- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.641
hımmm anladım canm..
avon müşteri hiz. Tel no biliyon mu cnm
gamzecim iyi geceler benim sorumada bakarmısın bu akşam verebilirmiyim acep
avon müşteri hiz. tel no biliyon mu cnm
kızlaar geçen aydan bi miktar borcum vardı yarın yatırıcam çok değil ama son ödeme tarihi ge.ti yarın yatırıcam ama bu akşam sipariş girsem olurmuki...?
ablacım meraba nasılsın?sorunu anlamadım :1no2:
ablacım tamam gördüm sorunu,vallahi hiç bilmiyorum ama sen dene bi şansını,zaten göndermezse anlaşılır..
sağol canım öyle yapayım bari kaydirigubbakcemile5
ooo sen de izmirdensin hemşehrim benim..tul abla açıkladı geçen sayfalarda oku istersen,süper yöntemleri var..ben de orta halli bi satış yapıyorum ama fazla girişken değilim,keşke bu huyumu yensem de tanıdığım herkese açık açık sorabilsem..
tamam canım abla demem bidaha..kusura bakma fazla yardımcı olamadım sana:1no2:
önemli değil hayatım sen kaç yaşındaydın bilmiyorumkismile
ii gecelerrr arkadaşlar
iyi geceler bende parfum var vede bikac ürün
bunların üstünde yazan tarih son kullanma tarihimidir
yoksa imal tarihimi anlayamadım..
yardıcı olurmusunuz?
20 buçuk..
mrb hemsehrim.tamam canım şimdi bakayım.bende girişken değilim.birde indirimli olan ürünlerden alıp stok yapıp satmak daha iyi.çünkü insanlar elinde hemen ürün olunca daha çok alıyorlar.
ben erken evlendim tatlım senin yaşındayken kızım vardı şimdi kızımla abla kardeş gibi beraber büyüyoruz eşim iki çocuk büyütüyor kaydirigubbakcemile
evet şaşırdım bayaa.biraz önce profiline baktım,resimler çok güzel.Allah kızını sana bağışlasın inşallah,mutluluğunuz bi ömür sürer inşallah.ben daha önce profiline bakmıştım ama yaşın yazmıyo ve çocuğun var diye abla diyodum,kusura bakma.. darısı başıma..erken evlenmek zor olmuyo mu?yani erken yaşta sorumlulukların artıyo yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?