- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #9.921
yok hayatım orada geçen kampanyanın teslimat bilgisi var daha kargoya verilmedi sanırım işlendi diye gözüküyo ama yarın kargoya verilir herhalde öteki günde elime ulaşır :Saruboceq:
yok hayatım orada geçen kampanyanın teslimat bilgisi var daha kargoya verilmedi sanırım işlendi diye gözüküyo ama yarın kargoya verilir herhalde öteki günde elime ulaşır :Saruboceq:
geliyo canımda netten takip ediliyo yaa onu sordum ben ilk defa netten sipariş verdimde :hulya:
anladım canım..özelden mesaj atmışsın canım ama uğraşıyorum bi türlü ekleyemedim nasıl yapıcam..?
Anladım canım bugün işlendiyse yarın kargoya verilir mesajında gelir yarın eline ulaşması lazım değil mi benim yarın gelicek siparişim
arkadaş olarak ekle deyip kutuyu işaretle sonra değişiklikleri kaydet de canımolumunekankayizsmile
keşke yarın ulaşsa benim pek umudum yok öbür güne kalır diye düşünüyorumlmaz:
inşallah yarın gelir canımm.
hadi gamzecim nisacım iyi geceler size talı rüyalaaaar boshayallersmile opuyorumnanaktan
hadi gamzecim nisacım iyi geceler size talı rüyalaaaar boshayallersmile opuyorumnanaktan
iyi geceler canım sanada tatlı rüyalar allaha emanet ol
ben dün gece ygs sorularını çözdüm.sabah 6 buçukta yattım,7 buçukta tekrar uyanıp hastaneye gittim.toplam 1 saat uykuyla duruyorum,gözlerim kapanıyo canım.ben de yatıcam.iyi geceler canım sana,yarın görüşürüz.Allaha emanet ol,yeni güne yeni umutlarla uyan inşallah canım..öptüm seni :1hug:
pike panoramada göründüğünden çok daha güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?