Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hiç ugrasma tatlm benim ide bişe anlamiyodu anlamyorm ne diye bu işi yapyolarr

ben bolge sorumluma verdim sen onu bull pesini birama delikafadulden

hım bende sölim saol canım her ay verilmediğini gözlük siparişi aldım verir misin 25tl alışveriş yapmadan getirtir misin dedi arkadaşım napsam bilmiyorum hiç karı yok çünkü

canım ben isteyenlere diyorum ki 25 tl nin altında alışveriş yapana 18 tl gözlük.. zaten normal fiyatı 45 diyorum sayfanın altında yazdığı gibi.. kar almadan satma.

bizim bebiş uyuyo ama evin tadı tuzu olmuyo sessiz sessiz..1 buçuk-2 yıl sonra falan evlenicem bi aksilik çıkmazsa ama ben erken çocuk yapmaktansa diyorum ablamın oğluşuna bakayım..kıyamam bebişime ya annesi,babası sürekli çalıştığı için bizle kalıyo akşama kadar..evlenince eşim işte olucak,ben de yalnız durmaktansa ablamın oğluşuyla vakit geçiririm,minnoşum benim ya Allah kimseyi evladından ayırmasın..

canım inşallah göründüğü kadar güzeldir,benim içim gitti vallaa..en iyisi getirtmek yaa,inşallah güzeldir gerçekteeeen..

İnşallah canım yaa benim kızımda uyuyor sabahtan beri onunla uğraştım mızmızlığı üstünde öldü uykusuzluktan birde inattttt evlat bambaşka bir gülüşü yeter kuzumun o misss kokusu onsuz bir hayat düşünemiyorum .sende ii düşünmüşsün bence oyalanırsın ablanın çocuğunla ..allah tamamına erdirsin

o plaj çantası normalde 27.2 tl yapıyo.. çantalarda karımız hiç yok nerdeyse yaa. ama olsuun en azından alan olursa hediyelere doğru yol alırız dimi canım..

amiiinn canım sağolasın..kaç yaşındaydın sen?

ket,siremims teşekkür ederim kızlar...şimdi gayet iyiyim...dediğim gibi geçti gitti...ben durumu açıkladım...kabul eden eder...

avona gelince...satışlar iii,fena değil...zaten bu ayki hediyeler için uğraşmaya değmez...300 tl civarı oldu...sizlerin satışları nasıl?

ben 100 tllikj ancak satabildim clearskinden 1 tane bile satamadım zaten oturdugum yerde o kadar çok satan varki benim müşterim uzakta bi kaç kişi kendime güneş gözlügünü alacam başka bişey alamam

edacım aramızda okuduklarıma göre yazıom rekor sende
daha ne olsun yaparsın inş
inşallah ablacm inşallah hepimizin bol bol satışları olur
selam kızlar bende burda sayılırım kızım rahat durmuyor ve istanbulda sıcak başladı eyvah bittim ben yaaaa

ayyy sorma huriş ablam yaa ölüoruz okulda ewde çok fena çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…