- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.621
maşallah arkadaşlar ne güzl satmışsınız
ben 150 yi zor doldurdum 1 tane katalog istersem yeter
bayraklı canım.. aradım ama yokkk
evet ya gelmedi nedense acaba kayır mı yaptırmadı ki beni olabilir mi öyle birsey bir de ben bankaya hesapta actırmadım dedim simdi actırayım gerek yok dedi sonra ödeme yaparken aynı anda actırırsın ödersin dedi bilmiyom herkes önceden actır hesap demiştibaşına bi iş mi geldi acaba?sen iyisi mi yarın avon müşteri hizmetlerini ara.aslında ben temsilci oldum,ertesi gün şifrem geldi mesajla..senin neden gelmedi anlamadım..
siz nersindesiniz izmir in??
ay tul ablacım nekadar güzel ya Allah mutluluğunuzu bozmasın hiç,darısı inşallah başıma..ne güzel çevren de genişş,ben k 5 ten 10 katalog getirdim 5 tanesi elimde kaldı pek çevrem yok,ama maşallah senin çevren hem çok hem de müşterilerin sadık,aslında ben de fazla veriyorum vade ama etrafımda çalışıp güzel maaş alanlar 3-5 liralık ürün alırken asgari ücret alanlar 45-50 liralık alıyo nasıl bişeydir anlamadım gitti..bu ay Allah yüzüme güldü de diğer ilçelerden de sipariş aldım bayaa..ama senin yöntemin de süpermiş..
amin ablacım sağolasın..vallahi ordu evi değil de havacı olarak yapıyo,garajın arkasındaymış askeriye yanılmıyosam,ama çok memnun,çok rahatmış..eskişehir stadında fotoğraf çekilmiş gönderdi çok güzel stadı .. izmirden başka bi yerde oturmam diyen insan şimdi eskişehiri dilinden düşürmüyo,askerlik bitse bile her yıl gezmeye gideriz evlenince diyo..
evet ya gelmedi nedense acaba kayır mı yaptırmadı ki beni olabilir mi öyle birsey bir de ben bankaya hesapta actırmadım dedim simdi actırayım gerek yok dedi sonra ödeme yaparken aynı anda actırırsın ödersin dedi bilmiyom herkes önceden actır hesap demişti
o kadar heycanlıydım ki bu avon için hevesim kactı veremedim sipariş şifrem gelmedi gecen hafta cumartesi kayıt yaptırmıstım halbuki:S
mrb kızlarr bende avon temsilcisiyim.çok fazla satış yapamıyorum ayda 100 tl gibi sipariş veriyorum.çok satış yapanlar bunu nasıl başarıyorsunuz hayran oluyorum böyle insanlara
mrb kızlarr bende avon temsilcisiyim.çok fazla satış yapamıyorum ayda 100 tl gibi sipariş veriyorum.çok satış yapanlar bunu nasıl başarıyorsunuz hayran oluyorum böyle insanlara
aynen etrafımdaki çalışan bayanlar almakta kılı kırk yararken eşinin parasıyla alanlar dolduruyor ben ağstos ayında 2 kardeş bayana 260 tl lik satış yaptım bi gecede aklım durdu şok oldummmm resmen....vallahi yaaaakendi kazanan kıyamıyor harcamaya en son 300 kusur girdiğim siparişin 115 tl si bir tek kişiye ait inanılır gibi değil di mi?
ben buralıyım akraba çevrem -arkadaş çevrem-komşularım annemin komşuları-okuldan veli arkaaşlar derken oluyo sağolsun hep benden alıyorlar kimisi başk yerde görüyo kat. arıyo ben şunu istiyorum diye sağolsunlar .....ben bu bi işi arkadaşım için yapıyordum uzun yıllarda yaptım ve çevremdekilere sordum ben bu işe girecem desteklermisin diye onaylarını aldım başladım ilk günden beri yanımdalar ve hep iyi gider inşallah....hepimiz için..
canım benim takım öncüm dediki ilk siparişlerini girmeden 2-3 gün önce açtır dedi,bankaya gittim anlattım avon için hesap açtırcam,kendi hesabımla karışmasını istemiyorum dedim ama bana boş yere hesap açtırma,yıllık ücret kesiliyo ve 2 kartla uğraşmakta zorlanırsın dediler,,ben de açtırmadım kendi hesabıma yatırıyorum,makbuz alıyorum.senin kendine ait kartın vardır heralde öyle değilmi öğrencisin ya hani canım? varsa git bankaya o karta otomatik talimat ver bence..
biliyorum canım orayı.stad güzeldir ama bide şehrin ortasında olmasa:))Konuyu dağıtmayalım daha fazla ama bunu samimi olarak söylüyorum.Eğer bişey lazım olursa benim yapabileceğim bişey olursa haber ver olur mu.Tekrar Allah kavuştursun canım...
ya bende yapı kredi ve ziraatın kartları var iş bankasının yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?