- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.701
kızlar lütfen bu gece online olanlar bana cvp yazsın ricva ediyorum...
bana avonu ara şikayet et görevini yapsın falan demeyin..
ben yarın sabah iade ürünlerimi kargo ile göndermek istiyorum..
lütfewn bana yapanlar bilenler akıl versinler..
ptt kargo ile gönderebiliyormuyum?nasıl yapıyorum?yada yurt içi kargo ile gönderebiliyormuyum?parası hiç mühim değil cebimden de veririm sabah 10 da çıkıcam dışarı çıkmışken fatura ile birlikte göndermeyi istiyorum lütfen bana yardım edin.
bu bölge sorumlusunun canını sonra yakacağım..
resmen yalvartıyor beni...
kızlar selam
bişey sormak istiyorum
benim geçtiğimiz cuma günü ödemem gereken faturayı ödeyemedim çünkü müşterim daha yeni getirdi
bide cuma günü bu k6 daki siparişleri vermiştim oda fatura ödenmeden yenisi gelmiomuş bu faturayı bn yarın ödeyeceğim ama gçen cuma verdiğim siparişler daha gelmediği için bgnde bi kaç sipariş aldım 80 civarı şimdi onlarıda versem cuma günü verdiğimle birliktemi gelir yoksa ayrı ayrımı gelir
bilginiz varmıı?
canım anladığım kadarıyla yazayım faturan yatmadıysa veye geç yattıysa muhakkak yeni sipariş takılıyor yani oraya yatırıldığı işlenene kadar yola çıkmıyor bende bazen geç yatırıyorum şimdi bi tane yatırıp öyle diğerini veriyorum yoksa gelmiyor..ayrı günlerde verdinse ayrı günlerde gelmesi lazım
kızlarr süper haberler aldım sizde svinini die heme nsize haber verdim...
bölge sorumlum aradı ..afedersin çok youndum dönemedim fln filan...
dedim önemli değil be nkargo ile yuollayacam yarın dedim...
yok yapma ben yarın gelip alıcam K7 DEN İTİBAREN ARTIK SİZ TEMSİLCİLER KENDİNİZ ÜCRETSİZ YURT İÇİ KARGO İLE İADE YAPACAKSINIZ BUGÜN ONUNU EĞİTİMİ VARDI BİZE ..DEDİ..
kızlar artık k7 den itibaren biz iadelerimizi göndereceğiz..ve hiç bir ücret ödemeyeceğiz avon yurt içi kargo ile anlaşma yapmış...[/I]
canım ben genelde toplu veriyorum parça parça aynı kam. dan vermediğim için tam bilemiycem ama sadece şu yatmayan yada gecikmiş yatan fatura olayı dediğim gibi yeni siparişleri bekletiyorlarbayanssulusmilehmmm bn yarın ödicem ya zaten faturayı şimdi netten versem yeni siparişleri öbürleriyle aynı gelmez yani ayrı gelcek tühhh yaaaa
neyse canım tskler cevabın içinopuyorumnanaktan
kızlarr süper haberler aldım sizde svinini die heme nsize haber verdim...
bölge sorumlum aradı ..afedersin çok youndum dönemedim fln filan...
dedim önemli değil be nkargo ile yuollayacam yarın dedim...
yok yapma ben yarın gelip alıcam K7 DEN İTİBAREN ARTIK SİZ TEMSİLCİLER KENDİNİZ ÜCRETSİZ YURT İÇİ KARGO İLE İADE YAPACAKSINIZ BUGÜN ONUNU EĞİTİMİ VARDI BİZE ..DEDİ..
kızlar artık k7 den itibaren biz iadelerimizi göndereceğiz..ve hiç bir ücret ödemeyeceğiz avon yurt içi kargo ile anlaşma yapmış...[/I]
ne kdrlık grdn canım kaptın mı hediyeleri :)İyİ akŞamlar bugÜn İlk sİparİŞİmİn Ödemesİnİ yaptım Ödeme tİpİmİ havaleden otomatİk Ödemeye Çevİrİp kendİme hesap aÇtırdım
ama verdİĞİm sİparİŞler Ödeme engelİne takıldı
yarın sİstemde Ödemem gÖrÜnene kadar sİparİŞİm bekletİlİyo
k7 lerİm gelcek Çok merak edİyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?