Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

özlem ablacm ne olursa olsn avon ucuz marka..hepimiz bilioruz..ii bi marka kullanmak gerek her zmn hangi yaşta olursak olalım yüz bu başka bişeye benzemez..ilerisinide düşünmek gerek ucuz die alıoruz ama cilt kanserine bile neden oluo..

Ayy öyle yapayım o zaman. Benim cildim çok hassas demekki ondan sivilceler pörtledi hemen..klava: Kimseye bişey olmamış.. :umursamaz: Peki ben onları verip yerine başka bir ürün alırsam bidahaki siparişlerde gelir mi ki hemen? bilmiyorumkismile

artık işte cilt tabiki herkesin farklı herkes kendine yarayan ürünü kullanmalı ,seçmeli zemuszemus

mesela ben avon solutıons serisi nin normal ciltlere özel gece-gündüz kremlerini kulanıyorum epeydir bana öyle yaradıki

selam şekerleeeer Şeniz ay çok hastayım ben deee :sinifsinif: köpek gibi öksürüyom -tatlicadiarzu- zaten gözlükler de temizleyiciler de gelmemiş sinir oldum lmaz: ağustos kampanyasında ancak alırız artık elimize klava: minik allık çok şeker bişey yaa bayıldım.purblanca kalıcı değil.vücut spreyleri umduğumdan kalıcı.fergie güzel ama bence o da kalıcı değil..güneş ürünleriyse dandik mi nee :smiley-cool:

ay ayyy geldimi allık latilokummm....... eccük bahsetsene nası bişe? renk nasıl ? yapısı nasıl terracota gibi mi? kolay renk veriyomu?ay çok mu sordum ne bilmiyorumkismile

canım misafirim gelicek diye hiç bakamadım ..

ayrıntılı olarak kullanınca yazıcam emi ben sana..

kullanımı falan çok hoş..

aynanın altında allık ama işte çok ufak..

selam kızlaaar ya iki gün giremedim nete 40 sayfa birden ilerlemişsiniz maşallah sizeee benimde dün kargom geldi ama malese gözlükler yok herkese gelmiş bana neden yok yaaa 5 tane istemiştim oysaaa.
Neyse ben gezmelerdeyim daha sonra görüşmek üzereeeee iyi geceleeer................

cennetcimmm minik allıktan latilikom gelene kadar ecük bahsedermisinn........bide pur blanca blossom mu canım aldıgın bende alıcam....... nasıl bi koku ?

cennetcimmm minik allıktan latilikom gelene kadar ecük bahsedermisinn........bide pur blanca blossom mu canım aldıgın bende alıcam....... nasıl bi koku ?

canım allık çok kaliteli gibi sürünce belli edio zaten kendini.küçük ama öteki allıklar gibi uçuşup kaybolmuyo.pur blanca parfümün kokusu çok hoş ve tatlı bence.ama çok kalıcı değil.brazil parfüm vardıya panaromada ona da bayılıyorum bisürü aldım kaydirigubbakcemile3.bali bliss farfüm de güzel ve umduğumdan iyi bayanssulusmile

pazartesi songün iade için .daha sonrakileri bizler kendi cebimizden ödeyerek göndericez.benmde iadem var .sorumlum pazartesi gelip alıcak...
yok çanım yanlışın var...

şimdi şöyle ki 25 mayıstan itibaren iadeleri biz vereçeğiz...
kapıya bize sipariş getiren kargo görevlisine faturayı imzalayıp teslim edeçeğiz..
ama biz kendimiz iade yapmak istersen yurtiçi kargodan parası ile göndereçeğiz..

yani mesela 2 iadem var siparişlerimin gelmesini beklemek zorundayım kendim gidip verirsem paralı siparişlerimin gelmesini beklersem bedava oluyor..
avonun sitesinde öyle yazıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…