Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

günaydı8n kızlarr avonun yabancı sitedeki kataloğunu bilen varmı8 bulamı8y8orum bilen link atabilirmii

ah escim çok üzüldüm bak şimdi
küçücük yavrunuzda var ortada
düşün taşın bakalım adam olmuycaksa da yol ver gitsin sonuçta kavgalı ortamda büyümesinden iidir yavrunn
hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah :Saruboceq:

günaydı8n kızlarr avonun yabancı sitedeki kataloğunu bilen varmı8 bulamı8y8orum bilen link atabilirmii
:1no2:

kızlar çok komk bi durum yaşıyorum
6 yıldır temsilciyim ama her gittiğim yerde mutlaka önceden avon yapan biri oluyor
çalıştığım yerde 5 kişi yapıyor benim dışımda
oturduğum yerde de 4 kşi yapıyor
ben öyle el elde baş başta bekliyorum

delikafadulden bende senin gibiyim, habire kendime alıyom artık

kaç gündür giremedim bahar temizliği yapıyodum ay çok yoruldum valla yazlıkları çıkar kışlıkları kaldır offf bitmek bilmedi valla neyse az kaldı alkisalkisalkis

kızlarrr günaydınn.benımde bu aykı sıparişim hiç beklemediğim halde çok guzel çıktı.hayret edıyorum hala.çunku ben bıle kat beyenmemıstım.arkadasım var nışan yapcaktı o almıs baya bıseyler nişanlısına da aldırmıs:)) tanımadığım ınsalardan da geldı arkadaslarımın ark,kuzenımın sınıfındakıler,kardeşm ark...daha siparişi hesaplamadım ama herhalde pıkeyı alırım.yalnız uzuluyorum clearskınleden az satıldı.çanta halbukı guzeldı.

satışlarda kötü bu ay 75 tllik satışım var bir banyo köpüğü var 1 alana 1 bedava geriside bu hep taraklardan sipariş aldım herkesin çok hoşuna gitti taraklar galiba anlamadım yahukaydirigubbakcemile3

satışlarda kötü bu ay 75 tllik satışım var bir banyo köpüğü var 1 alana 1 bedava geriside bu hep taraklardan sipariş aldım herkesin çok hoşuna gitti taraklar galiba anlamadım yahukaydirigubbakcemile3

perigül bende tarak alıcam da hangisini alıym bilemedim.......... en büyük boyla bi kçüğü arasında kaldım........ ne yapsam?

kızlar kampanya 6 cok begenildidaha kataloğ gelmeden görenler katalog istedi bakalım güzel bir sipariş beklıyorum bu ay pur blanca begenıldı bakalım güzel şiparişler olur inş. seyahat çantasına bayıldım da o kadar sivilce ürününü kım alacak

günaydın kızlarrr
bişey sorcam
bugün bursada ürün eğitimi var
kızımıda bırakıcak kimsem yok onunla gitsem bi sorun olurmu?

ya hanımlar avon avrupa kataloğu ne süper öyle iç çamaşırından tutun erkekler için traş setleri bile var elektirikli
aay niye türkyeye de böyle y apmıyor bu avon
ç çamaşırları çok kaliteli görünüyor
aslında çok sayıda temsilci biz de istiyoruz öyle ürünleri türkiye de dese belki yaparlar

perigül bende tarak alıcam da hangisini alıym bilemedim.......... en büyük boyla bi kçüğü arasında kaldım........ ne yapsam?

kuncuk ben kendim delikli saç fırçasını kullanıyorum senelerdir memnunum arkadaşlarada 3 numaralı olan büyük fırça olandan sattım herkes çok beğendi bu ay ondan siparişim var 5 numaralı yuvarlak saç fırçalarından eşlerine alıyolar benim kocişimde kullanıyo saç açıcı tarakta kıvırcık dalgalı saçları açmak için güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…