Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar son kullanma tarihiyle ilgili..
attında Z151109 BİDE NN1 5PA var 6m filan yok
bu şimdi imal tarihimi
[/oB]

Evet 11.2009 da imal edilmiş, kutu açılmadıkça 3 sene ömrü var yani 11.2012 ye kadar ömrü var................ açıldıktan sonraki ömrü ise 6m, 12 m gibi harflerle yazar kutuda..........sevgiler.

sanırım bana 2 koli gelicek,yani en mantıklısı o zaten..teslimat bilgisinde 1. koli 11,08 de diğeri ise 13,20de yola çıkmış görünüyo anlamadım nedenini...

karar veremedim ben ya, perfect wear liquid eyeliner mı aliim yoksa anewin pürüzsüz uygulanan eyeliner mı aliim anneme bir de anewin eyelinerı çift taraflı diğer tarafı ne için kullanılıyo kaş için mi yoksam?

Kızlar slm daha öncede sordum ama yanıt alamadım yeni çıkan parfümü getirtecek olan varmı...bu arda facedi avon kulübümüze neden giren yok....

kızlarrrrr kargom çıkmış yola...:teytey:
pufffff benimki daha işlenmemiş bile

perfect wear kesinlikle tavsiye etmem
var kullanamadım bile
silik siyah rengi çıkıooo
diğeri far dı sanırım anewi tavsiye ederim

herkeze merabalar kızlar cleraksinin hangisi ciltteki sivilce lekelerine iyi geliyor müşterim sordu cildide karma acil cevaplarsanız sevinirim cildide sivilceli minik sivilce oynayıp yara haline getiriyo

inşallah sipariş almaya başlıcam benim takım öncüm yarın gidiyor banada yüzügü iyade ettinm,i diye soruyo salak ya azımı bozduruyo bana kendisi halletmesi gerekiyo bana diyo hallettinmi diye vazgeçtigimi söyledim ugraşamam onla takım öncümü degiştiricem zaten la.........olsun yani

arkadaşlar nihayet sipariş girdim galiba pikeyi kazandım gerçi kazandığıma dair bi yazı görmedim ama temsilci fiyatıyla 395 yaptım herhal kazanmışımdır demi bilmiyorumkismile kısmetse şu cimri avondan ilk defa hediye kazanıcam hayırlısı bakalım aklinialirimsmile lülülülülülü

slm kızlarrrr
benim siparişlerim faturalanmış ama teslimat bilgisi henüz yok,gün içinde acaba kargoya verirlermi
inş yarın elimde olur:S

tulcum çok sağol.o zaman vino disco alayım olumunekankayizsmile
bn vino disco aldım önce bi renksizz nemlendirici sürüorm üstüne o vino discoyu koyu pembe oluo açık tenli olduum için çok güzel oluo
yaa inşallah kam.7 güzel ve ind.boldur hediyeleri de güzeldir...20 kat. istedim yine +5 de hediye..25 kat. yani getirisi de bol olur inşallah..
ouyy maşşalah ablacm bnm okullar kapanıo ya satışlar biter iice ablacm bn girmiştim öle bi kere ama borcu ödemedn göndermediler:1no2:
kızlarrrrr kargom çıkmış yola...:teytey:
ayy ne güzeeeeel darısı başımaa
bn anew aldım eyeliner bildiğin siyah göz kalemi bi farkı yok..perfect wear ise önce siyah yapıo ama sonradan rengi kaçıo:1no2:
slm kızlarrrr
benim siparişlerim faturalanmış ama teslimat bilgisi henüz yok,gün içinde acaba kargoya verirlermi
inş yarın elimde olur:S

ayy inşallah yaa bnmde elimde olur işlenmiş ama yola çıkmamış:gitme:

cnm faceden de yazdım ama çıkmışın
senle konuştuktan sonra tekrar baktım
faturan kesilsin fatura detayında çıkarr gösterir yani ok.

kızlaaar bu arada bugn yeniden sordum dün gece annem gözlüklerimi kırdı bugn yeniden yaptırdık güneş gözlükleri için cam fiyatı sordum taş çatlasn 80 milyon dediler

Canım Perfect Wear Eyeliner asla alma.lmaz: Başta çok güzel sonra max. 10kullanımdan sonra silikleşiyor. :umursamaz:

kızlar selam

bişey sormak istiyorum
benim geçtiğimiz cuma günü ödemem gereken faturayı ödeyemedim çünkü müşterim daha yeni getirdi
bide cuma günü bu k6 daki siparişleri vermiştim oda fatura ödenmeden yenisi gelmiomuş bu faturayı bn yarın ödeyeceğim ama gçen cuma verdiğim siparişler daha gelmediği için bgnde bi kaç sipariş aldım 80 civarı şimdi onlarıda versem cuma günü verdiğimle birliktemi gelir yoksa ayrı ayrımı gelir

bilginiz varmıı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…