- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #8.921
evveeeet arkadaşlar konumuza döndüysek bi sorum olacak ben iki defadır açılıp kapanan mavi simli kalemlerden sipariş veriyorum ama bi türlü gelmiyor sizin geldimi??? bide panaromada temsilci fiyatıylamı 390 yaparsak pike takımı yoksa katolok fiyatıylamı 390 cevap için teşekkürler opuyorumnanaktan
canlar siz hala oyunuzu kullanmadınız mı ? delikafadulden
sohbete 5 dk ara gelin yarısması için oylamaya hihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13154691&posted=1#post13154691
günaydınnn yafruşummmmmm ne haber??
naptın geldi mi şifren?
siparişler ne alemdee?
2 grup halinde kafam karıştı ne farkları var biri simli biri simsiz mi acaba mavisi çok hoş duruyor
selam taze annem
şifrem az önce mesajla geldi
ama siparişlerim henüz gelmedi
cumartesi direktörün direk kendisine teslim ettim o vericekti siparişleri
salı gelir demişti ama bu saat oldu hala tık yok
avon siparişleri hangi kargoyla geliyo
acaba kargoyumu arasam
yurtiçi kargoyla geliyo siparişler
Gamzecim dün herkes seviyesini gösterdi bütün yazıları okudum çürük elma kalan sağlar bizim o kadar çok güldüm ki ket saygıdan bahsediyorsun bir sürü hakaret ediyorsun ben konuyu kapattım arkamdan bi sürü kişi atıp tutmuş şimdi bi kaç kişi eminin uzatılmasın dicek ben uzatmadım ama arkaşlar yedirememişler kendilerine herhalde püskürmüşler çok basit seviyesiz kalitesiz okurken koptum valla ..eda sana da 2 çift lafım var ii oku 2 gün önce burada ortalığı karıştırdın herkesi huzursuz ettin sonra herkese yalakalık yaptın ben böyle biri değilim beni yanlış anladınız yok ablaaa herkese bırak allah aşkına bizim sinirlerimizi zıplattın sorumlusu sen olduğun halde şimdi başkalarını şak şaklıyosun vallahi pes dedim bırakın bize bulaşmasın da laf soksun gitsin valla çocuksun sen daha ne diyim ki
GAMZECİM sen başkasın tabi hep seninle muhabbet ettik burda beni istememe gibi bi durumları olamaz tatlım ben canım nezaman isterse o zaman girerim kimse keyfimin kahyası değil eda gibi yalakalık aslaaaaa yapmam beni yanlış anladınız falan beni tanıyan tanımış allah razı olsun cevabını da vermiş ..Hiç ilgisi olmayıpta rahatsız olan huzuru kaçan arkadaşlardan kendime adıma ÖZÜR dilerim.
evet evet bi seri pırıltılı diğer seri pırıltısız canım......... pırıltılı olan seride maviyi tercih etmeni öneririm..........
Gamzecim slm tatlım nasılsın
kızlar çiller için yokmu ürün yada akneye meyili ciltler için düzgünleştirici stik nasıl bişey kızlar
sağol canım yorumları okudum çok üzüldüm.bu konu kapansın artık yaa. sen nasılsın?bebiş napıyor.bu arada o mavi simli kalemden ablam istemişti getirttim çok beğendi..
Kapandı tatlım bebişim iyi çok şükür uyuyor demiştim ya sanada 5k ten 2.siparişi vericem die verdim kocacım saolsun valla onun sayesinde satış yaptım k5te sadece 4 tane fullspeed yoksa katalog pek ii değildi
oo süper yaa.k 5 zaten güzel değildi.yine iyi satmışsın canım..k 6 da daha çok satış yaparsın inşallah.benim şu anda k 6 süper gidiyo,en çok bundan satış yapıcam galiba..katalog yetmedi..herkes katalog istiyoo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?