- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.421
Neredesiniz kızlarr
Günaydıııınnnlaarr...opuyorumnanaktan
K7de %25 indirimde 16,30 Fiyatı canım.
ablacm kişiden kişiye çok değişiyor gerçktn bn kullansam suratım mahvolur heralde:umursamaz:
tsk ederm ama zaten faturamı atmışım gerek kalmadı..
ayy bugn çok duygusalım annem gitti ağla ağla bi hal oldm mafoldumben
canım nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsın görüşemedik opuyorumnanaktan
canım nasılsın?
canım halayı kaybettik.eserin annesiyle babası doktor az da olsa gelişme var diyince geldiler bugün,tam eve varmışlar telefon gelmiş kaybettik diye..yarın sabah erkenden tekrar gidicekler..Aslında yoğun bakıma yatanlardan pek umudum kalmamıştı son 2 yıldır ama yine de belki iyileşir demiştik .. ömrü bukadarmış,mekanı cennet olsun..
Bitanem çok üzüldüm başınız saolsun Allah sabır versin mekanı cennet olsun çok zor ya
evet çok zor canım,sağol.sen naslsın?nasıl gidiyo satışlar?
canım halayı kaybettik.eserin annesiyle babası doktor az da olsa gelişme var diyince geldiler bugün,tam eve varmışlar telefon gelmiş kaybettik diye..yarın sabah erkenden tekrar gidicekler..Aslında yoğun bakıma yatanlardan pek umudum kalmamıştı son 2 yıldır ama yine de belki iyileşir demiştik .. ömrü bukadarmış,mekanı cennet olsun..
başınız saolsun gamzecim allah geride kalanlara sabır versin
sağol canım aminn..Allah herkese sağlıklı uzun ömürler versin..
iyiyim ben çok şükür 2-3 gündür hep evdeyim havalar biraz soğudu burada çıkmadım dışarı yani durgun k7 yi kimseye göstermedim daha senin nasıl gidiyor canım
amin cnm
Allah iyilik versin canım.burda da hava soğuk bikaç gündür.ben k7 den toplasan 40 liralık sipariş almışımdır,ama k6 güzel gidiyo
nevresim gelicek gibi..
Amin canım hepimize Annem izmirdeydi o da söyledi soğuk burası da diye havalar bi iyi bi kötü hastalıklar çoğaldı ..Ben k6 dan 2.siparişi vericem 60tl lik sip.var tamamlamam lazım kafam çok karışık nasıl tamamlasam bilmiyorum pikeyide kazanıcaktımda gelmeyen ürünler olduğu için bide bikaç ürün getirtmiştim satamazsam iade yapıcam pike biraz hayal galiba
evet canım havalar bi iyi bi kötü dediğin gibi.canım inşallah ürünler elinde kalmaz.peki senin siparişler var ya plaj çantası ve kıyafeti falan onlar daha sonra gelince bu aydan mı satış yapmış olucaksın.yani mesela k 7 de geldi diyelim,k 7 yemi yazılacak?
Ben onu takım öncüme sordum ürünler gelmedi kazanamıcam pikeyi dedim sen 390 lık sipariş girdiysen sana k8dede gelse hangi kampanyadansa ona yazılır dedi ama bilemiyorum inşallah öle olur 2 tane gözlük onların sahibi var biri kendime biri arkadaşa plaj kıyafetleri 2 tane takı ve perceıve istedi biri vazgeçti sonra elimde kaldı bunları satarım inşallah
merhaba kızlaaar yi geceleeeer bende buradayııım nasılsınıııııııııııııııız boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?