Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Amiinn..ben de erkek arkadaşımla 4 yıla yakın zamandır görüşüyorum mutluyuz ama o askerden gelince hemen evlenmek istiyor bense kararsızım biraz,evlenince değişirmi acaba diye düşünüp duruyorum..çok seviyorum ama ikimiz de sinirliyiz,sonumuz ne olur bilmiyorum..

İnşallah hayırlısı olur canım onunla mutluysan bazı şeyleride evlenince zamanla aşarsınız bence tabi en iyi kararı sen bilirsin canım :umursamaz: bende çok ani çıkış yapıyorum eşim bana göre daha olgun davranıyor böylece birbirimizi tamamlıyoruz işte olumunekankayizsmile

burçlara inanır mısın bilmiyorum ama ben inanıyorum,biz ikimiz de teraziyiz,eksiklerimiz genellikle aynı konularda,yani genelde aynı anda sinirleniyoruz,alttan almakta zorlanıyoruz ve terazi burcunun bi özelliği var hep yönetmek ister ama yönetilmeyi sevmez,ee biz ikimiz de yönetmek isteyince tartışmaya kadar varıyo konularımız..inşallah evlenince daha ılımlı oluruz..

tabi canım burçlara inanıyorum demek istediğini anladım ama işte bir tarafın alttan alması gerekli yoksa ufak tartışmalarda çoook büyüyor bizde bunları çok yaşadık ama artık birbirimizin huyuna alılştık saırım tartışsak bile hemen geçiyor ikimizdende çabucak unutuyoruz inşallah sizde zamanla aşarsınız bu tip sorunları fisfisfis mirmirmirmir

inşallah dediğin gibi olur canım,dua et benim için olur mu?

günaydıın kızlar faturam işlenmiş görünüyo ama cari hesapta gözükmüyo daha.ne zman göruncek yaa(( yarın elımde olsa süper olur.309 lralık sıpariş girmişim suana kadar.daha 3.ü siparişimide giricem inş pikeyi alırım.

mrb kızlarr bende avon temsilcisiyim.çok fazla satış yapamıyorum ayda 100 tl gibi sipariş veriyorum.çok satış yapanlar bunu nasıl başarıyorsunuz hayran oluyorum böyle insanlara

canım yaaa çok önce yazmıştım koca bi sayfa yakın tarihlerde tekrar yazmıştım...ama bi geçmişe bak istersen ... bende bakayım olmadı alıntı yapayım senin için..

iyi geceler bende parfum var vede bikac ürün
bunların üstünde yazan tarih son kullanma tarihimidir
yoksa imal tarihimi anlayamadım..
yardıcı olurmusunuz?

gamzede cevaplamış yaaa bende alıntı yap demiş bulundum üzerinde kapağı açılmış kavanoz resmi vardır ve yazar 12m 24m şeklinde 12 ay-24 ay diye ...

benim de işlenmiş ama kargodan ve cari hesaptan tık yok hala
seninkisi hafta sonu işlendi heralde tul?
bukadar erken geldiğine göre
şanslısın 19 mayısa kalmadınnalkisalkisalkis

evet bende tatile takılıp aksıycak diye sıkıntı oluyordum ...cari hesap özetinde cmt.gözüküyordu bu sabahta teslimat bilgisinde çıkış tarihi işlenmiş çok sevindim.....
yarın da bende gün var misafirler gider gitmez yazarım yeni ürünleri........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…