- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.721
onuda öğrenirim canım zaten takım öncüleriniz size bilgi verir hayatım...ooo iimiş mesala k5 den iade edeblrmym bu ay?
yoksa k7den itibarenki iadeler mi?
iadeleride biz yapcaksak bu takım öncülern işi ne ?? ne saçmaa.. bnm kargo hala yola çıkmamış yaa..
canım yaaa çok önce yazmıştım koca bi sayfa yakın tarihlerde tekrar yazmıştım...ama bi geçmişe bak istersen ... bende bakayım olmadı alıntı yapayım senin için..
gamzede cevaplamış yaaa bende alıntı yap demiş bulundum üzerinde kapağı açılmış kavanoz resmi vardır ve yazar 12m 24m şeklinde 12 ay-24 ay diye ...
nisa abla unuttu artık burayı Çok üzgünüm çoook
Selam canımmmm unutmadımda eşim faturayı yatırmayı unutmuş anca açıldı nasılsın görüşmeyeli
kızlar k6 dan gözlük siparişi veren oldu mu?merak ediyorum nasıl bişey acaba sipariş veren arkadaşlar elinize gelince güzel olup olmadığını haber verinn
evet şekerim 0212 473 1111 arayıp ordan ekletebiliyorsun ama faturan kesildiyse imkansız..günaydın kızlarrr
acil bişey sormam lazım size
ben siparişlerimi verdim ama sonradan bi sipariş çıktı
müşteri hizmetlerini arayıp onuda ekletebilirmiyim
canım benim senin durumun çok farklı çünkü be nnormalde takım öncüsüyüm kesinlikle başka şehirden kayıt almam yasak...günaydın hepinize canlarım......
sevvalcik; faturan kesilmediyse ekleyebilirsin canım
hurim; bu işe sanırım en cok ben sevindim....... niye biliyonmu ben ne takım öncümü gördüm ne de bölge sorumlumuzu........hiç görmedim........ onlar farklı ilde ben farklı........ nüfus cüzdanımı faxlayarak üye olmuştum zaten......... daha şimdiye kadar bir kez bile iade yapamamıştım.........çünkü benim için cok zor olacaktı....... ama şimdi kendimiz yapabileceksek çok iyiymiş canım ALLAH razı olsun beni sevindirdin ALLAH da seni sevindirsin........ birşey sorabilirmiyim; ben ödememi ptt aracılıgıyla yapıyorum, parayı nereye yatıracakki avon? yine ptt ye mi? bide canım şunu sorcam ben bulundugum ildeki ürün egitimlerine katılamıyorum demi?
günaydın hepinize canlarım......
hurim; bu işe sanırım en cok ben sevindim....... niye biliyonmu ben ne takım öncümü gördüm ne de bölge sorumlumuzu........hiç görmedim........ onlar farklı ilde ben farklı........ nüfus cüzdanımı faxlayarak üye olmuştum zaten......... daha şimdiye kadar bir kez bile iade yapamamıştım.........çünkü benim için cok zor olacaktı....... ama şimdi kendimiz yapabileceksek çok iyiymiş canım ALLAH razı olsun beni sevindirdin ALLAH da seni sevindirsin........ birşey sorabilirmiyim; ben ödememi ptt aracılıgıyla yapıyorum, parayı nereye yatıracakki avon? yine ptt ye mi? bide canım şunu sorcam ben bulundugum ildeki ürün egitimlerine katılamıyorum demi?
günaydın hepinize canlarım......
kızlarr süper haberler aldım sizde svinini die heme nsize haber verdim...
bölge sorumlum aradı ..afedersin çok youndum dönemedim fln filan...
dedim önemli değil be nkargo ile yuollayacam yarın dedim...
yok yapma ben yarın gelip alıcam K7 DEN İTİBAREN ARTIK SİZ TEMSİLCİLER KENDİNİZ ÜCRETSİZ YURT İÇİ KARGO İLE İADE YAPACAKSINIZ BUGÜN ONUNU EĞİTİMİ VARDI BİZE ..DEDİ..
kızlar artık k7 den itibaren biz iadelerimizi göndereceğiz..ve hiç bir ücret ödemeyeceğiz avon yurt içi kargo ile anlaşma yapmış...[/I]
avon sun ürünü alana plaj çantası hediye ya o çanta 50.00 lrymış ohaoldumsmile
kızlar k7 gelince bizide unutmayın nasıl neler indirimde bize bildirin huricim çok sevindim k7 den itibarenmi geçerli anlaşma yoksa k5 den de benim iyademvar olurmu acaba bi ögrenirsen canım
siparişlerim faturalanmış
ama malesef güneş gözlüğü vede 4 adet musk for men bilyalı roll on siparişlerim vardı
şu anda stokta yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?