Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hadi hayırlı olsun kullanacak kişi kaç yaşında -spor bi koku mu klasik ağır mı sever bu riskli iş bi yerde....herkese uyacak koku perceive erkek çok güzel.....ama dediğim gibi az biraz nasıl sever bilmek lazımmmm..
köpük rujlar var evet,güzeldir kremsidir. istiyorsa zaten bildiği bi üründür...

kıslarr bende celebre ,pur blanca ,percevei, bu tip kokular pek kalmıyo..illA ağır kokular olcak ki kalsın.yoksa aldgm parfüm 10 gn dayanamz yani..napcam ben yaaa

edt- edp olduğuna dikkat ediyorsun herhalde ama o saydıkların gerçekten hafif kokular...faraway-true glow-rare pearls-tomorrow-today onlar baya kalıcı....

2 kişi yüzünden şu başımıza gelenlere bak ya...
söyleyecek çok söz var ...
balböceği ben bişey demedim ben bişey yapmadım diyorsun ama..
bana özelden mesaj attın beni silin üyeliğimi sildirmek istiyorum diye seni gerekli yerlere yönlendirdim niye sildirmedin...
taraf çekmeyemi çalışıyordun ki...
hani teyzen nerde niye gelmiyor ..söylesene gelsin bize açıklama yapmanız gerekemz mi..
sizin yüzünüzden olmadı mı bu olaylar...

sizin kişisel tartışmalarınız buraya yansıdı...
ve sizin yüzünüze millet gruplaşmaya başladı ben bile yaaaaaaaa........ve millet girmemeye başladı buraya..
eda da eskiler (yani hep burda olanlar) artık neden gelmiyorsunuz diyince zaten gergin olan topik bir birine girdi..
sizce sorumlusu kimmmm???

kimse avon konusuna dönemez..mutlaka aradan böyle çıkışlar olacaktır..
kimse sçözünü bitirmeden,ortalığa çıkmadan,nnetice kazanmadan...
her daim aradan çatlak sesler yükselecektir...
ben bile şu anda araya girdim çünkü bende çok geriliyorum....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bnm lafım öle yanlış anlaşıldı ki oysa bn asla böle bi insan deilim yani öle eski yeni bn her gelene cvp verdm her gelenle konuştum öle bişey asla yapmam bn aslaaa..bn burada herkese ablacm diorm büyüğüm nie saygı duymim ama çok gerildik hepimiz ytr bnce artk lütfen uzatmayalım..

edt- edp olduğuna dikkat ediyorsun herhalde ama o saydıkların gerçekten hafif kokular...faraway-true glow-rare pearls-tomorrow-today onlar baya kalıcı....

dikkat ediorum canm,,..ama bunlarda yazın agır kaçr die düşündüm ama gzömü karartm valla tomorrow kullancam yaz maz dinlemeden..bayanssulusmile

Yazdığın cevabı da söyler misin huri? Böyle bir konu için değmez boşver diyordun.. Teyzemle görüşmüyorum ve neden girmediğini de bilmiyorum ayrıca ben hiçkimseyle grup olmadım grup olalım da demedim. Benim sizinle bir derdim yok kusura bakmayın. Sizin yazıştıklarınızı da okudum çok istiyorsanız apranxa ulaşır sorarsınız.

dikkat ediorum canm,,..ama bunlarda yazın agır kaçr die düşündüm ama gzömü karartm valla tomorrow kullancam yaz maz dinlemeden..bayanssulusmile

bn aldım cnm tomorrow sıktım 2 gün üstümden çıkmadı ki kıyafetmde hala var ama cidden ağır kışın harika oluo ama yazın snn bile miden bulanır kaydirigubbakcemile3

neyse tamam ..
ben kapattım kendi içimde oh içimde kiler idöktüm bitti..

gelelim k6 ya ..
k5 de çok güzel satışlar yaptım..k6 dan da şu anda 140 liralık siparişim var..
dahada gelecek biriktiricem toplu vericem inşallah..artık öyle yapmaya klarar verdim...
şimdi siparişleri alıcam ve diyeceğim ki bu ürünler sizin elinize haziran ilk haftası gelecek ürünü getirdiğimde ödemeyi alırım diyeceğim..
toplu verip toplu alacağım..
bölük börçük 3-4 tane fatura ile uğraşıyorum ya..

evet öyle dedim değmez bir olaydı gerçekten ama teyzen olduğunu öğrenene kadar......
eğer teyzen olmasaydı ben zaten aynen sana yazdığımın arkasındayım...
onunlada yazıştık özelden onunla daha önceden tanışık olduğum için onunla da yazıştık okuduysan bilirsin işte ne yazıştığımızı..
zaten bu beni deli ediyor ,kullanılmak..
sen söyleyebilirdin teyzen olduğunu ...
bana böyle bir oyun hazırladı ,ben sinir oldum silin beni diyebilirdin.?.
yada o yiyenim beni sinir ediyor o yüzden konu benim olsun onun konusu silinsin diyebilirdi..
ben ikiniz tarafından da bişeylerin saklanmasına ve kullanılmaya deliriyorum....

Son düzenleme:

toplu verince de sonradan siparişler geliyoooo

ayrıca yazıştıklarınızı okudum ne demek ???????????????????????!é!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

özel yazıştıklarımızı mı okudun..
yani apranax la oturup özelden mesajlaşmalarımızı okuyup dalga geçip gülüştünüz yani öyle mi??

İyii de sizi kullanan ben değilim ki. Benim canımı sıkanda bu zaten. Teyzemle de bu yüzden görüşmüyorum. Size yazdığı şeyleri okudum ve moralim bozuldu. Saçma sapan şeyler yaptı ve aramız açıldı işte. Yapıcak bişey yok şu saatten sonra. Bence siz sarmaya yer arıyorsunuz buldunuz beni yükleniyorsunuz. Bitmediyse dök içini.

tul ablacm huriş ablam geçti bitti şuan son noktayı koyalım nolur kım ne yapmışsa yapmış kmse bizi yanlış anlamasın bizim aramızda aslaaa ayrım olmaz bunu anlasak ytrli kalan sağlar bizimdir arkadaşlarım avonlarımızı konuşak bizzz zemuszemus

bnde 310 milyonluk sattım ama bi kaç yerden dha alcm sipariş pikeyi alırım belkim çeyizimi tamamlıom walla bn banyo seti baharatlık takımı pike kaydirigubbakcemile3 bide su panaromadaki meyveli parfümler varya 10 tl ye ondan alcm alsammı kızlar??

eda17 napim cnm yaa kalmıo başka parfm bende avonun nerdeyse her parfümünü denedimm
bond girl 007 nasıl bi koku o da ağırrkii??

bırakkkkk huricim bırakkkkk.......olmaz...... hiçbişey çözülmez tek kelime etmeeeeee ...........
etmiyorum elimden geldiğince amaaaaa..... boşver diyorum kendime sende boşver ...
biz avonumuza bakalım.......

Ne dalga geçmesi, ne gülüşmesi yaa.. Olayı bilmiyorsunuz bence daha fazla irdeleyip uzatmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…