Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

400ü geçtim.karımı da avona yatırıcam bu ay..plaj çantasında aklım kaldı..wilderness paketi alıcam bi de askerimee..pike geliyo..yarın giricem siparişleri bi aksilik olmazsa..daha da sipariş geliyo ama onları biriktirip 10 gün sonra falan girmeyi düşünüyorum 150 ye ulaşsın diğer siparişim diye..belki nevresim de gelir.gerçi 5 tane daha clearskin satsam seyahat çantası da gelicek ama alan olmuyo..Allah büyük belki alan olur..inşallah tavamı da gönderirler artık.çok merak ettim tavayı.herkes eskitti biz daha göremedik bile..

Ohh mahşallah canım inşallah nevresim takımınıda alırsın daha şimdiden k7 yide merak ediyorum valla

hyr cnm olur mu hiç t.öncün bölge sorumlusuna verir sdece o iade eder her hafta toplar iadeleri belrli bi gnde iade eder
bnm bildiğim bu yani
sennki gtcekmmiş ya 1 hafta sonra uğraşmak istemiyor halbuki sadece bölge sorumlusuna vercek o kadar
sende bölge sorumlusuna direk ver gtsn onada anlattt kendn verrsen kargo ücrei verrsn
puanını düşürürler hemdee ilgilenmediği içinnn
daha geçen katda telle verdimm
broşür var diee
olur mu öyle şey kalkmadı telle sipariş

Kızlar benimde katalog 6 dan 150 liralık oldu ama ya clearskinden daha 1 tane bile satamadım.Halbuki o seyehat çantasını çok beğenmiştim

Ohh mahşallah canım inşallah nevresim takımınıda alırsın daha şimdiden k7 yide merak ediyorum valla

ay çok sağol canım inşallah alırım.kardeşimin çeyizine yada kendi çeyizime kaldırırım kazanırsam ama keşke geçen ay bu kadar iyi yapsaydım da baharat ve pasta takımını kazansaydım..ama olsun buna da şükür..ben de çok merak ediyorum k 7 yi.umarım o da güzeldirr.

Hiç yoktan iyidir dimi ama tabikide gönül ister ki güzel bi hediye olsun .Ben asla yapıcağımı sanmıyorum o yüzden tek tesellim belli günlerde hediyeler veriyorlar ya onlar ne yapalım

Kızlar benimde katalog 6 dan 150 liralık oldu ama ya clearskinden daha 1 tane bile satamadım.Halbuki o seyehat çantasını çok beğenmiştim

inşallah satarsın.daha k6 yeni başlıyo zaten,bi alan olur elbet...benim de pek alan olmazdı da evli bi arkadaşım var sağolsun 5 tane o aldı,3 de komşusuna sattık.2 tane de ben aldım siyah nokta için.5 taneye daha ihtiyacım var..umarım sen de kazanırsın.bu işi yapıyoruz madem biz de hediyeleri almak istiyoruz,inşallah da alıcaz..

Hiç yoktan iyidir dimi ama tabikide gönül ister ki güzel bi hediye olsun .Ben asla yapıcağımı sanmıyorum o yüzden tek tesellim belli günlerde hediyeler veriyorlar ya onlar ne yapalım

belki teyzenler çok alır canım..inşallah çok çok alırlar da sen de kazanırsın hediye..clearskin sattın mı hiç?

k 7 benim 4.kampanyam olacak soft musk ı çok istiyorum inşallah güzel olurda gelir seviyorum o kokuyu

bence k7 de çok güzel olur.hem kataloglar yenilencekmiş,değişcekmiş..hem de tam yaza girmiş olucaz o da çok güzel olur diye düşünüyorum..soft musk ı ben alamadım k-5 te ama inşallah sen alırsın canım inşallah..

Ya çoğu kişinin k5 kötü gitmiş benimde tam tersine k5 çok güzeldi 260 lık sip.vermiştim .bi terslik var bende herhalde :)))))))))

yok canım ya 1 tane bile satamadım daha zaten 15 tane mümkün değillll

umarım hiç beklemediğin kişiler alır..biliyo musun ben çoğu siparişleri tanımadığım kişilerden alıyorum..özellikle bu ay öyle oldu..katalog bırakıyorum tanıdığım ve samimi olduğum bikaç kişiye,diyorum güvendiğiniz birilerine satarsınız.sağolsunlar yanlarında katalogla geziyolar ve k 6 bana geldiği günden beri sipariş almadığım gün olmadı çok şükür Allahıma..

canım amannnnn nazar değmesin İnşallah ya herkes satıyo işte o kötü oluyo napalım bunada şükür ..benim temsilcim ilk geldi bana ben dedim ben 75tl yapamam toplayamam hiç çevrem yok yaparsın dedi ben yok vazgeçtim ben sizi ararım dedim zorla yaptı beni ama dediği çıktı kadının buna şükür valla benim gibi evden çıkmayan biri için çok ii

hım bende sölim saol canım her ay verilmediğini gözlük siparişi aldım verir misin 25tl alışveriş yapmadan getirtir misin dedi arkadaşım napsam bilmiyorum hiç karı yok çünkü

kesinlikle canım çok iyi.Allah çabalayan herkesin yanındadır.maşallah çok iyi satmışsın k 5 te..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…