- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.901
senin yaptığın saygıysa eğer ben dünyanın en saygısız insanı olarak anılmaya razıyım..nisa mı istenmiyo yoksa huzursuzluk çıkarıp da biz gayet saygılı sevgili insanlarız diyenler mi?çok ayıp etmişsin,bilip bilmeden yorum yapacaksanız bile bukadar ağır konuşmayın..
günaydınn avonun güzelleri
en güzel sabahlarrr sizin olsun
iyi ki yokmuşsun ne kadar dışında kalmaya çalışsada insan kendi kendine sinir oluyor oturduğu yerdeeyvahedigeldismile....ben de yorum yapmak istemiyorum bu konuda .....:umursamaz:
çok sevindim sana faydam olduysa ketcimmm...kaydirigubbakcemile5tel ile verebildin di mi o ay öyle hatırlıyorum....yine her konuda yardımcı olucaz birbirimize emin ol..:teselli:.aynen isteyen istediğine cevap verir...bu arada avon:1hug: nasıl gidiyor....
siremim eda ne bu yeni eski muabbeti ayol kaç zaman dır giremedim ben düğün vardı yeni geldim neler olmuş neler insan sanıp hoş geldi,n denmiş bu her yerde böyledir görenegin görgün böyle demekki senin nasibini alda gel şekerim sen bi eve gidersin misafirlik için senden daha sonra gelen arkadaşına bile dersinki hoş geldin illa hoş geldin denmesi için ev sahibi yada site sahibi olmana gerek yok ayrıca bu topikte senin gibi arkadaşlarada gerek yok huzursuzluk çıkartma istenmiyosun hadsizlik yapıyosun nisa hanım ugurlar olsun by sana arkadaşlar burda herkeze sesleniyorum bu tür hadsiz arkadaşlara cevap verip onları yüceltmeye degmez adam yerine koymayalım yazsın yazsın dursun bizler gayet saygılı sevgili insanlar olarak gayet seviyeli bir şekilde yazışmalarımıza devam edelim bu tip insanlarla muhabbet etmeyelim
k5 ten bugün sipariş giricem açılıp kapanan göz kalemleri nasıl tavsiye eder misiniz
renkli olanlarımı soruyosun...... güzel onlar....... mavisi özellikle cok güzel ........ akma yapmadı....... siyahı da öyle..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?