- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.881
bılıyorum cnm ılk 20.000 e gelecekte acaba rakama ulasıldı mı dıye sordum :) ben bugun verdım de sıparıslerı...
çookktan ulaşılmıştır kaydirigubbakcemile3
bırakkkkk huricim bırakkkkk.......olmaz...... hiçbişey çözülmez tek kelime etmeeeeee ...........
etmiyorum elimden geldiğince amaaaaa..... boşver diyorum kendime sende boşver ...
biz avonumuza bakalım.......
bn aldım cnm tomorrow sıktım 2 gün üstümden çıkmadı ki kıyafetmde hala var ama cidden ağır kışın harika oluo ama yazın snn bile miden bulanır kaydirigubbakcemile3
kızlaarr...
hani 285 lıra sıparıse makyaj paleti hadıye ya... lımıtı gecıpte hedıyesı gelmeyen var mı acaba??
geldi ben pek beğenmedim ama bugüne limit kalır naptın sennnnn
a.s.:hulya:bilmiyorumkismile
ohaoldumsmileohaoldumsmilenaber tulcum canım benim nasılsın bayadır yazışmıyoduk düğünümüz oldu geldim ben yokken neler olmuş neler ya hayret ettim burası dert yada kavga topigi degil yani avon topigi bu nedir ya millet ne kadar stresli herkez çatacak yer aramış resmen akşam üstü bende sinirlendim bi şeyler yazdım ama ne bu gerçek ten hayret yani 1 ay öncesi ne kadar iyiydi burası arkadaşlar herkes birbirine saygı duysun sevecen cevaplar yassın ben bu işe başladıgımda satış temsilcim bana hiç yardım etmemişti beni adeta yüzme bilmeden okyanusun ortasında bırakmıştı işte tam osırada bu topigi buldum şans karşıma çıktı benim için harikaydı çünkü hiç birşey bilmiyodum bi çok şeyi burdaki arkadaşlardan ögrendim en çok ta tul dan seni tanımıyorum ama bana yardımın destegin çok oldu tulcum teşekkür ederim sanaa.s.:hulya:işte bu topikte bunun için kurulmuş benim satış temsilcim en yakın arkadaşım ken bunu yapmadı bana anlatmadı ben çok ugraştım bu işe başlarken dedi ve benden hınç aldı heralde ama burda o yok kimse kimseyi tanımadan yardım ediyo işte bunu bozmayalım ben çok pişman oldum cevap verdigim için benlik bişey yoktu boş verelim avona adapte olalım her dogrunun arasında bi yanlış olur misali çürük elmalara cevap vermeyelim a.s.
kızlarr çocuk için bir de brozlaşmak için hangi güneş kremini önersem ya acaba biçok çeşit var yanlış bişey vermiyim dedim olumunekankayizsmile
bir de plaj çantası inşallah iyidir herhalde bütün deniz ürünler geçerli dimi iki tane ürüne veriliyormuş ya çantakafamçokkarıştı
yok canım güneşte bronzlaşmak için
ya cnm today ve tomorrow var hangisi bilmiyom hep karıştırırım zaten..biri hanımeli kokusu..bence tam yazlış..hani kare şişede olan.bide oval olan var..o da çok güzle.özellikle ne hikmetse beyler hasta bu kokuya.. bayanssulusmile
tamam tamam şekerim anladım senide..onuda bunuda ..yessss..öpüldün mercüü açıkladığın iyi oldu ama..iyiki söylemişsin..öpücükledim seni..bende şunu açıklamak istiyrum huri, takas topiği açma konusunda yazılanlaı okuduğumda apranaxın balböceğine tavrını hiç hoş bulmadım ve ona tavır olarak bu konu hakkında hiç bişe yazmadım ama balböceğine özelden msj attım arkdaşların tavrı sana deil yanlış anlama die ama onunla konuştuğumda apranaxın onun teyzesi olduğunu öğrendim, aralarında bi sorun çıkmış ve yeğenine bu şekilde bi ders vermek istemiş ama sizleri alet ederek,çok çocukça... herneyse,balböceği bu duruma çok üzülmüştü ama teyzesi olduğunu sölemek istemedi olay büyümesin die size gönderilen özel msjlardanda haberim olduğu için sizlerin daha fazla bu özel mevzuya alet olmamanız için durumu açıkladım.. çokta ii yapmışım..
ama bal böceğinin zan altında kalmasını istemem çnkü kendisi yaşına rağmen bana göre teyzesinden daha olgun. ve daha ılımlı...
tek derdi paylaşım...
o yüzden lütfen bu duruma bi son verelim vede artık eski huzurlu topiğimize geri dönelim..
Eveeet, lütfenboshayallersmile
sus gıs sen bide çiçekler miçekler..bak kafana yersin o çiçeği heeeee...:mymeka:a.s.a.s.
siremim eda ne bu yeni eski muabbeti ayol kaç zaman dır giremedim ben düğün vardı yeni geldim neler olmuş neler insan sanıp hoş geldi,n denmiş bu her yerde böyledir görenegin görgün böyle demekki senin nasibini alda gel şekerim sen bi eve gidersin misafirlik için senden daha sonra gelen arkadaşına bile dersinki hoş geldin illa hoş geldin denmesi için ev sahibi yada site sahibi olmana gerek yok ayrıca bu topikte senin gibi arkadaşlarada gerek yok huzursuzluk çıkartma istenmiyosun hadsizlik yapıyosun nisa hanım ugurlar olsun by sana arkadaşlar burda herkeze sesleniyorum bu tür hadsiz arkadaşlara cevap verip onları yüceltmeye degmez adam yerine koymayalım yazsın yazsın dursun bizler gayet saygılı sevgili insanlar olarak gayet seviyeli bir şekilde yazışmalarımıza devam edelim bu tip insanlarla muhabbet etmeyelim
cnm rimel siyah olunca fırçadaki sarılık kalmıo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?