Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar kuzenim anew dudak balmından almak istiyor da güzel mi bilen varmı hiçbilmiyorumkismile

Canım merhaba. Dudak balmını bilmiyorum anewin ama bende 1tane Anew Dudakların Görünümünü Düzgünleştirici Ruj var gayet memnunum renginden. Plumbery. Çok tatlı pembe ama biraz koyu tabi..boshayallersmile

yok rujunun testerları var bende de cnm.saol yine de.ben de çok beğeniyorum o rengi.lip balm yerine rujun altına sürmek için istedi de kuzen ben de hiç kullanmadım bunu,ondan merak ettim kötü bişey çıkmasın diye

cnm yakınlarda yokmu temsilci o versin çok istiyorsan gözlüğü benimkide öle hiç yardım etmez 3 senedir yüzünü bile görmedim

canım benim yakınlarda olmazmı binada 3 kişi var yapan ama kendim sipariş toplamak istiyorum zaten fazla samimiyetim yok bide dalgacı insanlar bakalım öyle yada böyle bişeyler yaparım artık

arkdaşlar panoramadaki kay çanta var.daha önce i.broşüründe de vardı.

sipariş eden olmuşmuydu nasıl sizce?

ii akşamlar kızlarr
siparişi işlenen varmı?
benimki hala beklemede inş yarın işlenirde çarşambaya kalmaz salı elimde olur..

ii akşamlar kızlarr
siparişi işlenen varmı?
benimki hala beklemede inş yarın işlenirde çarşambaya kalmaz salı elimde olur..

canım siparişler hafta sonu işlenmiyomuş..pztesi-cuma arası saat 16 ya kadar işleniyo yani.yarın işlenir.salı elinde olur umarım,ben de salıyı bekliyorum,inşallah salı elimizde olur..

kızlar bir soru sormuştum arada kaynadı..panoromadan aldığımız ürünü iade edebiliyormuyuz..
tabi ki iade edebilirsin huricimmm

kızlar ya bende kepek oldu saçım avondavarmı bioxcin kullanıyorum tamamen kepek yaptı
naturals serisindeki kepek için olanı dene derim..

arkdaşlar panoramadaki kay çanta var.daha önce i.broşüründe de vardı.
sipariş eden olmuşmuydu nasıl sizce?

ben birinde gördüm onu epey önce ne şeklini ne de rengini ....hiç beğenmedim..

cnm yakınlarda yokmu temsilci o versin çok istiyorsan gözlüğü benimkide öle hiç yardım etmez 3 senedir yüzünü bile görmedim

aynen bende ....... beni üye yaptıgından bu yana 1 kez bile yüzünü görmedim.

aman allahım bu ne yaaaa nasıl t. ö. bunlar.. sinir oluyorum burdan okudukça...arayın kızlar avonu şikayet edin ilgilenmiyor diye mecbur çünkü...
benim t.ö. 120 kusur üyesi var ama aradı çaldır der,arayınca da hemen meşgule alıp o arar ve bazen arar benim için şunu ekle der sipariş verir bu ay 35 tl lik verdi mesela....yok ya ben çok memnunum nazar değmesin..

merhaba kızlar ben de satıs temsilcisi oldum bu ay bu gün siparis vermek istiyorum ama temsilcime sabahtan beri ulasamıyorum ya ilk siparisimi de o verecek o olmadan veremezmiyim sifre falan hiç birsey yok elimde:S ve salı günü ürünlerimin elimde olması lazım:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…