- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.541
cnm eşim for men in kepeğe karşı etkli şampuanını kullanıyor memnun kaldıkızlar ya bende kepek oldu saçım avondavarmı bioxcin kullanıyorum tamamen kepek yaptı
gamze maşallah canım sana..gece kaça kadar burdasın,bu saatte ayaktasın
çok yoğunum tatlım bu sıralar..avonla ve kk ile pek ilgilenemedim.. malum ev işleri ,kızlar,eşim,aralarda da gezmeler...24 saat yetmiyor inan ki...daha sip vermedim.pzt ya da salı vericem...çok tuhaf ilk defa bu kadar bekledim...bu yüzden fazla yorumumda yok bu ay için...sıcaklar hayatın her yönünü etkiliyor..
herkeze merabalar kızlar bu ay siparişim olmayacak heralde ya kimse almıyo 25 de kaldım umudum 2 3 yer daha var oralara bakıcam artık yarın eger sipariş toplarsam perşembeye vericem hayırlısı inşallah açılır şu avon bi kapandı pir kapandı ya gözlüğüde çok istiyodum uf
cnm eger gözlüğü çok istiyorsan takım öncüne söle o senin siparişleri versin
kızlar ya bende kepek oldu saçım avondavarmı bioxcin kullanıyorum tamamen kepek yaptı
cnm yakınlarda yokmu temsilci o versin çok istiyorsan gözlüğü benimkide öle hiç yardım etmez 3 senedir yüzünü bile görmedim
aynen bende ....... beni üye yaptıgından bu yana 1 kez bile yüzünü görmedim.
cnm çok kullandım o şampuanı saçlarım çok döküldü ilk zamanlar baya memnundum şimdi bioxcin kullanıyorum
ayy ablacm bioxcin bnde çok fena yaptı ya ilk başta iiydi ama sonra kötü oldu avonda kullandım naturals olanı ilk başta ii gibiydi sonra çok kötü oldu ama advance serisi çok güzel oradan bak n,bkarsnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?