- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.321
yook siremim fön fırçalarını demiyom diğer büyük fırçalar varya...... onlar için büyük kare olanla ,onun bi küçüğü elips olan arasında kararsız kaldım.....acık aydınlatın
merhaba kızlaaaarr...hihoyyyt
ben kare derim cnm opuyorumnanaktan
inş tulcum tam tayin dönemindeyim gidecez rayına oturana kadar 40 olsunda kmse olmasa kendme alırım :)
bağımlılık yaptı yeni kat görmek gzl oluyor her ay
sen ne zmndır temsilcisin?
saat kaçtan itibaren veriliyor sipariş kızlar bilmiyorumkismile hazır TR deyken alayım ne alacaksam diyorum :lepi:
yook siremim fön fırçalarını demiyom diğer büyük fırçalar varya...... onlar için büyük kare olanla ,onun bi küçüğü elips olan arasında kararsız kaldım.....acık aydınlatın
kare olan fırça güzelmiş gerçekten benim de bi arkadaş almıştı.bu ay ben de alırım belki onuhihoyyyt
kızlar yeni clearskinlerden alıp da memnun olmayan var mı acabaeyvahedigeldismile
bikaç ürünü kullanmıştım önceden beğenmiştim.özellikle mavi bi maskesi vardı.ferahlatıyordu fln hem.çok saol tulopuyorumnanaktan bu ay alayım bikaç tane
bennim kendi temsilciliğim henüz 2 yılında ama ondan önce ben üye değildim ama arkadaşım içn uzuuunnn süre satış yaptımmm--o zaman kendim üye olmak istemiyordum--
saat 4 den sonra site güncellenir ama yoğunluk sebebiyle 5 den sonra anca girebilirsin tel vermek istersen 4:15 de verebilirsin .....
aman kuncukum büyük fırçayı sakın alma oval olanı seç görünce şok olmuştuk büyük fırçayıgörünce,akannehir fırçadan başka herşeye benziyoooo......sırnaşık şey
kzlar sayfa 12 ve 13 de 3farlkli gruptan birer urun secnce 3 ytl oluyoya
grup 1 den 1 tane grup 2 den 1 tane grup 3 den 1 tane alnyo dimi
mesela grup birden 3 parfumude 38 e alamyoruzz diiimi
yanls yapmayaym diye ne taklsa aklma soruyom valla :)
şu tonik pedleri merak ediyorum.çok kurutmuyordur cildi umarımzemuszemus
birde sayfa 77dei perceve vucut spreyi nasl kalicimi alack olan varmii
Selam kızlar
selam nisa ablacım nasılsın? ben de bi canım diyorum bi ablacım diyorum,kızma olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?