Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok hayatım orada geçen kampanyanın teslimat bilgisi var daha kargoya verilmedi sanırım işlendi diye gözüküyo ama yarın kargoya verilir herhalde öteki günde elime ulaşır :Saruboceq:

geliyo canımda netten takip ediliyo yaa onu sordum ben ilk defa netten sipariş verdimde :hulya:

Anladım canım bugün işlendiyse yarın kargoya verilir mesajında gelir yarın eline ulaşması lazım değil mi benim yarın gelicek siparişim

iyi geceler canım sanada tatlı rüyalar allaha emanet ol

ben dün gece ygs sorularını çözdüm.sabah 6 buçukta yattım,7 buçukta tekrar uyanıp hastaneye gittim.toplam 1 saat uykuyla duruyorum,gözlerim kapanıyo canım.ben de yatıcam.iyi geceler canım sana,yarın görüşürüz.Allaha emanet ol,yeni güne yeni umutlarla uyan inşallah canım..öptüm seni :1hug:

hadi gamzecim nisacım iyi geceler size talı rüyalaaaar boshayallersmile opuyorumnanaktan

Ah canım benim yatta dinlen bende sabah erken kalkıcam yatıcam şimdi sende allaha emanet ol canım kızım uyandı onu uyutuyom tekrarzor yazıyom

günaydın kızlarr
benimde dün erkenden geldi kargom,dışarda olduğum için yazamadım.. tul yazmış sağolsun:teselli:
bende fergie nin parfümünü aldım,fena deil fresh bi koku gibi geldi bana,çekilişe katılmak için edp nin altınnda şifresini alıp verilen noya yollıcaktım ama şifre yok daha dorusu silik bişeler var ne olduğunu yazmaya çalıştım hepsine hatalı dio anlamadım şimdi napmam gerekio avonumu arasam? sz buldunuzmu şifreyi?

gözlüklerden sipariş etmiştim halam için umduğumdan daha kaliteli çıktı öle kötü deil yani alabilirsiniz..
kavunlu koku almıştım panormadan kokmuyo bile daha dorusu sıktığım anda uçuyo...
naneli yeni çıkan rujdan aldım rengide parlaklığıda çok güsel..
perceive vücut speryi harika adeta parfümü gibi buram buram kokuyo...
kardeşim pata krem aldı oda güselmiş kendisi çok beğendi..
true force istemiştim yanında gönderilen hediye çanta beş kuruş etmez çok dandik...ama parfüm güsel..
katologta çok küçük yenilenmiş ama pek deişen bişe olmamış eski katologlardan daha küçük geldi bana..
indiriim broşürü harika,çok uygun ve güsel şeyler var eminim bi hücum yaşanıcak o gün..=)
ve kargo maalesef hala 75 tl:=(

kuzeymilaaa günaydın........... ben o kavunluyu çok merak ediyodum kavun kavun kokmuyomu yaaa. birde pur blanca blossom nasıl?

günaydın avoncu güzellerrrrr
avon bugün çalışıyomu acaba resmi tatilse benim sipairşler artık kargoya yarın verirler

günaydın kıslar ne güzel herkez sipariş vermiş ben hala 25 deyim ama 3 yerden haber bekliyorum inşallah alırım sipariş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…