- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.581
ii akşamlar kızlarr
siparişi işlenen varmı?
benimki hala beklemede inş yarın işlenirde çarşambaya kalmaz salı elimde olur..
ben de bu ay yani gecen cuma üye oldum ilk kez yapıyorum ve bu panoramadaki nevresim takımı cok hosuma gitti fakat fiyatı cok yüksek ya pikeyi alabiliyorum ama simdilik 460 tl toplayabildim ve artık sabırsızlanıyorum vericem siparis ama temsilcim ulaşamıyorum:S
merhaba kızlar ben de satıs temsilcisi oldum bu ay bu gün siparis vermek istiyorum ama temsilcime sabahtan beri ulasamıyorum ya ilk siparisimi de o verecek o olmadan veremezmiyim sifre falan hiç birsey yok elimde:S ve salı günü ürünlerimin elimde olması lazım:s
ben de bu ay yani gecen cuma üye oldum ilk kez yapıyorum ve bu panoramadaki nevresim takımı cok hosuma gitti fakat fiyatı cok yüksek ya pikeyi alabiliyorum ama simdilik 460 tl toplayabildim ve artık sabırsızlanıyorum vericem siparis ama temsilcim ulaşamıyorum:S
benim ki işlenmiş...
canım daha ilk aydan çok güzel satış yapmışsın hayırlı olsun..temsilcine ulaşamıyorsan avon müşteri hizmetlerini ara onlardan yardım iste..bu arada geliş fiyatı üzerinden 460 tl lik sipariş aldın dimi?
o olmadan veremezsin güzelim o verecek sonra şifren gelecek sen kendin gireceksin.....................ve şu andan sonra verilen siparişlerin de salı günü elinde olması çokkkk düşük bi ihtimal biz cuma akşamüstü verdik ve salı gelir inşallah diyoruz yani düşün...
tul abla benim dünden beri fatura bedelim ve vadem belli olmuş.yani onu kastediyosunuz dimi işlendi derken?yani teslimattaki yola çıkmış yazısından falan bahsetmiyonuz dimi?
off yaaa ben verecektim siparis kuzenim hafta sonu vermen birsey değiştirmz dedi bekle belki alırsın siparis dedi zaten temsilcime de ulaşamıyorum
ya ben yarın versem ne zaman gelir
Kızlar color trend ruj serisinden sizce vino discomu yoksa raisin wine mi daha güzel..
ya ben yarın versem ne zaman gelir
en erken perşembe heralde.19 mayıs çarşambaya geldiği için..ama yine de kesin bişey söyleyemeyiz.
hep temsilcinin yüzünden evinde de yok sabahtan bri kapalı telefonu:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?