- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.841
selam kızlarr
daha k6 elime gelmeden sipariş aldım ama bana yardımcı olursanız sevinirim
1-erkek parfümü istedi bi arkadaş ama benim seçimime bıraktı
siz hangisini tavsiye edersiniz?
2-köpük ruj diye bi ürün varmı? bi arkadaş sordu cevap veremedim
daha yeni olduğum için ürünleri tam tanımıyorum
sizler sayesinde öğrenicem allahın izniyle
kıslarr bende celebre ,pur blanca ,percevei, bu tip kokular pek kalmıyo..illA ağır kokular olcak ki kalsın.yoksa aldgm parfüm 10 gn dayanamz yani..napcam ben yaaa
ya kızlar böle olmuyo valla parfümlerin kokularını bilmeden bende parfüm numune seti getirtmeyi düşünüyorum
2 kişi yüzünden şu başımıza gelenlere bak ya...
söyleyecek çok söz var ...
balböceği ben bişey demedim ben bişey yapmadım diyorsun ama..
bana özelden mesaj attın beni silin üyeliğimi sildirmek istiyorum diye seni gerekli yerlere yönlendirdim niye sildirmedin...
taraf çekmeyemi çalışıyordun ki...
hani teyzen nerde niye gelmiyor ..söylesene gelsin bize açıklama yapmanız gerekemz mi..
sizin yüzünüzden olmadı mı bu olaylar...
sizin kişisel tartışmalarınız buraya yansıdı...
ve sizin yüzünüze millet gruplaşmaya başladı ben bile yaaaaaaaa........ve millet girmemeye başladı buraya..
eda da eskiler (yani hep burda olanlar) artık neden gelmiyorsunuz diyince zaten gergin olan topik bir birine girdi..
sizce sorumlusu kimmmm???
edt- edp olduğuna dikkat ediyorsun herhalde ama o saydıkların gerçekten hafif kokular...faraway-true glow-rare pearls-tomorrow-today onlar baya kalıcı....
2 kişi yüzünden şu başımıza gelenlere bak ya...
söyleyecek çok söz var ...
balböceği ben bişey demedim ben bişey yapmadım diyorsun ama..
bana özelden mesaj attın beni silin üyeliğimi sildirmek istiyorum diye seni gerekli yerlere yönlendirdim niye sildirmedin...
taraf çekmeyemi çalışıyordun ki...
hani teyzen nerde niye gelmiyor ..söylesene gelsin bize açıklama yapmanız gerekemz mi..
sizin yüzünüzden olmadı mı bu olaylar...
sizin kişisel tartışmalarınız buraya yansıdı...
ve sizin yüzünüze millet gruplaşmaya başladı ben bile yaaaaaaaa........ve millet girmemeye başladı buraya..
eda da eskiler (yani hep burda olanlar) artık neden gelmiyorsunuz diyince zaten gergin olan topik bir birine girdi..
sizce sorumlusu kimmmm???
dikkat ediorum canm,,..ama bunlarda yazın agır kaçr die düşündüm ama gzömü karartm valla tomorrow kullancam yaz maz dinlemeden..bayanssulusmile
Yazdığın cevabı da söyler misin huri? Böyle bir konu için değmez boşver diyordun.. Teyzemle görüşmüyorum ve neden girmediğini de bilmiyorum ayrıca ben hiçkimseyle grup olmadım grup olalım da demedim. Benim sizinle bir derdim yok kusura bakmayın. Sizin yazıştıklarınızı da okudum çok istiyorsanız apranxa ulaşır sorarsınız.
neyse tamam ..
ben kapattım kendi içimde oh içimde kiler idöktüm bitti..
gelelim k6 ya ..
k5 de çok güzel satışlar yaptım..k6 dan da şu anda 140 liralık siparişim var..
dahada gelecek biriktiricem toplu vericem inşallah..artık öyle yapmaya klarar verdim...
şimdi siparişleri alıcam ve diyeceğim ki bu ürünler sizin elinize haziran ilk haftası gelecek ürünü getirdiğimde ödemeyi alırım diyeceğim..
toplu verip toplu alacağım..
bölük börçük 3-4 tane fatura ile uğraşıyorum ya..
evet öyle dedim değmez bir olaydı gerçekten teyzen olduğunu bilmiyordum..
eğer teyzen olmasaydı ben zaten aynen sana yazdığımın arkasındayım...
onunlada yazıştık özelden onunla daha önceden tanışık olduğum için onunla yazıştık okuduysan bilirsin işte ne yazıştıpğımızı..
zaten bu beni deli ediyor kullanılmak..
sen söyleyebilirdsin teyzen olduğunu ...
bana böyle bir oyun hazırladı ben sinir oldum silin beni diyebilirdin..
yada o yiyenim beni sinir ediyor o yüzden konu benim olsun onun konusu silinsin siyebilirdi..
ben ikiniz tarafından da bişeylerin saklanmasına ve kullanılmaya deliriyorum....
evet öyle dedim değmez bir olaydı gerçekten teyzen olduğunu bilmiyordum..
eğer teyzen olmasaydı ben zaten aynen sana yazdığımın arkasındayım...
onunlada yazıştık özelden onunla daha önceden tanışık olduğum için onunla yazıştık okuduysan bilirsin işte ne yazıştıpğımızı..
zaten bu beni deli ediyor kullanılmak..
sen söyleyebilirdsin teyzen olduğunu ...
bana böyle bir oyun hazırladı ben sinir oldum silin beni diyebilirdin..
yada o yiyenim beni sinir ediyor o yüzden konu benim olsun onun konusu silinsin siyebilirdi..
ben ikiniz tarafından da bişeylerin saklanmasına ve kullanılmaya deliriyorum....
ayrıca yazıştıklarınızı okudum ne demek ???????????????????????!é!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
özel yazıştıklarımızı mı okudun..
yani apranax la oturup özelden mesajlaşmalarımızı okuyup dalga geçip gülüştünüz yani öyle mi??
eda17 napim cnm yaa kalmıo başka parfm bende avonun nerdeyse her parfümünü denedimm
bond girl 007 nasıl bi koku o da ağırrkii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?