Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Gamzecim dün herkes seviyesini gösterdi bütün yazıları okudum çürük elma kalan sağlar bizim o kadar çok güldüm ki ket saygıdan bahsediyorsun bir sürü hakaret ediyorsun ben konuyu kapattım arkamdan bi sürü kişi atıp tutmuş şimdi bi kaç kişi eminin uzatılmasın dicek ben uzatmadım ama arkaşlar yedirememişler kendilerine herhalde püskürmüşler çok basit seviyesiz kalitesiz okurken koptum valla ..eda sana da 2 çift lafım var ii oku 2 gün önce burada ortalığı karıştırdın herkesi huzursuz ettin sonra herkese yalakalık yaptın ben böyle biri değilim beni yanlış anladınız yok ablaaa herkese bırak allah aşkına bizim sinirlerimizi zıplattın sorumlusu sen olduğun halde şimdi başkalarını şak şaklıyosun vallahi pes dedim bırakın bize bulaşmasın da laf soksun gitsin valla çocuksun sen daha ne diyim ki
GAMZECıM sen başkasın tabi hep seninle muhabbet ettik burda beni istememe gibi bi durumları olamaz tatlım ben canım nezaman isterse o zaman girerim kimse keyfimin kahyası değil eda gibi yalakalık aslaaaaa yapmam beni yanlış anladınız falan beni tanıyan tanımış allah razı olsun cevabını da vermiş ..Hiç ilgisi olmayıpta rahatsız olan huzuru kaçan arkadaşlardan kendime adıma ÖZÜR dilerim.

:teytey::teytey:günaydın kızlar telden siparişimi veremedim vaktim hiç olmadı malum düğün işte alış veriş evtemizleme derken zıpladı arada bende geçen hafta verdim bu gün geldi siparişlerim toplam 140 lık sipariş verebildim inşallah bu katalokta daha çok satışım olur ki öyle olacaK katalok gelmeden sipariş aldım bile olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileay düğünümüz çok güzel oldu abim evlendi benim düğünüm bu kadar güzel olmamıştı harikaydı çok eylendim insan stres atıyo resmen erkek evi olunca eylencede hatsafada oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senin bana çok faydan oldu unuturmuyum hiç aşkım benim sagol bitanem
,turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

neler oluyo burda ya hayatında birbirini tanımayan insanlar birbirine giriyorlar neden :uhm: anlamadım gitti ya kızlar boşverin kim ne demiş ne dememiş boşverin işimize bakalım avonla ilgili neler var onları konuşalım en çok neler satılıyo neler beğenilmiyo bence bunları konuşmak lazım biz bu konularla ilgili birbirimizden öneriler almak için burda değilmiyizkivereliniortak yoksa atışmak laf atmak içinmi

Bu kadar ağır laflar söylendi bana siz desteklediniz hani saygıdan bahsediyorsunuz ya daha da fazlası söylendi ilk girdiğimde tül de bana hoşgeldin dedi gayet güzel cvp verdim ama eda öle bi gerdi ki bizi eski yeni olayından sıkılmıştım olay bu ben saygısızlık yapmadım saygısızlık bana yapıldı evet yetkili kimse müdahale etsin herkes herşeyi söylüyor ben söyleyince olayyyy diğerlerini destekliyorsunuz nerde saygı anlayışı nese bende böyle bi polemiğin içinde olmaktan memnun değilim bu konu kapandı gerginlikle olan bişey..Ama her ne olursa olsun bu kadar ağır konuşmamak lazım diye düşünüyorum ilgisi olmayan herkes yazmış he eda bi yere kaçtığım yok he kaçıp gitmedim arkamdan yazmışsın ya burdayım yani bende daha fazla uzamasını istemediğim için rahatsız olan insanlardan özür bile diledim hala uzatan sizsiniz .Artık birşey yazmayın lütfen siz yazınca bana cevap hakkı doğuyor .Avona bakalım

arkadaŞlar artık yeter..konu kılıtlenecek yoksa...
Konuyu daha fazla uzatmıyoruz....avona devam edıyoruz...
Bende dahıl olmak Üzere hepımızı uyarıyorum...koca koca ınsanlarız bu konuyu kapatıyoruz...
Olay kapandı yoksa ceza alacaksınız...

Bu konuda 1 mesaj daha gelirse malum içerikten (yeni eski) verdiğim uyarılar cezaya dönecek. Söylemedi demeyin....

Slm bayanlar..bu ay ben çok sipariş veremedim. Gerçi çalışıyorum gezme şansım omuyoö .bide okadar çok avon satan varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…