Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm çok sağol...Bakalım yeni kampanya nolcak..? pike takımı vardı dimi hedaye..amaannn işime yarar olsa neyse..bi ara kettle,narenciye sıkacağı filan vardı değmişti.hadi yarın face de bunu belirtelim. guclubacismile

ee sivilcesi olanlara vereeğimiz ayrı..siyah noktası olanlara da mı onu vericez.o zaman millet demez mi farkı ne die kafamçokkarıştı

pike takımı olsa yine iyi.390 liraya sadece pike veriyolar,takımı falan yok yani.bi tanecik örtü yani.615e nevresim takımı artı pikecik veriyolarmış. ben şubattan beri temsilci olduğum için narenciye sıkacağı,kettle,fincan takımı falan göremedim..

ee sivilcesi olanlara vereeğimiz ayrı..siyah noktası olanlara da mı onu vericez.o zaman millet demez mi farkı ne die kafamçokkarıştı

ben hiç bişey anlamadım bu işten.clearskin serisinin hepsinde akneye meyilli ciltler için yazıyo..ya bişey sorucam hani insanların yüzü delik delik oluyo ya onun sebebi zaten eskiden sivilcelerini yolup yolup sonradan yüzün o hale gelmesiyle ilgili değilmi?yani akneye meyillilik yok mu zaten bu bayanın cildinde?

gamzecim sende yeni sayılırsın ama baya tecrübelenmişsin ne güzel ben k4 ün sonlarında girdim bitmesine 1 hafta vardı 2 sene önce bi süre yapmıştım ama maalesef hiç o 425 lere felan ulaşamadım :):)

o ambalajı açtıktan sonra işi biter o zaman onun

canım tek kullanımlık değil ki.müşterine verip sadece az bi miktar dene diyosun.cilt tonuna yakınsa alır değilse başka bakar.mesela ben 2 ay önce açtım bi müşterim denedi,baktı yüzüne göre değil vazgeçti.ben de onu ucundan kıvırdım peçeteye sardım bakmak isteyen bakıyo.kurumadı tamamen..

merhabaaaaaaaaaaa
ben geldim unuttunuz mu benim bakım:)
çok özledim sizi meğer ne alışmışımmm
netsizlikten giremedimm
site içinde kazı başladıı doğalgaz içinn salaklar tel hatlarını koparmışlarrr
kazı btti ve bağladılar çok şükürrrrrrrr :)))

kurumuyorsa iyi o zaman canım

gamzecim sende yeni sayılırsın ama baya tecrübelenmişsin ne güzel ben k4 ün sonlarında girdim bitmesine 1 hafta vardı 2 sene önce bi süre yapmıştım ama maalesef hiç o 425 lere felan ulaşamadım :):)

ben de 425 e 1 sefer ulaştım canım banyo seti kazandım.bi de ilk başladığım ay 350 liraya çanta veriyolardı onu kazandım.aslında evde çocukla uğraşmaktan anca geceleri vakit ayırabiliyorum ama ürün eğitimlerine gidip ürünler hakkında bilgi alamasam hiç satış yapamazdım..bi de başka işte çalışmadığım için oturup kataloğa bakıyorum sürekli,Allah da yardım ediyo..senin bebiş biraz daha büyüsün,şöyle 14-15 aylık falan olsun sen de daha fazla zaman ayırabiilirsin.inşallah eşinin arkadaşları kendi çevresindekilere söyler de daha da çok satışın olur..benim arkadaşım ablalarına,onların görümcelerine,onların arkadaşlarına göstere göstere arttı satışlarım yavaş yavaş.

cnm bi ara vardı..yani pike takımından iyidir.ay ne o öyle pike.sanki çocuk var.hiç de uğraşamam onun için.150 yi geç,ince verdikleri hediyeler bile daha makbule geçiyo.insanla dalga geçer gibi 2 metre kumaş parçası veriyolar.gelsinler ben pazardan topuyla alayım onlara.. :jeyyar:

Evet canım allah herkese bol satış nasip etsin hiç t.ö olmayı düşündün mü bugün t.ö. seni k6 da yapalım dio karar veremedim ama ben t.ö.olursam temsilci edersem herkesi ben kime satıcam diyorum kaygılanıyorum o da satarsın sen başında da satamam diyordun bak satıyorsun diyor :) t.ö yok mu acaba içimizde bizi bilgilendirse

ben t.ö.yaptım.biraz vakit istiyo.üye bulmanız şart.pek işime gelmedi benim açıkçası.yolda milleti çevir üye yapıcam die uğraş.insanlar bakar nie filan sorarlar.bu tarz şeyleri seviyosanız olabilir ama dediğim gibi pek bana uygun değildi.bi d eiş imkanım vrdı tabi benim.sonuçta işimden kazancım yetio bana..bide sürekli üye yapmanız lazımmış.galiba bss kötü puan verip düşürebilio t.ö.olarak sizi.benim düşmüştü ondanmış

geçmişi okuyum dedim ama imkanı yokk bebeğimden okuyamıyorummm
yeni gelenler olmuşşş
hoş gelmişlerrr
eeee nasıl gidiyo bakalım k6
benim eh işteee :)
ilk 4 kampayamın 850 tl limitli çantamı aldım bendee sonunda :)
bu kat. da da 3 lü deodorantlardan çok satıyorummm
işte böyleee bu cumada siparişleri gircez hyadi hayırlısı bakalım hepimize bol satışlar olsunnn

bu arada edecım en son apranaxdan haber yoktu ne oldu girdi mi??

günaydınlarr..
salı günü ödemem var ama tam parayı tparlayamadım,haftaya sarkıcak sanırım
cuma günü sipariş verebiliyomuuyum önceki borcu kapatmadan? bilgisi olan varmı?
ablacm ödeme yapmadan yeni siparişleri yollamıorlar yaşadım bn o sorunu..
erkek için en güzeli bnce full speed ve yeni çıkasn true force parfüm..köpük rujlar satıştan kalktı die biliorm..

ya kızlar böle olmuyo valla parfümlerin kokularını bilmeden bende parfüm numune seti getirtmeyi düşünüyorum
kesnlikle getir numunesiz olmuo bu iş iade fln dha kötü oluo kıy paraya al bi numune seti hç yoktan iadeyle fln uğraşmazsn
ablacm hoşgeldnnnopuyorumnanaktan

5 kişiyi üye yapınca takım öncüsü olunuo..bi zorluu yok sadece bilgilendirmek gerek iadesi olunca onu alırsın o kdr..yani öle toplantıya gidim fln yok..ilk başta üye yapınca herşeiiiiii detaylıca anlatırsın bide numune istetirsn ohh mis gibi arada sorun olursa ararlar:)

kızlaarr bn bu ay 300 milyonluk sattım bi kaç yerden dha alcm sipariş ama bu ay kötüydü bnm için

ya yeni muhabbeti gerçekten çok sıkıcı oluyor soğumaya başladım gerçekten burdan sanki siz ev sahibi biz misafir burada kimse ev sahibi olamaz ki herkes gelip geçici hayat gelip geçici bir kere bunun tartışması da çok oldu zaten burada yanlış anlama ama

canım ben düşündüm olmayı ama bikaç kişiye sordum üye olmak istemez misin diye yapamam dediler.. sen de takım öncüsü olmak istersen çok yakınında oturan birini ya da aynı çevreye sahip olan birini yapmazsın dicem ama sen de orda pek kimseyi tanımadığını söylüyosun.dur bakalım belki üye olmak isteyen birileri çıkar karşına.mesela komşularn vardır orda.onlara gelen bi misafir yada ne biliyim görüştükleri akrabaları falan varsa onlara sor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…