- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.361
Şİmdİden herse İyİ akŞamlar bİrazdan İŞten Çıkıcam İyİ tatİller:)))9
Şİmdİden herse İyİ akŞamlar bİrazdan İŞten Çıkıcam İyİ tatİller:)))9
artık işte cilt tabiki herkesin farklı herkes kendine yarayan ürünü kullanmalı ,seçmeli zemuszemusözlem ablacm ne olursa olsn avon ucuz marka..hepimiz bilioruz..ii bi marka kullanmak gerek her zmn hangi yaşta olursak olalım yüz bu başka bişeye benzemez..ilerisinide düşünmek gerek ucuz die alıoruz ama cilt kanserine bile neden oluo..
ay ayyy geldimi allık latilokummm....... eccük bahsetsene nası bişe? renk nasıl ? yapısı nasıl terracota gibi mi? kolay renk veriyomu?ay çok mu sordum ne bilmiyorumkismile
selam şekerleeeer Şeniz ay çok hastayım ben deee :sinifsinif: köpek gibi öksürüyom -tatlicadiarzu- zaten gözlükler de temizleyiciler de gelmemiş sinir oldumlmaz: ağustos kampanyasında ancak alırız artık elimize klava: minik allık çok şeker bişey yaa bayıldım.purblanca kalıcı değil.vücut spreyleri umduğumdan kalıcı.fergie güzel ama bence o da kalıcı değil..güneş ürünleriyse dandik mi nee :smiley-cool:
slm herkese
cennetcimmm minik allıktan latilikom gelene kadar ecük bahsedermisinn........bide pur blanca blossom mu canım aldıgın bende alıcam....... nasıl bi koku ?
ayy bende o liv botanıcalslardan var hala elimde........güzelmiler?
yok çanım yanlışın var...pazartesi songün iade için .daha sonrakileri bizler kendi cebimizden ödeyerek göndericez.benmde iadem var .sorumlum pazartesi gelip alıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?