Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

mrb hemsehrim.tamam canım şimdi bakayım.bende girişken değilim.birde indirimli olan ürünlerden alıp stok yapıp satmak daha iyi.çünkü insanlar elinde hemen ürün olunca daha çok alıyorlar.

iyi geceler bende parfum var vede bikac ürün
bunların üstünde yazan tarih son kullanma tarihimidir
yoksa imal tarihimi anlayamadım..
yardıcı olurmusunuz?

iyi geceler bende parfum var vede bikac ürün
bunların üstünde yazan tarih son kullanma tarihimidir
yoksa imal tarihimi anlayamadım..
yardıcı olurmusunuz?

yazan tarih üretim tarihi..eğer ürünü açmadıysan raf ömrü 3 yıl.açtıktan sonra ise üzerinde bi yerde mesela 6M yazıyorsa 6 ay, 24M yazıyorsa 2 yıldır..

ben erken evlendim tatlım senin yaşındayken kızım vardı şimdi kızımla abla kardeş gibi beraber büyüyoruz eşim iki çocuk büyütüyor kaydirigubbakcemile

evet şaşırdım bayaa.biraz önce profiline baktım,resimler çok güzel.Allah kızını sana bağışlasın inşallah,mutluluğunuz bi ömür sürer inşallah.ben daha önce profiline bakmıştım ama yaşın yazmıyo ve çocuğun var diye abla diyodum,kusura bakma.. darısı başıma..erken evlenmek zor olmuyo mu?yani erken yaşta sorumlulukların artıyo yaa.

Amiiin inşallah canım :Saruboceq: yok hayatım benim tam tersi oldu evlenince daha çok rahata erdim kaydirigubbakcemile2 insan doğru kişiyi bulduğuna eminse beklememek gerekir diye düşünüyorum benimde eşim doğru kişi bence 4 yıl oldu çoook mutluyuz ALLAHIM bozmasın inşallah darısı başına canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…