- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.801
yeni bi parfüm var outspoken by fergie diye bu parfümü alanlara çekiliş hakkı veriliyo.parfümün üzerindeki etikette şifre var o şifreyle katılıyosun çekilişe.1 kişiye 2 kişilik new york ve batı amerika seyahati..2 kişiye macbook..20 kişiye ipod touch 8GB...200 kişiye de ipod shuffle 2GB...
bi bayan dün telefonda sipariş verdi.22 yaşında,sivilce problemi yok ama siyah noktası varmış ama siyah noktalar için zaten temizleme jeli kullanıyomuş ve yüzü delik delikmiş.onun için bana ne önerirsin dedi.ben de geniş gözenekli görünüm için clearskin düşündüm ama ürün eğitiminde bize sivilcesi olmayıpta siyah nokta problemi olanlara bu seriyi vermeyin denildi.aklım karıştı valla.bana yardımcı olursanız sevinirim.haber bekliyo benden..
rujları isteyen çok olur evet fondotenlerin numuneleri nasıl oluyor tüpte mi yoksa ambalaj içinde mi kremler gibi ?
rujları isteyen çok olur evet fondotenlerin numuneleri nasıl oluyor tüpte mi yoksa ambalaj içinde mi kremler gibi ?
canım yok tüpte değil krem gibi oluyolar..
cnm çok sağol...Bakalım yeni kampanya nolcak..? pike takımı vardı dimi hedaye..amaannn işime yarar olsa neyse..bi ara kettle,narenciye sıkacağı filan vardı değmişti.hadi yarın face de bunu belirtelim. guclubacismile
ee sivilcesi olanlara vereeğimiz ayrı..siyah noktası olanlara da mı onu vericez.o zaman millet demez mi farkı ne die kafamçokkarıştı
pike takımı olsa yine iyi.390 liraya sadece pike veriyolar,takımı falan yok yani.bi tanecik örtü yani.615e nevresim takımı artı pikecik veriyolarmış. ben şubattan beri temsilci olduğum için narenciye sıkacağı,kettle,fincan takımı falan göremedim..
o ambalajı açtıktan sonra işi biter o zaman onun
canım tek kullanımlık değil ki.müşterine verip sadece az bi miktar dene diyosun.cilt tonuna yakınsa alır değilse başka bakar.mesela ben 2 ay önce açtım bi müşterim denedi,baktı yüzüne göre değil vazgeçti.ben de onu ucundan kıvırdım peçeteye sardım bakmak isteyen bakıyo.kurumadı tamamen..
gamzecim sende yeni sayılırsın ama baya tecrübelenmişsin ne güzel ben k4 ün sonlarında girdim bitmesine 1 hafta vardı 2 sene önce bi süre yapmıştım ama maalesef hiç o 425 lere felan ulaşamadım :):)
pike takımı olsa yine iyi.390 liraya sadece pike veriyolar,takımı falan yok yani.bi tanecik örtü yani.615e nevresim takımı artı pikecik veriyolarmış. ben şubattan beri temsilci olduğum için narenciye sıkacağı,kettle,fincan takımı falan göremedim..
ben de 425 e 1 sefer ulaştım canım banyo seti kazandım.bi de ilk başladığım ay 350 liraya çanta veriyolardı onu kazandım.aslında evde çocukla uğraşmaktan anca geceleri vakit ayırabiliyorum ama ürün eğitimlerine gidip ürünler hakkında bilgi alamasam hiç satış yapamazdım..bi de başka işte çalışmadığım için oturup kataloğa bakıyorum sürekli,Allah da yardım ediyo..senin bebiş biraz daha büyüsün,şöyle 14-15 aylık falan olsun sen de daha fazla zaman ayırabiilirsin.inşallah eşinin arkadaşları kendi çevresindekilere söyler de daha da çok satışın olur..benim arkadaşım ablalarına,onların görümcelerine,onların arkadaşlarına göstere göstere arttı satışlarım yavaş yavaş.
ablacm ödeme yapmadan yeni siparişleri yollamıorlar yaşadım bn o sorunu..günaydınlarr..
salı günü ödemem var ama tam parayı tparlayamadım,haftaya sarkıcak sanırım
cuma günü sipariş verebiliyomuuyum önceki borcu kapatmadan? bilgisi olan varmı?
erkek için en güzeli bnce full speed ve yeni çıkasn true force parfüm..köpük rujlar satıştan kalktı die biliorm..selam kızlarr
daha k6 elime gelmeden sipariş aldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim
1-erkek parfümü istedi bi arkadaş ama benim seçimime bıraktı
siz hangisini tavsiye edersiniz?
2-köpük ruj diye bi ürün varmı? bi arkadaş sordu cevap veremedim
daha yeni olduğum için ürünleri tam tanımıyorum
sizler sayesinde öğrenicem allahın izniyle
kesnlikle getir numunesiz olmuo bu iş iade fln dha kötü oluo kıy paraya al bi numune seti hç yoktan iadeyle fln uğraşmazsnya kızlar böle olmuyo valla parfümlerin kokularını bilmeden bende parfüm numune seti getirtmeyi düşünüyorum
ablacm hoşgeldnnnopuyorumnanaktanmerhabaaaaaaaaaaa
ben geldim unuttunuz mu benim bakım:)
çok özledim sizi meğer ne alışmışımmm
netsizlikten giremedimm
site içinde kazı başladıı doğalgaz içinn salaklar tel hatlarını koparmışlarrr
kazı btti ve bağladılar çok şükürrrrrrrr :)))
Evet canım allah herkese bol satış nasip etsin hiç t.ö olmayı düşündün mü bugün t.ö. seni k6 da yapalım dio karar veremedim ama ben t.ö.olursam temsilci edersem herkesi ben kime satıcam diyorum kaygılanıyorum o da satarsın sen başında da satamam diyordun bak satıyorsun diyor :) t.ö yok mu acaba içimizde bizi bilgilendirse
geçmişi okuyum dedim ama imkanı yokk bebeğimden okuyamıyorummm
yeni gelenler olmuşşş
hoş gelmişlerrr
eeee nasıl gidiyo bakalım k6
benim eh işteee :)
ilk 4 kampayamın 850 tl limitli çantamı aldım bendee sonunda :)
bu kat. da da 3 lü deodorantlardan çok satıyorummm
işte böyleee bu cumada siparişleri gircez hyadi hayırlısı bakalım hepimize bol satışlar olsunnn
bu arada edecım en son apranaxdan haber yoktu ne oldu girdi mi??
Evet canım allah herkese bol satış nasip etsin hiç t.ö olmayı düşündün mü bugün t.ö. seni k6 da yapalım dio karar veremedim ama ben t.ö.olursam temsilci edersem herkesi ben kime satıcam diyorum kaygılanıyorum o da satarsın sen başında da satamam diyordun bak satıyorsun diyor :) t.ö yok mu acaba içimizde bizi bilgilendirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?