- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.821
geçmişi okuyum dedim ama imkanı yokk bebeğimden okuyamıyorummm
yeni gelenler olmuşşş
hoş gelmişlerrr
eeee nasıl gidiyo bakalım k6
benim eh işteee :)
ilk 4 kampayamın 850 tl limitli çantamı aldım bendee sonunda :)
bu kat. da da 3 lü deodorantlardan çok satıyorummm
işte böyleee bu cumada siparişleri gircez hyadi hayırlısı bakalım hepimize bol satışlar olsunnn
bu arada edecım en son apranaxdan haber yoktu ne oldu girdi mi??
canım ben düşündüm olmayı ama bikaç kişiye sordum üye olmak istemez misin diye yapamam dediler.. sen de takım öncüsü olmak istersen çok yakınında oturan birini ya da aynı çevreye sahip olan birini yapmazsın dicem ama sen de orda pek kimseyi tanımadığını söylüyosun.dur bakalım belki üye olmak isteyen birileri çıkar karşına.mesela komşularn vardır orda.onlara gelen bi misafir yada ne biliyim görüştükleri akrabaları falan varsa onlara sor..
yok cnm kazın ayağı pek d eöyle değil.üye yapmak için çalışırsın.laf anlatırsın.ii kötü üye toplarsın.hedeflerin vardır.tutturman lazım.aylık filan toplantılar yapılır.durum değerlendirmesi için.olmadı ikide bir gidersin.benim t.ö hemen hergün çarşıda filan.temsilcileri araman gerekir.yok sipariş ver yok ödeme yapmamış takip et.ödeme yapmazsa prim olamazsın.eğer vaktin varsa deneablacm ödeme yapmadan yeni siparişleri yollamıorlar yaşadım bn o sorunu..
5 kişiyi üye yapınca takım öncüsü olunuo..bi zorluu yok sadece bilgilendirmek gerek iadesi olunca onu alırsın o kdr..yani öle toplantıya gidim fln yok..ilk başta üye yapınca herşeiiiiii detaylıca anlatırsın bide numune istetirsn ohh mis gibi arada sorun olursa ararlar:)
kızlaarr bn bu ay 300 milyonluk sattım bi kaç yerden dha alcm sipariş ama bu ay kötüydü bnm için
ya yeni muhabbeti gerçekten çok sıkıcı oluyor soğumaya başladım gerçekten burdan sanki siz ev sahibi biz misafir burada kimse ev sahibi olamaz ki herkes gelip geçici hayat gelip geçici bir kere bunun tartışması da çok oldu zaten burada yanlış anlama ama
yahuuuu ne olduu kiiiiya yeni muhabbeti gerçekten çok sıkıcı oluyor soğumaya başladım gerçekten burdan sanki siz ev sahibi biz misafir burada kimse ev sahibi olamaz ki herkes gelip geçici hayat gelip geçici bir kere bunun tartışması da çok oldu zaten burada yanlış anlama ama
ablacm sna faceden msj atıcm bn yemek yiip gelm neler anlatcam sna dedikodular kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yahuuuu ne olduu kiiii
yeni gördüğüm nicklerii
herhalde yeni gelen ler diye ifade edicemmm
sıkıntı ne ki?
bu kadar tepki gösterecekkk???
ne ev sahipliği ne misafirliğiiii
polemiğe gerek yokk
hoşgelmişler dedim hoşbulduk dersin olur biter arkadaşım
okn edacımm anlat anlat ne olmuş da böle tepki aldık alsanaalsanasmile
Canım asıl gidemediğim için t.ö sü önerdi uzaktaki akrabalarını arkadaşlarını temsilci yaparsın sende yakınındakilere satarsın kendi gurubunu kurarsın dedi birde giriş fiyatını merak edenler felan oluyoya gidip kendileri temsilci olacağına sen onları yaparsın yine sen kazanırsın dioda pek sanmıyorum ama şöyle düşünüyorum bi yandan belkide benim çevremde daha iyi satış yapan olan olur onun gurubu genişler diye de düşünüyo olabilir o da aklıma gelmedi değil benden daha iyi temsilciler bulmak için sonuçta onunda kazancı olucak değil mi
bende bu tavrı anlamıyorum işte aaa yeni gelmiş hoşgelmiş bi sahiplenme ne bilim tuhaf yani bir sürü insan giriyor okuyor üye olan olmayan bu çok doğal birşey ayrıca ne cevap vereceğimi kimseye sorucak değilim..Hehhhhh eda anlatsın sana
siremim eda ne bu yeni eski muabbeti ayol kaç zaman dır giremedim ben düğün vardı yeni geldim neler olmuş neler insan sanıp hoş geldi,n denmiş bu her yerde böyledir görenegin görgün böyle demekki senin nasibini alda gel şekerim sen bi eve gidersin misafirlik için senden daha sonra gelen arkadaşına bile dersinki hoş geldin illa hoş geldin denmesi için ev sahibi yada site sahibi olmana gerek yok ayrıca bu topikte senin gibi arkadaşlarada gerek yok huzursuzluk çıkartma istenmiyosun hadsizlik yapıyosun nisa hanım ugurlar olsun by sana arkadaşlar burda herkeze sesleniyorum bu tür hadsiz arkadaşlara cevap verip onları yüceltmeye degmez adam yerine koymayalım yazsın yazsın dursun bizler gayet saygılı sevgili insanlar olarak gayet seviyeli bir şekilde yazışmalarımıza devam edelim bu tip insanlarla muhabbet etmeyelim
siremim eda ne bu yeni eski muabbeti ayol kaç zaman dır giremedim ben düğün vardı yeni geldim neler olmuş neler insan sanıp hoş geldi,n denmiş bu her yerde böyledir görenegin görgün böyle demekki senin nasibini alda gel şekerim sen bi eve gidersin misafirlik için senden daha sonra gelen arkadaşına bile dersinki hoş geldin illa hoş geldin denmesi için ev sahibi yada site sahibi olmana gerek yok ayrıca bu topikte senin gibi arkadaşlarada gerek yok huzursuzluk çıkartma istenmiyosun hadsizlik yapıyosun nisa hanım ugurlar olsun by sana arkadaşlar burda herkeze sesleniyorum bu tür hadsiz arkadaşlara cevap verip onları yüceltmeye degmez adam yerine koymayalım yazsın yazsın dursun bizler gayet saygılı sevgili insanlar olarak gayet seviyeli bir şekilde yazışmalarımıza devam edelim bu tip insanlarla muhabbet etmeyelim
vlla balböceği her zamnada derim insan olanlara yeni gelenler hoş gelmiş diyeee
ismini bilmem cismini bilmem herhalde yeni gelen diycezzz arkadaşımm
eskiden böle sorun yoktuu yeni gelenlerle mi oldu neee!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?