Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar lütfen bu gece online olanlar bana cvp yazsın ricva ediyorum...
bana avonu ara şikayet et görevini yapsın falan demeyin..
ben yarın sabah iade ürünlerimi kargo ile göndermek istiyorum..
lütfewn bana yapanlar bilenler akıl versinler..
ptt kargo ile gönderebiliyormuyum?nasıl yapıyorum?yada yurt içi kargo ile gönderebiliyormuyum?parası hiç mühim değil cebimden de veririm sabah 10 da çıkıcam dışarı çıkmışken fatura ile birlikte göndermeyi istiyorum lütfen bana yardım edin.
bu bölge sorumlusunun canını sonra yakacağım..
resmen yalvartıyor beni...

huricim hiç bilmiyorumki daha hiç iade yapmadım bi tane iadem var haftaya istanbula gidince takım öncümle halletmeyi düşünüyorum kısmetse sanada kolay gelsin canım bilmiyorumkismile

canım anladığım kadarıyla yazayım faturan yatmadıysa veye geç yattıysa muhakkak yeni sipariş takılıyor yani oraya yatırıldığı işlenene kadar yola çıkmıyor bende bazen geç yatırıyorum şimdi bi tane yatırıp öyle diğerini veriyorum yoksa gelmiyor..ayrı günlerde verdinse ayrı günlerde gelmesi lazım

kızlarr süper haberler aldım sizde svinini die heme nsize haber verdim...

bölge sorumlum aradı ..afedersin çok youndum dönemedim fln filan...
dedim önemli değil be nkargo ile yuollayacam yarın dedim...
yok yapma ben yarın gelip alıcam K7 DEN İTİBAREN ARTIK SİZ TEMSİLCİLER KENDİNİZ ÜCRETSİZ YURT İÇİ KARGO İLE İADE YAPACAKSINIZ BUGÜN ONUNU EĞİTİMİ VARDI BİZE ..DEDİ..

kızlar artık k7 den itibaren biz iadelerimizi göndereceğiz..ve hiç bir ücret ödemeyeceğiz avon yurt içi kargo ile anlaşma yapmış...[/
I]

hmmm bn yarın ödicem ya zaten faturayı şimdi netten versem yeni siparişleri öbürleriyle aynı gelmez yani ayrı gelcek tühhh yaaaa

neyse canım tskler cevabın içinopuyorumnanaktan

çok güzel valla

hmmm bn yarın ödicem ya zaten faturayı şimdi netten versem yeni siparişleri öbürleriyle aynı gelmez yani ayrı gelcek tühhh yaaaa

neyse canım tskler cevabın içinopuyorumnanaktan
canım ben genelde toplu veriyorum parça parça aynı kam. dan vermediğim için tam bilemiycem ama sadece şu yatmayan yada gecikmiş yatan fatura olayı dediğim gibi yeni siparişleri bekletiyorlarbayanssulusmile

benmde işlenmiş bugün sparişlerim yarın kargoya çıkar.keşke yarın gelse yaa ama ümitli değilim.çarşambada resmi tatil zaten gelmez.perşembe gelcek heralde pffff:sinifsinif: yeni kataloğu bende gerçekten merak ediyorum hemde çooookkk sırnaşık şey

ooo iimiş mesala k5 den iade edeblrmym bu ay?
yoksa k7den itibarenki iadeler mi?

ıyı akŞamlar bugÜn ılk sıparıŞımın Ödemesını yaptım Ödeme tıpımı havaleden otomatık Ödemeye Çevırıp kendıme hesap aÇtırdım
ama verdıĞım sıparıŞler Ödeme engelıne takıldı
yarın sıstemde Ödemem gÖrÜnene kadar sıparıŞım bekletılıyo
k7 lerım gelcek Çok merak edıyorum

kızlar k7 gelince bizide unutmayın nasıl neler indirimde bize bildirin huricim çok sevindim k7 den itibarenmi geçerli anlaşma yoksa k5 den de benim iyademvar olurmu acaba bi ögrenirsen canım

ne kdrlık grdn canım kaptın mı hediyeleri :)
hım bide 4 kampanya boyunca yeni temsilci geliştirme hediyelern var
biliyosun değilmi
makyaj tmzleycisi
rımel
gece kremi
soft musk parfüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…