Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kare olan fırça güzelmiş gerçekten benim de bi arkadaş almıştı.bu ay ben de alırım belki onuhihoyyyt

kızlar yeni clearskinlerden alıp da memnun olmayan var mı acabaeyvahedigeldismile

inş tulcum tam tayin dönemindeyim gidecez rayına oturana kadar 40 olsunda kmse olmasa kendme alırım :)
bağımlılık yaptı yeni kat görmek gzl oluyor her ay
sen ne zmndır temsilcisin?

bennim kendi temsilciliğim henüz 2 yılında ama ondan önce ben üye değildim ama arkadaşım içn uzuuunnn süre satış yaptımmm--o zaman kendim üye olmak istemiyordum--

saat kaçtan itibaren veriliyor sipariş kızlar bilmiyorumkismile hazır TR deyken alayım ne alacaksam diyorum :lepi:

saat 4 den sonra site güncellenir ama yoğunluk sebebiyle 5 den sonra anca girebilirsin tel vermek istersen 4:15 de verebilirsin .....

yook siremim fön fırçalarını demiyom diğer büyük fırçalar varya...... onlar için büyük kare olanla ,onun bi küçüğü elips olan arasında kararsız kaldım.....acık aydınlatın

aman kuncukum büyük fırçayı sakın alma oval olanı seç görünce şok olmuştuk büyük fırçayıgörünce,akannehir fırçadan başka herşeye benziyoooo......sırnaşık şey

kare olan fırça güzelmiş gerçekten benim de bi arkadaş almıştı.bu ay ben de alırım belki onuhihoyyyt

kızlar yeni clearskinlerden alıp da memnun olmayan var mı acabaeyvahedigeldismile

clearskinler önceden sadece gençlere hitap ediyordu ama şimdi tüm yaşlara için olanı da eklendi memnun olmayan müşterim olmadı hiççç liseli kızlarda aldı bayanlarda .....yanlış ürün seçersen sorun olabilir ama sivilcen varsa tanecikli tem. kullanamazsın-vs vs...gibi....yani artık geliştirildi ve çoğaldı ürünler...tonikli pedleri-temizleme mendilleri çok güzel bence....

kzlar sayfa 12 ve 13 de 3farlkli gruptan birer urun secnce 3 ytl oluyoya

grup 1 den 1 tane grup 2 den 1 tane grup 3 den 1 tane alnyo dimi

mesela grup birden 3 parfumude 38 e alamyoruzz diiimi

yanls yapmayaym diye ne taklsa aklma soruyom valla :)

ne güzel olur di mi ölee olsaa.....her gruptan 1 tane escimmmm

şu tonik pedleri merak ediyorum.çok kurutmuyordur cildi umarımzemuszemus

tonik normalde kurutur..sonrasına nemlendiricimizi sürücezzz...

birde sayfa 77dei perceve vucut spreyi nasl kalicimi alack olan varmii

kalıcı olduğunu hiç sanmam normalde perceive hafif bi koku bi de sprey olunca bi kullanan anca duyar herhaldeee...

bi arkadas percevie vucut spreyine cokkalc parfum gibi demiştide

annemde alic bende

evet kzlar basa varmi PERCEVıE VUCUT SPREYıı kullanan

merhabalar herkese...gün doğmadan neler doğar demiştim,daha yataktan kalkmadan3 tane clearskin siparişi aldım telefonda..Allaha çok şükür.kaldı 2 tane.. onları da yine kendime alırım,yada alan olursa satarım.size bişey sorucam az da olsa siyah nokta sorunum olduğu için siyah nokta serisinden derinlemesine temizleyici maskeyi yazdım en alttakini,ve tonik..peki çenemde zaman zaman büyük büyük sivilce çıkıyo,onun için mor sayfadaki düzgünleştirici bakımı yazsam nasıl olur ya da düzgünleştirici stik..?

selam nisa ablacım nasılsın? ben de bi canım diyorum bi ablacım diyorum,kızma olur mu?

İyiyim güzelim lütfen takılma öle benim için önemli değil nasıl istiyorsan öle de sen nasılsın bakalım çok sevindim çantayı kaptın ben de çok istiyordum yaaa tam benlik çocuk olunca bavul gibi çantalar kullanıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…