Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yaa inşallah kam.7 güzel ve ind.boldur hediyeleri de güzeldir...20 kat. istedim yine +5 de hediye..25 kat. yani getirisi de bol olur inşallah..

tulcum çok sağol.o zaman vino disco alayım olumunekankayizsmile

vino disco ben aldım ama kyou geldi bana acık tenli oldguum icin ve böyle cok kuru kolay sürülmüyo gibi geldi ama arkadsım esmer ona çok yakıstı hdiye ettim bu ay da ben baska bi rengini siparis ettim adı aklıma gelmedi simdi:S

yaa inşallah kam.7 güzel ve ind.boldur hediyeleri de güzeldir...20 kat. istedim yine +5 de hediye..25 kat. yani getirisi de bol olur inşallah..

inşallah güzeldir tul abla dediğin gibi.. mavi26 hariç hepimiz şimdilik izmirliyiz..mavi26 ise erkek arkadaşımın askerlik yaptığı yerde.keşke şuan orda olsaydım da 5 dk cık görebilseydim onu..neyse konuyu saptırmıyım daha çok.bu arada 20 katalog getiriyosun ya karşılığını da alıyosun ne güzel.ben 10 katalog istiyorum her ay..ama bu ay gayet güzel satış yaptım..şimdi tekrardan geliş fiyatından 50 liralık sipariş daha aldım maşallahh

ne kadar siparis verdiniz kızlarrr

ben cuma günü 463 tl lik vermiştim ama geçen ay stokta kalmayan çantayı da yazmışlar bu ay yani 476 lira oldu,artı bi sipariş daha girmeyi düşünüyorum,şimdilik 50 liralık sipariş topladım..cumartesiyi bekliyorum,daha sipariş verecek olan var.inşallah nevresimi de kaparım..

inşallah canım ben de bu kataloga devam etmek istiyoum o nevresimi cok beendim ama 615 de zor gibi yaa

canım Allah kavuştursun.Çok şanslı erkek arkdaşın.Rahattır burda.çok güzeldir Eskişehirimiz.Nerde yapıyo askerliğini orduevi falanmı

hep temsilcinin yüzünden evinde de yok sabahtan bri kapalı telefonu:s

canım bi de bu saatte ara bakalım evdedir belki..geç oldu derse de sabahtan beri size ulaşmaya çalışıyorum anca bu saatte buldum dersin.benim takım öncüm de iyi mi kötü mü karar veremedim ,yani kişilik olarak çok iyi ama aradığım zaman sizli bizli konuşuyo,numaram kayıtlı değil sanırım tlfunda,bi de ilgisiz biraz..amaan olmazsa ara müşteri hizmetlerini herşeyi söyle ilgileniyolar en azından tlf da bile olsa, de ki ben takım öncüm sayesinde müşterilerimin siparişlerini giremiyorum,hatta istersen değiştirmelerini söyle takım öncünü..bu arada izmirin neresindensin..?

canı ya bilirim hasretliği bizde evlenmeden önce aramızda 1600 km vardı birimiz batıda birimiz doğuda.....ah o günleri hatırladım çok şükür şimdi yanyana ve evladımızlayız:Saruboceq:darısı başına gamzecim...
ben daha önce hep 10 kat. istiyordum ve veremediğim arkadaşlarımoluyordu demek ki fazla getirtsem işe yarayacak dedim ve 20 getirttim ondan sonra ve neredeyse 2 ye katlandı satışım...ve bazen ek t.ö. ablamdan da istiyorum veriyo sağolsun ...geçen sene kam 7 den beri (1 yıldır 20kat.getirtiyorum8, 25 yerine 14 tl veriyorum 400-500 yerine 600-750 arası oluyo benim çevrem sağolsun benim gibi biraz süslüüübayanssulusmileve çok da yok onların yakınında temsilci olanlarda peşin çalışıyo ben veriyorum ayın 15 de ödediğim için bazen 1 ay sonra ver diyorum o zaman bi tane alacaksa 3 tane alıyor...yani iyi yöntemm:lepi:

canım Allah kavuştursun.Çok şanslı erkek arkdaşın.Rahattır burda.çok güzeldir Eskişehirimiz.Nerde yapıyo askerliğini orduevi falanmı

amin ablacım sağolasın..vallahi ordu evi değil de havacı olarak yapıyo,garajın arkasındaymış askeriye yanılmıyosam,ama çok memnun,çok rahatmış..eskişehir stadında fotoğraf çekilmiş gönderdi çok güzel stadı .. izmirden başka bi yerde oturmam diyen insan şimdi eskişehiri dilinden düşürmüyo,askerlik bitse bile her yıl gezmeye gideriz evlenince diyo..

eveeetttt greeneyes cim hiç çekinme valla işini görmek zorunda sen çekinir geri durusan işine gelir daha da sallar görevini ....
ki benim t. ö. hep der 24 saat ara hiç çekinme işim bu benim der yaa sağolsun..ara sen araa.

ay tul ablacım nekadar güzel ya Allah mutluluğunuzu bozmasın hiç,darısı inşallah başıma..ne güzel çevren de genişş,ben k 5 ten 10 katalog getirdim 5 tanesi elimde kaldı pek çevrem yok,ama maşallah senin çevren hem çok hem de müşterilerin sadık,aslında ben de fazla veriyorum vade ama etrafımda çalışıp güzel maaş alanlar 3-5 liralık ürün alırken asgari ücret alanlar 45-50 liralık alıyo nasıl bişeydir anlamadım gitti..bu ay Allah yüzüme güldü de diğer ilçelerden de sipariş aldım bayaa..ama senin yöntemin de süpermiş..

bayraklı canım.. aradım ama yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…