- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.401
ozzy06 hoşgeldiinn forumumuzaa a.s. a.s. a.s.
Gamzecim canım geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin inşallah.. :Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar
ayy canımmmm opuyorumnanaktan rica ederimm......... hepicinize iyi gecelerrr canlarım.
özlem ablacm ne olursa olsn avon ucuz marka..hepimiz bilioruz..ii bi marka kullanmak gerek her zmn hangi yaşta olursak olalım yüz bu başka bişeye benzemez..ilerisinide düşünmek gerek ucuz die alıoruz ama cilt kanserine bile neden oluo..
kullanma cnm yüz bu yani öle içeriğini bilmediğin ucuz ürünler kullanma ben avonun clear skin serisini hiç beğenmiorum.. hemen geri gönder aldıklarını paran boşa gitmesin en azından,çıkan sivilcelerde sana clear skin hatırası kalmış oldu kaydirigubbakcemile3
Merhaba ben Cleraskin'in ürünlerini geçen ay aldım ve kullanıyorum.Çok memnun kaldım.Cildimde siyah nokta hiç kalmadı.Sivilceler tek tük olmaya başladı.Geçen ay ;
1- Cleraskinin kil maskesini,
2- Siyah nokta görünümünü düzgünleştiren derinlemsine temizleyici maskesini,
3- Canlandırıcı, arındırıcı şurubunu (Yüzü ferahlatıyor ve fresh bir rahatlık veriyor cilde.Harika bir ürün),
4- Cilt tonunu düzgünleştiren kapatıcısını (Her sabah işe giderken sürüyorum, sivilce ve izleri kapatıyor.Üzerinede pudra sürüyorum.Bir nevi fondoten görevi görüyor sanki ama çok memnunum şimdi bitmeden, 2.ciyi de alıcam.).
5- Ayrıca son olarakta jel temizleyicisini aldım.Ve cildi hassas olmayanlarada tavsiye ederim.Ben çok memnunum çünkü.
Kızlar benimde size bir sorum olacak K7 kataloğunda Kaş belirgenleştiricinin fiyatı hala 21,80 tl' mi? Ben bunu ilk çıktığında 2 ay önce indirimli olarak yarı fiyatına aldım.Ve yine bitmeden 2.cisinide kendime yedek stok olarak almak istiyorum.Kaş kalemlerşnden bin kat güzel, hemde kaş ekleme özelliği var.Ben hergün kullanıyorum ve arkadaşlarım kaş konturunamı gittin yoksa deyip inanmıyorlar bu jelin kaşlarımı doğal olarak kalemj gibi yaptığına.Benim gibi sarışın ve kaşsız olan arkadaşlarıma tavsiye ederim.Jel şeklinde zaten azıcık sürüyorum.Hem kaşlarımın rengi koyulaşıyor, hemde kaş eklediği için çokmuş gibi görünüyor yüzümde :))
zemuszemusaklinialirimsmile
ablacm kişiden kişiye çok değişiyor gerçktn bn kullansam suratım mahvolur heralde:umursamaz:canım inan ben clearskinden daha önce çok sattım hiç şikayet almadım.kendim de kullanıyorum.bu ay seyahat çantasını kaptım.toplam 20 tane sipariş almış oldum..pahalı ürün alınca çok mu işe yarıyo sanki kuzum yaa.ama cildi hassas olanlara dokunabilir o konuda bişey diyemem..solutions serisi kullanıyorum ama yüzüm o günden beri garip acaba nedenki?temizleyicisini çok beğendim ama gece gündüz kremi beyaz beyaz minicik bişeyler çıkarıyo yüzümde.ama daha önce doktora gittim benzomycin ve isotrexin verdi onlarda mahvetti yüzümü,galiba sorun bende..
tsk ederm ama zaten faturamı atmışım gerek kalmadı..Eda'cığım merhaba.Baharatlık setini ya iade edeceksin, yada iade etmezsen eğer, parasını ödemek zorundasın.Faturada tutarı ne görünüyorda cari hesabına o rakamı borç diye işliyorlar ve senden tahsil ediyorlar.
ALLAH kavuştursun edacım nereye gtti annen?
bu arada slm herkese a.s.
bnde öleym ablacm banyodan çıkınca farklı foto çekilirken farklı ruh halime görekaydirigubbakcemile3 ama hytmda kokladıım ve bayıldıım tek parfüm little black..
ananemi köye bırakmaya gitti ablacm 1 2 hafta sonra gelck:gitme:
bu aralarda kmse yok topikte neden :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?