- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.201
400ü geçtim.karımı da avona yatırıcam bu ay..plaj çantasında aklım kaldı..wilderness paketi alıcam bi de askerimee..pike geliyo..yarın giricem siparişleri bi aksilik olmazsa..daha da sipariş geliyo ama onları biriktirip 10 gün sonra falan girmeyi düşünüyorum 150 ye ulaşsın diğer siparişim diye..belki nevresim de gelir.gerçi 5 tane daha clearskin satsam seyahat çantası da gelicek ama alan olmuyo..Allah büyük belki alan olur..inşallah tavamı da gönderirler artık.çok merak ettim tavayı.herkes eskitti biz daha göremedik bile..
kaydirigubbakcemileyakızlar bişey sorucam bugün müşteri temsilcime gittim yüzügün iyadesi için bana dediki ben degil sen iyade edeceksin bu ne iştir anlamadım ya bende dedimki hayır senin iyade etmen gerekiyor hayır diyor sen iyade edeceksin diyoralsanaalsanasmilealsanaalsanasmilebunne ya neden böyle söylüyor anlamadım alsanaalsanasmilefaturamda işaretleyecekmişim yurtiçi kargo geldiginde ona verip avonqa götürmesini söyleyecekmişim
zatem benim temsilcim 1 hafta sonra taşınıyo başka bi ile ben napıcam bende gidicem başka bi yere benim temsilcim kim olacak uf ya bu kadım malmıdır nedir sinir oldum bide arkadaşım akrep gibi soktu beni hiç bi bil gi vermiyo zaten kendide bilmiyo azeri kökenli telden sipariş vericem dedim geçen ay yok diyo o kalktı diyo msanyak bende dedim aç satış temsilcine telefonu sor dedim bana yanlış bilgi veriyo açtı yokmuş öyle bişey saçımı başımı yolucam artık uf uf uf turkbayragibu insanlar neden böyle ya yapıyosan bu işi adam gibi yap yaptıysan beni üye yardımcı ol
Ohh mahşallahcanım inşallah nevresim takımınıda alırsın daha şimdiden k7 yide merak ediyorum valla
ay çok sağol canım inşallah alırım.kardeşimin çeyizine yada kendi çeyizime kaldırırım kazanırsam ama keşke geçen ay bu kadar iyi yapsaydım da baharat ve pasta takımını kazansaydım..ama olsun buna da şükür..ben de çok merak ediyorum k 7 yi.umarım o da güzeldirr.
Kızlar benimde katalog 6 dan 150 liralık oldu ama ya clearskinden daha 1 tane bile satamadım.Halbuki o seyehat çantasını çok beğenmiştim
Hiç yoktan iyidir dimi ama tabikide gönül ister ki güzel bi hediye olsun .Ben asla yapıcağımı sanmıyorum o yüzden tek tesellim belli günlerde hediyeler veriyorlar ya onlar ne yapalım
Kızlar benimde katalog 6 dan 150 liralık oldu ama ya clearskinden daha 1 tane bile satamadım.Halbuki o seyehat çantasını çok beğenmiştim
belki teyzenler çok alır canım..inşallah çok çok alırlar da sen de kazanırsın hediye..clearskin sattın mı hiç?
k 7 benim 4.kampanyam olacak soft musk ı çok istiyorum inşallah güzel olurda gelir seviyorum o kokuyu
bence k7 de çok güzel olur.hem kataloglar yenilencekmiş,değişcekmiş..hem de tam yaza girmiş olucaz o da çok güzel olur diye düşünüyorum..soft musk ı ben alamadım k-5 te ama inşallah sen alırsın canım inşallah..
yok canım ya 1 tane bile satamadım daha zaten 15 tane mümkün değillll
Ya çoğu kişinin k5 kötü gitmiş benimde tam tersine k5 çok güzeldi 260 lık sip.vermiştim .bi terslik var bende herhalde :)))))))))
Bu ay ince katalog yok neden acaba müşterimde onu soruyordu
umarım hiç beklemediğin kişiler alır..biliyo musun ben çoğu siparişleri tanımadığım kişilerden alıyorum..özellikle bu ay öyle oldu..katalog bırakıyorum tanıdığım ve samimi olduğum bikaç kişiye,diyorum güvendiğiniz birilerine satarsınız.sağolsunlar yanlarında katalogla geziyolar ve k 6 bana geldiği günden beri sipariş almadığım gün olmadı çok şükür Allahıma..
canım amannnnn nazar değmesinİnşallah ya herkes satıyo işte o kötü oluyo napalım bunada şükür ..benim temsilcim ilk geldi bana ben dedim ben 75tl yapamam toplayamam hiç çevrem yok yaparsın dedi ben yok vazgeçtim ben sizi ararım dedim zorla yaptı beni ama dediği çıktı kadının buna şükür valla benim gibi evden çıkmayan biri için çok ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?