- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.381
canım live botanicals çok severek kullandığım bi seriydi ama yok artık:umursamaz:
bence mutlaka kullan opuyorumnanaktan
bnde almadım kendmde kullanıyorum tul da kullandığını yazmıştıclear skın ürünlerinden bende sattım hiç şikayet almadım
canım benim açtıgım bi kutu var elimde sen çok sevdiysen sana gönderim kuzum içinde birazcık var. ben düzenli kullanmadıgım için nasıl olduklarını bile hatırlamıyom...... bide allıgın rengi ne tatlım tam bronz gibi mi ve bide terracota seklindemi
bnde almadım kendmde kullanıyorum tul da kullandığını yazmıştı
burda yazılanları okuyunca şaşırdım..
arkadaşlar clearskin serisinin tonikleri çok etkili olduğundan kuru ciltler sadece problemli bölgelerine kullanmalı toniklerini..ağız çevresi gibi hassas bölgelerde sorun yaratabilir..
ben de kullanıyorum ve çok da memnunum.şikayet de almadım hiiiiiiç zemuszemus
o allıktan bnm arkadaşım aldı abla cidden çoook küçük ama çok şeker zemuszemuspur blancanın yenisini hçççç sewmedm bn :umursamaz: yeni çıkan pembe duş jelinin kokusuna benzettm bn..cennetcimmm minik allıktan latilikom gelene kadar ecük bahsedermisinn........bide pur blanca blossom mu canım aldıgın bende alıcam....... nasıl bi koku ?
kesnlikle katılıorm kesnliklee :lepi:ben cildi hassas olanlara kesinlikle bu tür ürünleri satmıyorum çünkü bir kez başıma geldi üstelik clear skin değil anew pahalı bir ürünüydü hassas cildi olduğu için kadının tüm yüzünü kızartmıştı birdaha da hiç satmadm hassas ciltlilere temsilcilerimede öyle yapmalarını öğrettim
o allıktan bnm arkadaşım aldı abla cidden çoook küçük ama çok şeker zemuszemuspur blancanın yenisini hçççç sewmedm bn :umursamaz: yeni çıkan pembe duş jelinin kokusuna benzettm bn..
kesnlikle katılıorm kesnliklee :lepi:
eda yenisini katalogdan kokladım cok hoşuma gittyidi gerceği öyle değilmi yaa......... ama alıcaktım ben... şekerli gibi değilimi. sekerliyse begenirim benn..........
cennetetalip; gecen sene açmıştım spfli diye yazın yarısından biraz daha fazlasını kullandım ama sonra kalanını kullanmamışım kuzum........var biraz daha içinde...... istersen gönderim bak gercekten...... burda duracagına senin işine yarasın.
ablacm ne bilim bn öle şekerli kokuları sewmem kadın dediğin çekici olmalı oda little blackkzemuszemus
ben birsürü parfüm kullanıyorum.tam bi parfüm delisiyim.yatarken bile sıktığım parfüm başka kaydirigubbakcemile3
ii geceler bayanlar bn kçr :asigim:
iyi geceler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?