- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.681
kızlar son kullanma tarihiyle ilgili..
attında Z151109 BİDE NN1 5PA var 6m filan yok
bu şimdi imal tarihimi[/oB]
pufffff benimki daha işlenmemiş bilekızlarrrrr kargom çıkmış yola...:teytey:
karar veremedim ben ya, perfect wear liquid eyeliner mı aliim yoksa anewin pürüzsüz uygulanan eyeliner mı aliim anneme bir de anewin eyelinerı çift taraflı diğer tarafı ne için kullanılıyo kaş için mi yoksam?
bn vino disco aldım önce bi renksizz nemlendirici sürüorm üstüne o vino discoyu koyu pembe oluo açık tenli olduum için çok güzel oluotulcum çok sağol.o zaman vino disco alayım olumunekankayizsmile
ouyy maşşalah ablacm bnm okullar kapanıo ya satışlar biter iiceyaa inşallah kam.7 güzel ve ind.boldur hediyeleri de güzeldir...20 kat. istedim yine +5 de hediye..25 kat. yani getirisi de bol olur inşallah..
ablacm bn girmiştim öle bi kere ama borcu ödemedn göndermediler:1no2:canım bende 22 yaşındayım abla demene gerek yok kendimi çok yaşlı hissediyoruuum :umursamaz: benim geçen kampanyadan son ödeme tarihini geçmi,ş faturam varda yarın ödüyecem kısmetse bu akşamdan sipariş girsem olurmu???
ayy ne güzeeeeel darısı başımaakızlarrrrr kargom çıkmış yola...:teytey:
bn anew aldım eyeliner bildiğin siyah göz kalemi bi farkı yok..perfect wear ise önce siyah yapıo ama sonradan rengi kaçıo:1no2:karar veremedim ben ya, perfect wear liquid eyeliner mı aliim yoksa anewin pürüzsüz uygulanan eyeliner mı aliim anneme bir de anewin eyelinerı çift taraflı diğer tarafı ne için kullanılıyo kaş için mi yoksam?
slm kızlarrrr
benim siparişlerim faturalanmış ama teslimat bilgisi henüz yok,gün içinde acaba kargoya verirlermi
inş yarın elimde olur:S
arkadaşlar nihayet sipariş girdim galiba pikeyi kazandım gerçi kazandığıma dair bi yazı görmedim ama temsilci fiyatıyla 395 yaptım herhal kazanmışımdır demi bilmiyorumkismile kısmetse şu cimri avondan ilk defa hediye kazanıcam hayırlısı bakalım aklinialirimsmile lülülülülülü
karar veremedim ben ya, perfect wear liquid eyeliner mı aliim yoksa anewin pürüzsüz uygulanan eyeliner mı aliim anneme bir de anewin eyelinerı çift taraflı diğer tarafı ne için kullanılıyo kaş için mi yoksam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?