Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

evveeeet arkadaşlar konumuza döndüysek bi sorum olacak ben iki defadır açılıp kapanan mavi simli kalemlerden sipariş veriyorum ama bi türlü gelmiyor sizin geldimi??? bide panaromada temsilci fiyatıylamı 390 yaparsak pike takımı yoksa katolok fiyatıylamı 390 cevap için teşekkürler opuyorumnanaktan

hayatım bana daha yeni geldi açılıp kapanan göz kalemi mavisi harika bayıldım ben adeta 2 aydır gelmemişti yeni geldi bide canım o katalok fiyatı degil temsilci fiyatıyla yani katalok fiyatı 500 falan olur

tul aşkım sana bişey sorucam bilen arkadaşlar varsa onlarda cevaplasın ben k5 in panaromasında olan yüzügü sipaRİŞ VERdim berbat ötesi iğrençççççççççççççç geri iyade etmek istiyorum bukadar kaba yüzük olamaz resmen erkek yüzügü igrençççççççççççççç 12 liraya yakın bi para verdim geri iyadesi nasıl olacak bilgi verirseniz sevinirim benim bildigim takım öncüme vericem o iyade yapıcak bide kargo parası ödenecekmi bide 12 lira için degermi yardımcı nolun lütfenturkbayragiturkbayragilaelaelaelaelaealsanaalsanasmile

pike takımı kazanabilmek için temsilci fiyatıyla hedefe ulaşman lazım.
çiller için ürün bilmiyourm avon da..renk açıcı belki olabilir ama piyasada bununla ilgili ürünler var olsa da ne kadar başarılı bilinemez.
iade durumunda da kargo parası ödenmez.ben iade yaptım hiç koli parası isteyen olmadı.toplanır bütün iadeler haftanın belli günü gider topluca..bi sonraki faturandan da düşerler

günaydınnn yafruşummmmmm ne haber??
naptın geldi mi şifren?
siparişler ne alemdee?

selam taze annem
şifrem az önce mesajla geldi
ama siparişlerim henüz gelmedi
cumartesi direktörün direk kendisine teslim ettim o vericekti siparişleri
salı gelir demişti ama bu saat oldu hala tık yok
avon siparişleri hangi kargoyla geliyo
acaba kargoyumu arasam

yurtiçi kargoyla geliyo siparişler

kesinlikle katılıyorum canım.Gerçekten huzuru kaçırıp kaçırıp kendi kabuğuna çekilenlere ne desek boş,zaten anlamazlar..sen de yorma kendini,seni bilen biliyor..

sağol canım yorumları okudum çok üzüldüm.bu konu kapansın artık yaa. sen nasılsın?bebiş napıyor.bu arada o mavi simli kalemden ablam istemişti getirttim çok beğendi..

Kapandı tatlım bebişim iyi çok şükür uyuyor demiştim ya sanada 5k ten 2.siparişi vericem die verdim kocacım saolsun valla onun sayesinde satış yaptım k5te sadece 4 tane fullspeed yoksa katalog pek ii değildi

Kapandı tatlım bebişim iyi çok şükür uyuyor demiştim ya sanada 5k ten 2.siparişi vericem die verdim kocacım saolsun valla onun sayesinde satış yaptım k5te sadece 4 tane fullspeed yoksa katalog pek ii değildi

oo süper yaa.k 5 zaten güzel değildi.yine iyi satmışsın canım..k 6 da daha çok satış yaparsın inşallah.benim şu anda k 6 süper gidiyo,en çok bundan satış yapıcam galiba..katalog yetmedi..herkes katalog istiyoo.

Ben daha çıkamadım bi yere ama çok zaman var acelem yok öle böyle oluyor satış color trendler indirimde çok alan oluyo bende rujları biçok rujdan daha iyi bende kullanıyorum ya 4tl lik ruju pahalılardan daha güzellll vino disco özellikle tavsiye ederim sürüp biraz zaman geçince daha da güzel duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…