- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.221
kaydirigubbakcemileyakızlar bişey sorucam bugün müşteri temsilcime gittim yüzügün iyadesi için bana dediki ben degil sen iyade edeceksin bu ne iştir anlamadım ya bende dedimki hayır senin iyade etmen gerekiyor hayır diyor sen iyade edeceksin diyoralsanaalsanasmilealsanaalsanasmilebunne ya neden böyle söylüyor anlamadım alsanaalsanasmilefaturamda işaretleyecekmişim yurtiçi kargo geldiginde ona verip avonqa götürmesini söyleyecekmişim
zatem benim temsilcim 1 hafta sonra taşınıyo başka bi ile ben napıcam bende gidicem başka bi yere benim temsilcim kim olacak uf ya bu kadım malmıdır nedir sinir oldum bide arkadaşım akrep gibi soktu beni hiç bi bil gi vermiyo zaten kendide bilmiyo azeri kökenli telden sipariş vericem dedim geçen ay yok diyo o kalktı diyo msanyak bende dedim aç satış temsilcine telefonu sor dedim bana yanlış bilgi veriyo açtı yokmuş öyle bişey saçımı başımı yolucam artık uf uf uf turkbayragibu insanlar neden böyle ya yapıyosan bu işi adam gibi yap yaptıysan beni üye yardımcı ol
hım bende sölim saol canım her ay verilmediğini gözlük siparişi aldım verir misin 25tl alışveriş yapmadan getirtir misin dedi arkadaşım napsam bilmiyorum hiç karı yok çünkü
canım ben isteyenlere diyorum ki 25 tl nin altında alışveriş yapana 18 tl gözlük.. zaten normal fiyatı 45 diyorum sayfanın altında yazdığı gibi.. kar almadan satma.
panaromadaki plaj kıyafeti ile çantasını bende getirticem görüp olan olur büyük ihtimalle
Bende öle diyim bari alan alsın almayan almasın napim
canım inşallah göründüğü kadar güzeldir,benim içim gitti vallaa..en iyisi getirtmek yaa,inşallah güzeldir gerçekteeeen..
İnşallah canım yaa benim kızımda uyuyor sabahtan beri onunla uğraştım mızmızlığı üstünde öldü uykusuzluktan birde inattttt evlat bambaşka bir gülüşü yeter kuzumun o misss kokusu onsuz bir hayat düşünemiyorum .sende ii düşünmüşsün bence oyalanırsın ablanın çocuğunla ..allah tamamına erdirsin
amiiinn canım sağolasın..kaç yaşındaydın sen?
24,5 :)))) sen kaç yaşındaydın
Allah herkese sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler versinn..
canım ben çıkıyorum yemek yapıcam kendine çok iyi bak.görüşürüz..
inşallah ablacm inşallah hepimizin bol bol satışları oluredacım aramızda okuduklarıma göre yazıom rekor sende
daha ne olsun yaparsın inş
selam kızlar bende burda sayılırım kızım rahat durmuyor ve istanbulda sıcak başladı eyvah bittim ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?