Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kuncuuuuuuuuukopuyorumnanaktanhoşbuldum

clearskeen olmuyo ya....7 tane de kaldı...değmez balböcüüüm uğraşmaya...

eeesss nasılsın canım...malum üzücü olaylar yaşadık burada..senin yazdıklarını da okudum...çok üzüldüm...kızına sarıl...tek ilacın o eğer geri dönüşü yoksa..

sagolun kızlar benim üye oldugum arkadaş internetten üye olmuş onu üye yapan kadın istanbulda ben ona yolluyacakmışım 1 tane yüzük ne kadar eder sizce gesin hafta içi halledicez artık sorumsuz ve işi ters giden insanlarla ugraşması çok zor ya bu ne ya buneya uf anca baş agrısı valla

tul nerelerdesin aşkım yoksun bu gün

apranax benim satılar daha yok denecek kadar az 20 liralık sattım şimdiye kadar bakalım nasip artık bundan sonraki ay büyük bi ihtimal satışım olmaz istanbula gidicem heralde 1 2 ay sipariş vermem bakalım kısmet

bnmkide şimdilik 75 de nedense bu kat. açmadı milleti
eeesss nasılsın canım...malum üzücü olaylar yaşadık burada..senin yazdıklarını da okudum...çok üzüldüm...kızına sarıl...tek ilacın o eğer geri dönüşü yoksa..
ese ne oldu canım?

bnmkide şimdilik 75 de nedense bu kat. açmadı milleti

ese ne oldu canım?

ne olsun canm ayn annemdeyim şuanda :sinifsinif:

hatrlamamaya çalşyorum gulmeeye calsyorum işte

gecen gun konuştuk 3 ay evi boşaltmayacağn soledii kendini hatal bulmuyo ama soyledilerinede pişman oldu geri donmemi be kliyo onu demeye getrdii

ama ben co k krgn ve yorgunum suanda gtmek gelmiyor içimden ba kalm allahm hayrls neyse onu yazsn mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…