Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ben de bu ay yani gecen cuma üye oldum ilk kez yapıyorum ve bu panoramadaki nevresim takımı cok hosuma gitti fakat fiyatı cok yüksek ya pikeyi alabiliyorum ama simdilik 460 tl toplayabildim ve artık sabırsızlanıyorum vericem siparis ama temsilcim ulaşamıyorum:S

canım daha ilk aydan çok güzel satış yapmışsın hayırlı olsun..temsilcine ulaşamıyorsan avon müşteri hizmetlerini ara onlardan yardım iste..bu arada geliş fiyatı üzerinden 460 tl lik sipariş aldın dimi?

o olmadan veremezsin güzelim o verecek sonra şifren gelecek sen kendin gireceksin.....................ve şu andan sonra verilen siparişlerin de salı günü elinde olması çokkkk düşük bi ihtimal biz cuma akşamüstü verdik ve salı gelir inşallah diyoruz yani düşün...

ve üyeliğin hoşgeldin aramıza da hoşgeldin :1hug:

evet canım gelişinden 460 aldım evet parfüm çok sattım 15tane falan o yüzden bu kdr çok oldu

off yaaa ben verecektim siparis kuzenim hafta sonu vermen birsey değiştirmz dedi bekle belki alırsın siparis dedi zaten temsilcime de ulaşamıyorum

tul abla benim dünden beri fatura bedelim ve vadem belli olmuş.yani onu kastediyosunuz dimi işlendi derken?yani teslimattaki yola çıkmış yazısından falan bahsetmiyonuz dimi?

faturam işlenmiş teslimata çıkmamış henüz yani kolimin içini görebiliyorum hani ya sadece yola çıkması kalmış..

off yaaa ben verecektim siparis kuzenim hafta sonu vermen birsey değiştirmz dedi bekle belki alırsın siparis dedi zaten temsilcime de ulaşamıyorum

cuma verenle pazar verenlerin arasında çok :CüvCüv:fark var sırayla işleniyorlar çünkü cuma verenin ki dururken pazar vereni işlemezler yani ve aramıştım ben bu konuyla ilgili avonu tüm arayanlar tel. sipariş int. den verenler hepsi bi havuzda toplanıp dk. sına göre sırasına konup ona göre işleniyor dedi ..öyle olmalı zaten mesela ince ind. kat. olduğu günler o zaman niye paralıyoruz kendimizi ilk dk. verelim de ürün bitmeden alalım diye...yoksa yoğunlıuk bittikten sonra 2- gün sonra veririz di mi ama???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…