- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.281
öleee şey mi olur ya allah allah bölge soruluna ulaş ara avonu bak nasıl kuzu kuzu yapıyo o zaman hayret bişey ya hem senin üzerinden kazanır hem de işini görmez ne iş yaparmış peki o????
Kızlar benimde katalog 6 dan 150 liralık oldu ama ya clearskinden daha 1 tane bile satamadım.Halbuki o seyehat çantasını çok beğenmiştim[
benim 11 tane oldu eşimle kendime de yazmayı düşünüyordum zaten çanta da oldu şükür...
ufya ben onun satış temsilcisini arasam olurmu onunla bi görüşüyüm diyorum ama gidecek bu şimdi bi huzursuzlukta çıksın istemiyorum sorun istemiyorum ters bi insan bişey anlatıyo mesela ben soruyorum şöylemi diye hemen kızıyo kendi kendine net bi bilgi, verdigi yok zaten aptal aptal konuşuyo napıcamı şaşırdım ben satış temsilcimi degiştirmek istiyorum avondan soguyavccam yoksa 1 haftası var defolsun gitsin uyuz
ah escim çok üzüldüm bak şimdine olsun canm ayn annemdeyim şuanda :sinifsinif:
hatrlamamaya çalşyorum gulmeeye calsyorum işte
gecen gun konuştuk 3 ay evi boşaltmayacağn soledii kendini hatal bulmuyo ama soyledilerinede pişman oldu geri donmemi be kliyo onu demeye getrdii
ama ben co k krgn ve yorgunum suanda gtmek gelmiyor içimden ba kalm allahm hayrls neyse onu yazsn mafoldumben
:1no2:günaydı8n kızlarr avonun yabancı sitedeki kataloğunu bilen varmı8 bulamı8y8orum bilen link atabilirmii
günaydı8n kızlarr avonun yabancı sitedeki kataloğunu bilen varmı8 bulamı8y8orum bilen link atabilirmii
delikafadulden bende senin gibiyim, habire kendime alıyom artıkkızlar çok komk bi durum yaşıyorum
6 yıldır temsilciyim ama her gittiğim yerde mutlaka önceden avon yapan biri oluyor
çalıştığım yerde 5 kişi yapıyor benim dışımda
oturduğum yerde de 4 kşi yapıyor
ben öyle el elde baş başta bekliyorum
delikafadulden bende senin gibiyim, habire kendime alıyom artık
satışlarda kötü bu ay 75 tllik satışım var bir banyo köpüğü var 1 alana 1 bedava geriside bu hep taraklardan sipariş aldım herkesin çok hoşuna gitti taraklar galiba anlamadım yahukaydirigubbakcemile3
perigül bende tarak alıcam da hangisini alıym bilemedim.......... en büyük boyla bi kçüğü arasında kaldım........ ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?