürüz

canım senin görümcen,ablan falan yok mu onlara katalog versen,ya da sık görüştüğün bi arkadaşın?[tabi bebekle nekadar sık görüşülür o da ayrı..]en azından 1 kişi 2 kişi derken çoğalır gider ama bebiş çok küçük avona vakit ayırmak zor olur..

Ben tek kardeşim anne tarafımda istanbulda değil görümcem de yok arkadaşlar varda uzak hep evlenince şimdi bebekte olunca gidemiyorum maalesef burayada alışamadım insan evlenince semti değişince kötü oluyo

Ben tek kardeşim anne tarafımda istanbulda değil görümcem de yok arkadaşlar varda uzak hep evlenince şimdi bebekte olunca gidemiyorum maalesef burayada alışamadım insan evlenince semti değişince kötü oluyo

haklısın canım yaa.olsun zamanla artar satışların inşallah.ben de başlarda yapamıyodum fazla,bu ay biraz iyi yani..neyse canım kendine iyi bak hadi görüşürüz..

canım benim RABBİM sana inşallah eşinle çoculuğunla çocugunla coookk mutlu, huzur dolu bi yaşam nasip etsin inşallah........AMİİNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

güzel dileklerin için çok teşşekkür ederim canım a.s.rabbim sanada ailenle birlikte huzurlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Allahtan senin için hayırlısını dilerim eeeess inşallh bundan sonraki hayatın senin ve kızın için en güzel şekilde gelişir unutma hayatta en önemli şey sağlık gerisi boşş kızın ve sana mutlu sağlıklı uzun ömürler dilerimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…