Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ablacm sna faceden msj atıcm bn yemek yiip gelm neler anlatcam sna dedikodular kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım asıl gidemediğim için t.ö sü önerdi uzaktaki akrabalarını arkadaşlarını temsilci yaparsın sende yakınındakilere satarsın kendi gurubunu kurarsın dedi birde giriş fiyatını merak edenler felan oluyoya gidip kendileri temsilci olacağına sen onları yaparsın yine sen kazanırsın dioda pek sanmıyorum ama şöyle düşünüyorum bi yandan belkide benim çevremde daha iyi satış yapan olan olur onun gurubu genişler diye de düşünüyo olabilir o da aklıma gelmedi değil benden daha iyi temsilciler bulmak için sonuçta onunda kazancı olucak değil mi

yok cnm kazın ayağı pek d eöyle değil.üye yapmak için çalışırsın.laf anlatırsın.ii kötü üye toplarsın.hedeflerin vardır.tutturman lazım.aylık filan toplantılar yapılır.durum değerlendirmesi için.olmadı ikide bir gidersin.benim t.ö hemen hergün çarşıda filan.temsilcileri araman gerekir.yok sipariş ver yok ödeme yapmamış takip et.ödeme yapmazsa prim olamazsın.eğer vaktin varsa dene

canım senden sonra gelenler de oldu,üstüne alınma sen,hem kötü bişey dememiş ki hoşgeldiniz demiş.. onlar bizden daha önce buraya kaydoldukları için öyle demiş.kimsenin ev sahibi olması söz konusu bile olamaz yani lmaz: sinirlenme sen..

yahuuuu ne olduu kiiii
yeni gördüğüm nicklerii
herhalde yeni gelen ler diye ifade edicemmm
sıkıntı ne ki?
bu kadar tepki gösterecekkk???
ne ev sahipliği ne misafirliğiiii
polemiğe gerek yokk
hoşgelmişler dedim hoşbulduk dersin olur biter arkadaşım

ablacm sna faceden msj atıcm bn yemek yiip gelm neler anlatcam sna dedikodular kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

okn edacımm anlat anlat ne olmuş da böle tepki aldık alsanaalsanasmile

bende bu tavrı anlamıyorum işte aaa yeni gelmiş hoşgelmiş bi sahiplenme ne bilim tuhaf yani bir sürü insan giriyor okuyor üye olan olmayan bu çok doğal birşey ayrıca ne cevap vereceğimi kimseye sorucak değilim..Hehhhhh eda anlatsın sana

Son düzenleme:

onun kazancı da olucak tabi.oluşturulan her alt grup için prim alıcak..kendisini düşünüyo en başta zaten..ama sen de karlı olursun.sonuçta senin grubun çok sattıkça sen de kazanıcaksın.yani sen az bile satsan onların fazla satmasından dolayı karın olucak..tek zorluğu temsilcilerinle sık sık telefon görüşmesi yapıp ürün eğitimlerine katılman.aslında ben üye bulsam çok isterim takım öncülüğü yapmayı da,bi yandan da çok zamanımı alır,hele bi de ürün iadeleri,toplantılar falan...zor yani..hem ilk başlarda yaptığın üyeler için hediyelerin oluyo,duş jeli,plaj havlusu ve çantası falan..

aa kızlar noluoruz ne bu alınganlık yeni eski muhabbeti bitti hepimiz için siremim ablam sizi yeni gördüğü için hoşgeldiniz aramıza dedi sinirler gerilmesn lütfen hepimiz burada paylaşım için varız zemuszemus

ya bnm takım öncüm bni çağırıolar bn hç gitmiorm fln dedi ne bilim aman zor işler anacm tabi oturduun yerden para kazancak halin yok ya..

ne sahiplenmesi güzelimmm
all tapusu senn olsunnnn
:umursamaz:

siremim eda ne bu yeni eski muabbeti ayol kaç zaman dır giremedim ben düğün vardı yeni geldim neler olmuş neler insan sanıp hoş geldi,n denmiş bu her yerde böyledir görenegin görgün böyle demekki senin nasibini alda gel şekerim sen bi eve gidersin misafirlik için senden daha sonra gelen arkadaşına bile dersinki hoş geldin illa hoş geldin denmesi için ev sahibi yada site sahibi olmana gerek yok ayrıca bu topikte senin gibi arkadaşlarada gerek yok huzursuzluk çıkartma istenmiyosun hadsizlik yapıyosun nisa hanım ugurlar olsun by sana arkadaşlar burda herkeze sesleniyorum bu tür hadsiz arkadaşlara cevap verip onları yüceltmeye degmez adam yerine koymayalım yazsın yazsın dursun bizler gayet saygılı sevgili insanlar olarak gayet seviyeli bir şekilde yazışmalarımıza devam edelim bu tip insanlarla muhabbet etmeyelim

Senin burada kimseye hakaret etmeye hakkın yok herkes eşit yok insan sanıp hoş geldin denmiş senin insanlığın ortada ve saygısızlığın uğurlar olsunmuş sen kimsin ki bana uğurlar olsun diyorsun sana mı sorucam canım nezaman isterse o zaman girerim daha fazla sen ve senin gibilerle muhattap olmucam kaç gündür burada güzel paylaşımlar yapıyorum hiç bir tartışmam olmadı ..bilen bilir ..içinizi dökün bol bol :)

Ket bence ayıp ediyosun. Uzun tartışmalar yaşandı yeni gelenler falan diye. O yüzden herkes bunaldı. Konuyu okumadığın için belkide böyle bir tepki verdin ama ağır olmuş.:umursamaz:

ağzına sağlık ketcimmmm
dediğin gibi insan sandık h.geldin dedik
ama insanlık ölmüş
nese herkes istediğiyele konuşurrrr
bölelerin eyol ver gitsinnn alsanaalsanasmile delikafadulden

vlla balböceği her zamnada derim insan olanlara yeni gelenler hoş gelmiş diyeee
ismini bilmem cismini bilmem herhalde yeni gelen diycezzz arkadaşımm
eskiden böle sorun yoktuu yeni gelenlerle mi oldu neee!!!!!

vlla balböceği her zamnada derim insan olanlara yeni gelenler hoş gelmiş diyeee
ismini bilmem cismini bilmem herhalde yeni gelen diycezzz arkadaşımm
eskiden böle sorun yoktuu yeni gelenlerle mi oldu neee!!!!!

Canım bence uzatmayın. Böyle bir sorun yaşandı sitede herkes bunaldı diyorum ya. Arkadaşımda yanlış anlamıştır yapmayın. Gayet düzeldi derken tekrar yaşanmasın..a.s.

merhaba tesadüfen buldum bu topiği çok ii olmuş bende iki aydır sipariş topluyorum takım öncüsü olmanın avantajları neler acaba

ya burada avon dan başka her türlü muhabbet olmaya başladı..bu kadar özel paylaşımlarınız varsa,msn facebook die paylaşım siteleri mevcut arkadslar..avon konuşalım burada ,,kavga gürültüyee hiç gerek yok...

sednacım mesajını cevapladım ama özel mesaj kutun doluymuş o sebeple gönderilmiyor..bazıları sil ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…