- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.781
benim anneler günüm hayatımın tamamen değişime uğramasıyla geçiyor kızlar...
Hüzünlüyüm kararlıyım karmakarışığım hiçbiriniz bilmiyor tabi, özel hayatımı ama hayat işte
sadece şunu diyorumkii kimseye hakettiğin den fazla değer vermeyeceksin..
Herşeye çok yazıkk...ama bu kez bitti kesin...eşyalarımıbile alıyorum yavaş yavaş...
Boşanıyorum kızlar...ne çabalarla başladığımız serüven bitiyor çok çabaladım ama hep kötü oldum ssonundada ben kötü oldum ne diyeyim allah herkezin kalbine göre versin...
Nasıl gececek bu günler nasıl bitecekk bilmiyorum kızımla gülmeye çalışıyorumm herşeye paylaşmak isterdim sizlerle
allah kimseye yaşatmasın zor...amabi yerden sonra sevgi işe yaramıyo böle olmak zorunda artık
allahım bundan sonra herseyin hayırlısı(
canım sana numunesini göndermemişler mi?bize ayraç gibi bişey göndermişler..ben pek beğenmedim kokusunu.bi de o parfümler çekilişli biliyosun dimi? bu arada benim de pek çevrem yoktu ama arkadaşlar ve ablam sağolsun,onların sayesinde az da olsa satış yapıyorum.yola pek gittiğim yok aslında.bize dolmuşla 10 dakikalık mesafe..hem ticaret hem ziyaret yani..
1.soru için kişinin yaşına bağlı olarak alın bnce yani yani 40 yaşındaysa +35 alın uzmanlar böle dio..ve 4 kampanya içinde iade hakkınız var tabiki para geri verilio..
2.planet spalarda pirinç özlü olanlarda vücut peelingi var o çok güzel..
3.dediğiniz ürün yeni çıktı yani etkisini tam olarak bilemiorm ama sattım onlardan bnce düzenli kullanınca yararlı olur :)
edacım da cevaplamış bende cevaplayayım istedim;
*anew serisi için asla endişe etmeyin yaş olarak doğru gruptan alınıp düzenli kullanıldığında sonuç alınır emin ol zaten alıp 2-3 ay düzenli kullanmadan bişey demek yanlış olur ha cildine zarar verirse(alerji-döküntü vs.)ki bu imkansız denebilir ...temsilci siz iseniz 3 kampanya içinde iade eder ücreti bi sonraki faturadan düşülür ha müşteri iseniz aldığınız temsilci paranızı iade eder..
*vücud pleengi için ben planet spa dan vücut pleengini kullanıyorum yeni çıkan morlu seri için bişey diyemem çünkü yeni çıkıyor ve bilmiyoruz ama siz vücuttaki lekeler için diyorsunuz v.pleeningleri sadece ölü hücreleri cilt yüzeyinden tem. içindir lekeler için farklı ürünler gerekir
*selülit içinse selülitin derecesi de önemli hafifse hepsi fayda eder önemli olan yukarı doğru masaj yaparak ve düzenli kullanımla...
kolay gelsin umarım fikir olmuştur
canım ben k 5 te zar zor 150 liralık sipariş toplayabildim.yine benden iyisin.ben en çok bu kampanyadan memnunum şimdilik.bugün baya sipariş geldi.daha da gelicek gibi.normalde kataloglar elimde kalırdı.şimdi yetmedi katalog sanırım bi daha istiycem.ben çoğu kişiye indirimli veriyorum malesef.ayakları alışsın diye indirimli verdim başlarda şimdi de herkes indirim bekliyo..
selam kızlarr
daha k6 elime gelmeden sipariş aldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim
1-erkek parfümü istedi bi arkadaş ama benim seçimime bıraktı
siz hangisini tavsiye edersiniz?
2-köpük ruj diye bi ürün varmı? bi arkadaş sordu cevap veremedim
daha yeni olduğum için ürünleri tam tanımıyorum
sizler sayesinde öğrenicem allahın izniyle
kıslarr bende celebre ,pur blanca ,percevei, bu tip kokular pek kalmıyo..illA ağır kokular olcak ki kalsın.yoksa aldgm parfüm 10 gn dayanamz yani..napcam ben yaaa
selam kızlarr
ya panaroma da ne çekilişi var.ilk koli bana gelmediği için panaroma yok bende .haberim de yok bu nedenle sırnaşık şey
selam kızlarr
ya kızlar böle olmuyo valla parfümlerin kokularını bilmeden bende parfüm numune seti getirtmeyi düşünüyorum
canım ben ilk ay 19 liraya numune seti getirtmiştim .hem parfüm,hem ruj hem de krem numuneleri ve fondoten..ama sağolsun müşteriler ruj numunelerimi bile istiyolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?