- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.261
Canım sıkıldı herkes aşk-ı memnu izliyordu sanırsam.boshayallersmile Sitede kimsecikler kalmadı valla.lmaz:
aynen öyle valla..ben de hiç sevmiyorum aşkı memnu yu..
Ben hiçbirisini sevmiyorumkaydirigubbakcemile3
eeeeeeeeeeerrrrrrrrrrmaaaann...aaaabiye nolcak:lepi:
kaydirigubbakcemileyakızlar bişey sorucam bugün müşteri temsilcime gittim yüzügün iyadesi için bana dediki ben degil sen iyade edeceksin bu ne iştir anlamadım ya bende dedimki hayır senin iyade etmen gerekiyor hayır diyor sen iyade edeceksin diyoralsanaalsanasmilealsanaalsanasmilebunne ya neden böyle söylüyor anlamadım alsanaalsanasmilefaturamda işaretleyecekmişim yurtiçi kargo geldiginde ona verip avonqa götürmesini söyleyecekmişim zatem benim temsilcim 1 hafta sonra taşınıyo başka bi ile ben napıcam bende gidicem başka bi yere benim temsilcim kim olacak uf ya bu kadım malmıdır nedir sinir oldum bide arkadaşım akrep gibi soktu beni hiç bi bil gi vermiyo zaten kendide bilmiyo azeri kökenli telden sipariş vericem dedim geçen ay yok diyo o kalktı diyo msanyak bende dedim aç satış temsilcine telefonu sor dedim bana yanlış bilgi veriyo açtı yokmuş öyle bişey saçımı başımı yolucam artık uf uf uf turkbayragibu insanlar neden böyle ya yapıyosan bu işi adam gibi yap yaptıysan beni üye yardımcı ol
Kızlar benimde katalog 6 dan 150 liralık oldu ama ya clearskinden daha 1 tane bile satamadım.Halbuki o seyehat çantasını çok beğenmiştim[
benim 11 tane oldu eşimle kendime de yazmayı düşünüyordum zaten çanta da oldu şükür...
tul abla nevresim gelicek mi bu ayy?ne güzel yaa çantayı da kaptın,güle güle kullan şimdiden..
bende çok istemiştim seyahat çantasını olmadı ne yapalım
gittim kızlar iyi uykularrrr....
bugün kimse yok galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?