Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

mail atmanız durumunda bunlar türkiye sorumlularına iletiliyor ve yavaş yavaş yapılıyor..

ayrıca yeni katologda ki clear skinlerinin gri setini herkese öneririm..
peeling i yapınca önce sanki naneli şeker üstüne su içinde bogazda oluşan o ferahlık var ya aynen ciltte oluşuyor hissediyorsun yani farkı:)

sadece sivilce için deil o ürünler..peeling i herkesin kullanması lazım mesela....

zarar etmeden kampanyalar düzenleyip müşteriyi kendine çekiceksin ozman..

mesela saç kremi el kremi onların gelişleri her kampanyada ucuz olanı oluo al 2tane her kampanyada 2müşterine hediye et..memnun kalıp hep senden alır oluyorlar snra...

naber kızlarrr.bende yabancı katalogllara bakıyorum..
kızlar toplu mail atalım ya ..yokmu kimse çeviri yapabilecek..durumdan şikayetçi olalım..

perigül bende tarak alıcam da hangisini alıym bilemedim.......... en büyük boyla bi kçüğü arasında kaldım........ ne yapsam?
büyük fön fırçasını alırsanız eğer 2 kere düşünün derim ben aldım ve geri yolladım iadeye
düz saçlar için iğrenç her delikde bir tel var ve iğrenç

çocuklar alınmıyor salona diye biliyorum ama umarım bi sorun olmaz...

evet alınmıyor güzelim en iyisi götürmemek hatta kış günüydü bahçede durdu gelen tem.çocukları ya içim acıdı allahtan oğlum okulda demiştim...

canım benim sadece sivilce ürünü değil ki cilt temizleme -tonik tem. mendiller-genişledi ürünler bence herkesin kullanması gerek 4 kişiden 11 tane sipariş geldi clear skinlerden eşime ve kendime de istiyorum bennn....

7-8-9-10 da öle oluyo yaaa herhalde bu yıl da olurrr......

inş tulcum tam tayin dönemindeyim gidecez rayına oturana kadar 40 olsunda kmse olmasa kendme alırım :)
bağımlılık yaptı yeni kat görmek gzl oluyor her ay
sen ne zmndır temsilcisin?

Son düzenleme:
saat kaçtan itibaren veriliyor sipariş kızlar bilmiyorumkismile hazır TR deyken alayım ne alacaksam diyorum :lepi:

naber kızlarrr.bende yabancı katalogllara bakıyorum..
kızlar toplu mail atalım ya ..yokmu kimse çeviri yapabilecek..durumdan şikayetçi olalım..

evet yaa pijama takımı bile var
iç çamaşırları da çok şık
bence burdaki temsilciler bi mail yağmuruna tutsun avonu
ingilteredekilerden neyimiz eksik???

büyük fön fırçasını alırsanız eğer 2 kere düşünün derim ben aldım ve geri yolladım iadeye
düz saçlar için iğrenç her delikde bir tel var ve iğrenç

yook siremim fön fırçalarını demiyom diğer büyük fırçalar varya...... onlar için büyük kare olanla ,onun bi küçüğü elips olan arasında kararsız kaldım.....acık aydınlatın

Ayy kızlar yurtdışı kataloğu çok güzel.fiyatlarda çok ucuz.bide panaromalarını görmek lazım valla.allah bilir ne güzel hediyeler vardır..

bende k6 dan 218 liralık siparişim var şu an itibari ile..
ama önce k5 i temizlemem lazım...
iadelerimi vereyim faturalarının parasını bankaya yatırayım sonra tertemiz devam edeyim k6 nın siparişleri gelsin boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…