- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.301
kızlar kampanya 6 cok begenildidaha kataloğ gelmeden görenler katalog istedi bakalım güzel bir sipariş beklıyorum bu ay pur blanca begenıldı bakalım güzel şiparişler olur inş. seyahat çantasına bayıldım da o kadar sivilce ürününü kım alacak
günaydın kızlarrr
bişey sorcam
bugün bursada ürün eğitimi var
kızımıda bırakıcak kimsem yok onunla gitsem bi sorun olurmu?
kızlar çok komk bi durum yaşıyorum
6 yıldır temsilciyim ama her gittiğim yerde mutlaka önceden avon yapan biri oluyor
çalıştığım yerde 5 kişi yapıyor benim dışımda
oturduğum yerde de 4 kşi yapıyor
ben öyle el elde baş başta bekliyorum
büyük fön fırçasını alırsanız eğer 2 kere düşünün derim ben aldım ve geri yolladım iadeyeperigül bende tarak alıcam da hangisini alıym bilemedim.......... en büyük boyla bi kçüğü arasında kaldım........ ne yapsam?
çocuklar alınmıyor salona diye biliyorum ama umarım bi sorun olmaz...
kızlar kampanya 6 cok begenildidaha kataloğ gelmeden görenler katalog istedi bakalım güzel bir sipariş beklıyorum bu ay pur blanca begenıldı bakalım güzel şiparişler olur inş. seyahat çantasına bayıldım da o kadar sivilce ürününü kım alacak
k7 de artık limit 40 a düşer inşallah :Saruboceq:
7-8-9-10 da öle oluyo yaaa herhalde bu yıl da olurrr......
eesss evvetttt sonunda buldum sana , tıkla canım online broşür http://avonshop.co.uk/shop/ibrochure.asp?
SAĞOL TATLUM :1hug:
naber kızlarrr.bende yabancı katalogllara bakıyorum..
kızlar toplu mail atalım ya ..yokmu kimse çeviri yapabilecek..durumdan şikayetçi olalım..
saat kaçtan itibaren veriliyor sipariş kızlar bilmiyorumkismile hazır TR deyken alayım ne alacaksam diyorum :lepi:
büyük fön fırçasını alırsanız eğer 2 kere düşünün derim ben aldım ve geri yolladım iadeye
düz saçlar için iğrenç her delikde bir tel var ve iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?