Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

İnternet bir gidiyor bir geliyor puffff ..İnşallah canım sorarım diğer arkadaşlarında fikirlerini alırım bakalım sen gözlük siparişi verdin mi canım

aynen canım yaa burda da öyle 2 saattir sayfayı açamadım.gözlük siparişinden vazgeçtim canım.12 den istediler getirmedim.diğer siparişle getiririm belki, getirenlerin düşüncesine bakayım dedim.zaten plaj kıyafeti ve çantasını istedim,şansıma ne çıkarsa artık..zaten karım yok pek.faturaya dün bakamadım yoğun olduğu için bugün bi baktım k 5te stokta kalmayan siyah küçük çantayı da yazmışlar.ablama anneler günü hediyesi olarak geçen ay yazmıştım ama stokta kalmayınca ablamın aldığı ürünleri hediye etmiş sayıldık,,şimdi k 6 da o çantanın parasını da ben ödiycemm..off yandım ben zaten karımı yatırdım avona..Allah büyük bi şekilde elimdeki ürünleri satabilirsem inşallah öderim.

Sinir oldum yaaa nete ..ben gözlüğü kendime almayı düşünüyorum çok beğendim yorumlarada bakıcam tabi ..Senin için kötü olmuş hepsi üstüste valla ben eşime bile katalog fiyatından veriyorum daha ödeme yapmadı da kredi kartına yatıracak
Allah büyüktür kredi kartı çok iyi oluyo 150tl yi geçince 1 ay vade oluyo kredi kartınında vadesi var ben anca toparlayabiliyorum çünkü ..

ay nasıl kıyıyosun eşine ben hayatta veremem.ablama,kardeşime,abime hep geliş fiyatına yakın veriyorum.ama en iyisini yapıyosun canım yaa..benim de fatura banka hesabımdan kesiliyo 1 ay vade oluyo 150nin üstünde olunca ama çalışmayınca anca bekliyorumki babam maaşını alınca yani her ayın 28 inde 20lira versin..arada bi de abimle ablam harçlık veriyo bi de tabi sağolsun eniştemm.. ama şimdi hesapladım k 5 in parasını falan topladım 20ye yakın da karım varr.

napim biraz para biriktirmek istiyorum kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için malum çalışmıyorum

napim biraz para biriktirmek istiyorum kendi ihtiyaçlarımı karşılamak için malum çalışmıyorum

haklısın canım en iyisi valla.ben de öyle yapmaya çalışayım bari,çalışanlara acımak yok artıkkk çünkü ben çalışmıyorummyerimseniben hadi görüşürüz canım Allaha emanet ol..

bizim siparişler heralde pazartesi işlenecek..hemen gelse yaa ben zaten yarın arayıp avonu benm kargomu yola çıkarmasını isteyeceğim.ama inş. çıkarırlar kızlar yaa 233 tllik sipariş verdm inş. yanmaz.pazartesi yola çıkmazsa yandmmm mafoldumben bilmiyorumkismile

selam canım kaydirigubbakcemile2 kızlaaar panaromada altı şekle giren yüzük güzel değilmi diyorsunuz ben kendim için beğenmiştim amaa bilmiyorumkismile

ablacım görmedim ama ben güzel olduğunu düşünmüyorum.çünkü her şekil değiştirdiğinde bi parçası aşağıya inecek ve onu parmağına taktığında rahatsız olucaksın bence..yani ben öyle düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…