- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.661
Amiiin inşallah canım :Saruboceq: yok hayatım benim tam tersi oldu evlenince daha çok rahata erdim kaydirigubbakcemile2 insan doğru kişiyi bulduğuna eminse beklememek gerekir diye düşünüyorum benimde eşim doğru kişi bence 4 yıl oldu çoook mutluyuz ALLAHIM bozmasın inşallah darısı başına canım...
Amiinn..ben de erkek arkadaşımla 4 yıla yakın zamandır görüşüyorum mutluyuz ama o askerden gelince hemen evlenmek istiyor bense kararsızım biraz,evlenince değişirmi acaba diye düşünüp duruyorum..çok seviyorum ama ikimiz de sinirliyiz,sonumuz ne olur bilmiyorum..
İnşallah hayırlısı olur canım onunla mutluysan bazı şeyleride evlenince zamanla aşarsınız bence tabi en iyi kararı sen bilirsin canım :umursamaz: bende çok ani çıkış yapıyorum eşim bana göre daha olgun davranıyor böylece birbirimizi tamamlıyoruz işte olumunekankayizsmile
gamzecim iyi geceler ben kaçtım yavaş yavaş boshayallersmile
burçlara inanır mısın bilmiyorum ama ben inanıyorum,biz ikimiz de teraziyiz,eksiklerimiz genellikle aynı konularda,yani genelde aynı anda sinirleniyoruz,alttan almakta zorlanıyoruz ve terazi burcunun bi özelliği var hep yönetmek ister ama yönetilmeyi sevmez,ee biz ikimiz de yönetmek isteyince tartışmaya kadar varıyo konularımız..inşallah evlenince daha ılımlı oluruz..
gamzecim iyi geceler ben kaçtım yavaş yavaş boshayallersmile
tabi canım burçlara inanıyorum demek istediğini anladım ama işte bir tarafın alttan alması gerekli yoksa ufak tartışmalarda çoook büyüyor bizde bunları çok yaşadık ama artık birbirimizin huyuna alılştık saırım tartışsak bile hemen geçiyor ikimizdende çabucak unutuyoruz inşallah sizde zamanla aşarsınız bu tip sorunları fisfisfis mirmirmirmir
canım sormayı unuttum.siparişleri girebildin mi?
yok hayatım yarın fatuarayı ödüyeyimde öyle gireyim dedim bi sorun çıkmasın facede varmısın?
anladım canım daha iyi olur senin için..face de yokum..
tamam canım hadi iyi geceler çok geç oldu yatalım artık görüşmek üzere yarın Allah rahatlık versin kaydirigubbakcemile5
kızlarrrrr kargom çıkmış yola...:teytey:
mrb kızlarr bende avon temsilcisiyim.çok fazla satış yapamıyorum ayda 100 tl gibi sipariş veriyorum.çok satış yapanlar bunu nasıl başarıyorsunuz hayran oluyorum böyle insanlara
iyi geceler bende parfum var vede bikac ürün
bunların üstünde yazan tarih son kullanma tarihimidir
yoksa imal tarihimi anlayamadım..
yardıcı olurmusunuz?
benim de işlenmiş ama kargodan ve cari hesaptan tık yok hala
seninkisi hafta sonu işlendi heralde tul?
bukadar erken geldiğine göre
şanslısın 19 mayısa kalmadınnalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?