Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

a.s.:hulya:bilmiyorumkismile
bırakkkkk huricim bırakkkkk.......olmaz...... hiçbişey çözülmez tek kelime etmeeeeee ...........
etmiyorum elimden geldiğince amaaaaa..... boşver diyorum kendime sende boşver ...
biz avonumuza bakalım.......

ohaoldumsmileohaoldumsmilenaber tulcum canım benim nasılsın bayadır yazışmıyoduk düğünümüz oldu geldim ben yokken neler olmuş neler ya hayret ettim burası dert yada kavga topigi degil yani avon topigi bu nedir ya millet ne kadar stresli herkez çatacak yer aramış resmen akşam üstü bende sinirlendim bi şeyler yazdım ama ne bu gerçek ten hayret yani 1 ay öncesi ne kadar iyiydi burası arkadaşlar herkes birbirine saygı duysun sevecen cevaplar yassın ben bu işe başladıgımda satış temsilcim bana hiç yardım etmemişti beni adeta yüzme bilmeden okyanusun ortasında bırakmıştı işte tam osırada bu topigi buldum şans karşıma çıktı benim için harikaydı çünkü hiç birşey bilmiyodum bi çok şeyi burdaki arkadaşlardan ögrendim en çok ta tul dan seni tanımıyorum ama bana yardımın destegin çok oldu tulcum teşekkür ederim sanaa.s.:hulya:işte bu topikte bunun için kurulmuş benim satış temsilcim en yakın arkadaşım ken bunu yapmadı bana anlatmadı ben çok ugraştım bu işe başlarken dedi ve benden hınç aldı heralde ama burda o yok kimse kimseyi tanımadan yardım ediyo işte bunu bozmayalım ben çok pişman oldum cevap verdigim için benlik bişey yoktu boş verelim avona adapte olalım her dogrunun arasında bi yanlış olur misali çürük elmalara cevap vermeyelim a.s.

bn aldım cnm tomorrow sıktım 2 gün üstümden çıkmadı ki kıyafetmde hala var ama cidden ağır kışın harika oluo ama yazın snn bile miden bulanır kaydirigubbakcemile3

ya cnm today ve tomorrow var hangisi bilmiyom hep karıştırırım zaten..biri hanımeli kokusu..bence tam yazlış..hani kare şişede olan.bide oval olan var..o da çok güzle.özellikle ne hikmetse beyler hasta bu kokuya.. bayanssulusmile

kızlarr çocuk için bir de brozlaşmak için hangi güneş kremini önersem ya acaba biçok çeşit var yanlış bişey vermiyim dedim olumunekankayizsmile

bir de plaj çantası inşallah iyidir herhalde bütün deniz ürünler geçerli dimi iki tane ürüne veriliyormuş ya çantakafamçokkarıştı

iyi ki yokmuşsun ne kadar dışında kalmaya çalışsada insan kendi kendine sinir oluyor oturduğu yerdeeyvahedigeldismile....ben de yorum yapmak istemiyorum bu konuda .....:umursamaz:
çok sevindim sana faydam olduysa ketcimmm...kaydirigubbakcemile5tel ile verebildin di mi o ay öyle hatırlıyorum....yine her konuda yardımcı olucaz birbirimize emin ol..:teselli:.aynen isteyen istediğine cevap verir...bu arada avon:1hug: nasıl gidiyor....

kızlarr çocuk için bir de brozlaşmak için hangi güneş kremini önersem ya acaba biçok çeşit var yanlış bişey vermiyim dedim olumunekankayizsmile

bayaaa beyaz ise çocuk faktörü 50 olanı ver,bi de rollon olanı ver....bronzlaşmak için ise güneşsiz bronzlaştıran da var ama tam anlayamadım brozlaşmak için deyince...

bir de plaj çantası inşallah iyidir herhalde bütün deniz ürünler geçerli dimi iki tane ürüne veriliyormuş ya çantakafamçokkarıştı

evet ben panaromadan krem istemiştim geldi ama sadece mavi tarafı kullanılır iç tarafı kırmızı hem naylon astar şeklinde hem içteki cebi dışa çıkıyo köşelerinde kumaş olarak fazlalıklar var...çevirdiğinde mavi tarafı gibi düzgün durmuyo...güzel değilll....

yok canım güneşte bronzlaşmak için

yani oda beyaz tenli mi kumral mı önemli beyazsa faktörü yüksek olan mantıklı bi önceki panaroma bi tablo vardı her ürün için nasıl ciltler için anlatıyordu ve birde kesinlikle aklınızda olsun müşterilerinizle paylaşın ki güneş sonrası ferahlatıcı spery var geçen sene sattım ve de kullandık ailecek...hiç bir şekilde en hafif bi sıcaklık yanma hissi olmuyor süper etkili bi ürün hatta eşim güneş sonrasını sürmedi uyudu kaldı-uyandıktan sonra cayır cayır yandı öncesinde güneş koruyucu kullandığı halde hemen sürdükde öyle rahatladı....güneşten çekildiğinizde hemen sürülecek baya iyii bi ürün o yaaaa aklınızda olsun dedim.

canm kare şisedeki today hanımeli kokusu olan..oval tomorrow...ama işte yaz için ideal bi koku olmadığını düşünyrz ağır ya biras..

tamam tamam şekerim anladım senide..onuda bunuda ..yessss..öpüldün mercüü açıkladığın iyi oldu ama..iyiki söylemişsin..öpücükledim seni..

Eveeet, lütfenboshayallersmile
sus gıs sen bide çiçekler miçekler..bak kafana yersin o çiçeği heeeee...:mymeka:
avona bak sen heleee bu ay 300 tl geçmede bak ben ne ediyom seniiii....klava:alsanaalsanasmile

senin yaptığın saygıysa eğer ben dünyanın en saygısız insanı olarak anılmaya razıyım..nisa mı istenmiyo yoksa huzursuzluk çıkarıp da biz gayet saygılı sevgili insanlarız diyenler mi?çok ayıp etmişsin,bilip bilmeden yorum yapacaksanız bile bukadar ağır konuşmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…