Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

vlla balböceği her zamnada derim insan olanlara yeni gelenler hoş gelmiş diyeee
ismini bilmem cismini bilmem herhalde yeni gelen diycezzz arkadaşımm
eskiden böle sorun yoktuu yeni gelenlerle mi oldu neee!!!!!

herkes pek alıngan olmuş.. sen gerekeni yaptın arkdaş bahane aramış sanırım,hırs yapmış baksana
eski yeni tabiki var,uzun zamandır topiği takip eden sorularına yanıt arayan,bildiği konular hakkında yorum yapan arkdaşlar var bide bu topiği yeni keşfeden yeni yeni tanıştığımız arkadaşlar var. ama bu durum kimseye bi ayrıcalık yada üstünlük kazandırmıyo..
neden bu kadar sorun ettiklerini de anlamış deilim ayrıca..

Son düzenleme:
tamam tul eda ve balböceği..
konuyu ben kafamda kapattım...
konu muatabı zaten aramızda yok...

balböceği sende burda olduğuna göre demek hala aramızda olmak istiyorsun ...avondan devam edelim...
banada ders olsun..

şu yeni parfümü inceliyorum şu anda çekiliş olaylar ıvar ya kızlar...

ay dimi abla limonlu olanını alim diorm çok hoşuma gider öle limon portakal kokuları :)

kavun gibi kokmaktan iyidir..
şu yeni parfüm acana bu panoramada ki fiyatı bize geliş fiyatı değil mi..
k7 de bu fiyat 45 fln olur heralde...

neyse düşünmüyorum zaten alan olmaz...neyse yemeke hazırlayacağım pişimiştir..ben kalkar kızlar...
konuyu ben kapattım dahada konuşmayacağım...
öpüldünüz...

bende şunu açıklamak istiyrum huri, takas topiği açma konusunda yazılanlaı okuduğumda apranaxın balböceğine tavrını hiç hoş bulmadım ve ona tavır olarak bu konu hakkında hiç bişe yazmadım ama balböceğine özelden msj attım arkdaşların tavrı sana deil yanlış anlama die ama onunla konuştuğumda apranaxın onun teyzesi olduğunu öğrendim, aralarında bi sorun çıkmış ve yeğenine bu şekilde bi ders vermek istemiş ama sizleri alet ederek,çok çocukça... herneyse,balböceği bu duruma çok üzülmüştü ama teyzesi olduğunu sölemek istemedi olay büyümesin die size gönderilen özel msjlardanda haberim olduğu için sizlerin daha fazla bu özel mevzuya alet olmamanız için durumu açıkladım.. çokta ii yapmışım..
ama bal böceğinin zan altında kalmasını istemem çnkü kendisi yaşına rağmen bana göre teyzesinden daha olgun. ve daha ılımlı...
tek derdi paylaşım...
o yüzden lütfen bu duruma bi son verelim vede artık eski huzurlu topiğimize geri dönelim..

kızlar avon extend rimel istemiştim
geldi
ama reklamlardaki ve katalogdaki gibi rimel fırçası sarı değil
neden??*
ayrıca fırça yapısıda ince gibi geldi

Canım rimel siyah ya, reklamlarda dıştan gösteriyorlar o yüzden. Bide pembe fırçalı bir rimeli vardı avonun onu almıştım bende merak ediyodum kağıda silmiştim. Zatende hiç beğenmedim o rimeli ablama verdim sonra.

Anammm neler olmuş gene yawww...Hu huuuu avoncularrrrrr yemeyelim yaww birbirimizi...Bu eski yeni muhabbeti gene açılmış.bı takas topiği muhabbetinden konu nerelere geldi valla:)) ılk başta bende Edanın eski yeni muhabbetini yanlış anlayıp sinir olup bişeyler yazmıştım sonra Eda yanlış anlaşıldım dedi.Olay kapandı gittiii...Nisada siremimin dediğini yanlış anlayıp o şekilde çıkış yaptı.Burda önceden olan olaylar yüzünden yanlış anlaşıldı.Sonuçta siremim kötü bişey demedi hoşgeldiniz dedi.Ama ketcim valla pek ağır konuşmuşsun sende ...Bi daha böyle yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar eski huzurlu topiğimize geri dönelim yaww....Bakın ne güzel paylaşımlar yapılıyo..Herkes birbirinin tecrübelerinden faydalanıyo...Konu kapansın olar mıııı...Seviyorum hepiniziiiiii:enbuyukkk:

Eveeet, lütfenboshayallersmile

a.s.a.s.

anaaa avonun yeni reklamı çıkmış şimdi izledm :) fırsatlarla avon dolu avon kataloğu için bni arayın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…