Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım benim senin duygularını çok iyi anlıyorum .bende senin yaşadıklarını yaşadım.ama bazen çocuklar unutturuyo bu acıları..eğer biriyle konuşmaya ihtiyacın olursa her zamn yanındayım..biliyosun face de varım her an ulaşabilirsin..sabırlı ol..çok zor biliyorum unutulmuyo..

günaydınlarr..
salı günü ödemem var ama tam parayı tparlayamadım,haftaya sarkıcak sanırım
cuma günü sipariş verebiliyomuuyum önceki borcu kapatmadan? bilgisi olan varmı?

selam kızlarr
daha k6 elime gelmeden sipariş aldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim
1-erkek parfümü istedi bi arkadaş ama benim seçimime bıraktı
siz hangisini tavsiye edersiniz?
2-köpük ruj diye bi ürün varmı? bi arkadaş sordu cevap veremedim

daha yeni olduğum için ürünleri tam tanımıyorum
sizler sayesinde öğrenicem allahın izniyle

ya panaroma da ne çekilişi var.ilk koli bana gelmediği için panaroma yok bende .haberim de yok bu nedenle sırnaşık şey

kıslarr bende celebre ,pur blanca ,percevei, bu tip kokular pek kalmıyo..illA ağır kokular olcak ki kalsın.yoksa aldgm parfüm 10 gn dayanamz yani..napcam ben yaaa

Çook teşekkür ederm kızlar a.s.

Son düzenleme:

kızlar siz yine iyi yapmışsınız ben 75'i zar zor tamamladım valla bu kampanyadan bende memnun kaldım şimdiden 250'ye ulaştı siparişler bende hep 3-5 lira indirimli vermek zorunda kalıyorum yani en azından küsüratları almıyorum onlarda alışıyo her defasında soruyorlar valla :sinifsinif: lmaz:

Canım erkek parfümü son çıkan yeni parfüm çok güzel kokuyor True Force adı. Fiyatıda uygun. a.sWilderness de çok güzel kokuyor ama sarışınlara çok yakışıyor bence o. yerimsenibenSen bilirsin yine de indirimde olanlardan söyledim. Gerçek fiyatıyla isterse kesinlikle perceive erkek diyorum. bayanssulusmile
Köpük ruj var evet kendim kullanıyorum ben bikaç ay önce baya indirime girmişti zaten. Ama ne yazık ki K6da yok :1no2:

kıslarr bende celebre ,pur blanca ,percevei, bu tip kokular pek kalmıyo..illA ağır kokular olcak ki kalsın.yoksa aldgm parfüm 10 gn dayanamz yani..napcam ben yaaa

Canım benim o zaman Rare Pearls ve Rare Gold harika kokular. Bunlar çok kalıcı onun yanı sıra Far Away de harika kokuyor. Hepsi çok kalıcı parfümler. Ben Rare Gold'u yazında sıkıyorum kışında kokusu çok hoşuma gidiyor çünküübayanssulusmilebayanssulusmile

Ben eşime fullspeed getirttim elinden almışlar çok beğenildi 2 tane daha sipariş aldım tavsiye ederim k5 ten sip.verme imkanın varsa perceive de k5 te çok indirimdeydi hemde altın fırsat olarak

ya panaroma da ne çekilişi var.ilk koli bana gelmediği için panaroma yok bende .haberim de yok bu nedenle sırnaşık şey

yeni bi parfüm var outspoken by fergie diye bu parfümü alanlara çekiliş hakkı veriliyo.parfümün üzerindeki etikette şifre var o şifreyle katılıyosun çekilişe.1 kişiye 2 kişilik new york ve batı amerika seyahati..2 kişiye macbook..20 kişiye ipod touch 8GB...200 kişiye de ipod shuffle 2GB...

erkek parfümü olarak wilderness favorim,k 6 da traş losyonu ve rol on hediyesiyle birlikte 41 lira... yeni çıkan true force diye bi parfüm var katalog eline geçince bakarsın sayfa 15 de çanta hediyesi var 33 buçuk lira ,zaten kokulu sayfa,o da hoş bişeye benziyo..perceive de çok güzel ama k 6 da 69 lira. köpük ruj var duydum ama bu katalogda bulamadım canım..

bi bayan dün telefonda sipariş verdi.22 yaşında,sivilce problemi yok ama siyah noktası varmış ama siyah noktalar için zaten temizleme jeli kullanıyomuş ve yüzü delik delikmiş.onun için bana ne önerirsin dedi.ben de geniş gözenekli görünüm için clearskin düşündüm ama ürün eğitiminde bize sivilcesi olmayıpta siyah nokta problemi olanlara bu seriyi vermeyin denildi.aklım karıştı valla.bana yardımcı olursanız sevinirim.haber bekliyo benden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…