Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Temsilcilerimiz ürün iadelerini Avon siparişini teslim alırken Yurtiçi Kargo personeline teslim edebileceklerdir. Sadece bu şekilde gönderilen iadelerin masrafı Avon tarafından karşılanacaktır.

Sipariş teslimatı olmadığı durumlarda; Temsilcilerimiz ürün iade gönderilerini istedikleri bir kargo firmasıyla gönderebileceklerdir. Bu gönderilerin maliyeti Temsilcilerimize aittir.

canım live botanicals çok severek kullandığım bi seriydi ama yok artık:umursamaz:
bence mutlaka kullan opuyorumnanaktan

canım benim açtıgım bi kutu var elimde sen çok sevdiysen sana gönderim kuzum içinde birazcık var. ben düzenli kullanmadıgım için nasıl olduklarını bile hatırlamıyom...... bide allıgın rengi ne tatlım tam bronz gibi mi ve bide terracota seklindemi

teslimat haricindeki günlerde yapacağımız iadeleri yurtiçikargo ile yaparsak özel indirimli fiyattan gönderilecek tahminimce çok cüzzi bir rakam olur gibi gelio çünkü ben bir kez bölge satış sorumlumla birlikte iade gönderimine gittim gönderi fişi elime geçmişti baktığımda 2 tl yazıyordu ücret uzun bir mesafe olmasına ramen

şekerim rengi bronz yani açık bi renk değil öyle terracota şeftali gibi falan.krem için de teşekkür ederim ayrıca. opuyorumnanaktan sen neden kullanmıyosunki olumunekankayizsmile

bnde almadım kendmde kullanıyorum tul da kullandığını yazmıştı
burda yazılanları okuyunca şaşırdım..

arkadaşlar clearskin serisinin tonikleri çok etkili olduğundan kuru ciltler sadece problemli bölgelerine kullanmalı toniklerini..ağız çevresi gibi hassas bölgelerde sorun yaratabilir..

ben de kullanıyorum ve çok da memnunum.şikayet de almadım hiiiiiiç zemuszemus

ben cildi hassas olanlara kesinlikle bu tür ürünleri satmıyorum çünkü bir kez başıma geldi üstelik clear skin değil anew pahalı bir ürünüydü hassas cildi olduğu için kadının tüm yüzünü kızartmıştı birdaha da hiç satmadm hassas ciltlilere temsilcilerimede öyle yapmalarını öğrettim

hmm cildim kuru değil ondan sorun olmuo demek

cennetcimmm minik allıktan latilikom gelene kadar ecük bahsedermisinn........bide pur blanca blossom mu canım aldıgın bende alıcam....... nasıl bi koku ?
o allıktan bnm arkadaşım aldı abla cidden çoook küçük ama çok şeker zemuszemuspur blancanın yenisini hçççç sewmedm bn :umursamaz: yeni çıkan pembe duş jelinin kokusuna benzettm bn..
kesnlikle katılıorm kesnliklee :lepi:

eda yenisini katalogdan kokladım cok hoşuma gittyidi gerceği öyle değilmi yaa......... ama alıcaktım ben... şekerli gibi değilimi. sekerliyse begenirim benn..........
cennetetalip; gecen sene açmıştım spfli diye yazın yarısından biraz daha fazlasını kullandım ama sonra kalanını kullanmamışım kuzum........var biraz daha içinde...... istersen gönderim bak gercekten...... burda duracagına senin işine yarasın.

canım purblanca blossom tatlı bi koku evet.kokusu da güzel.ama çok kalıcı değil işte.krem için sağol canım ama gönderdiğine değmezki kargo falan.çok tenk you opuyorumnanaktan

rica ederim opuyorumnanaktan ayy bende tam bi parfüm delisiyim. avonda kullandıgım sadece 2 parfüm var hep de diyorum biri women of earth biri de 50s glam........ başka avondan kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…