Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

hoşbulduuk kızlaar bende iyiyim kayınvalidemlerdeyim bu haftayı ailelerde geçirmeye karar verdik szler nasılsınız satışlar nasıl bende pikeyi kazandım ama pekte beğenmedim pazardan alınmış gib yaa :umursamaz:

Bazen bazı ürünler çok düşüyor herzaman öyle olmuyor fiyatları değerlendirmek lazım aslında

canım haklısın ama ben geçen ay perceive getirdim 25den falan.bu ay perceive katalogda 23e düştü..gerçi ben biraz sabırsızım belki ileriki aylarda satarım.. canım sence k 7 de saat hediyeli olan essence nasıl?parfüm güzel ama kalıcıdır umarım.ben saati çok beğendim.. sence nasıl?

Evet iyi takip etmek lazım canım o parfümü beğendik eşimle yanında çalışan biri var saat hastası sipariş verebilir ama saat stoklarda sınırlı sanırım off şu avonun stok sorunu beni delirtiyor getirttik diyelim ki ya saat kalmazsa bilemiyorum ki

canım ne güzel evlisin,eşin ve çocuğunla ailelerinizde vakit geçiriyosunuz,darısı başıma..ben pikeyi beğendim canım yaa,panoramada göründüğünden daha güzel,umarım k7 de kettle var onu da kazanırım,çeyizi avondan düzücem bu gidişle..

canım ben de anlamadım,ikinci günden bitmiş ürünler...ben de inşallah sipariş toplayabilirsem ilk gün giricem yine..ay gözlük istemedim ya ona yanıyorum benn,ilk gün sipariş girdim gözlük istemedim,bendeki de akılsa eğer..

Seninde olur inşallah en güzelide anne olmak bence ..k7 yi ben pek beğenemedim ya ne yapıcaz ne satıcaz bilmiyorum şimdi bayan parfümü alıcak birileri var soft musk beğenmişlerdi numunesinde tesadüf 22 ye düştü paket halinde celebre de uygun ama onun kokusu bilmiyorum

sağol canım yaa aynen öyle inşallaah darısı seninde başına kaydirigubbakcemile5 ben pkeyi braz dandik buldum ama serdm kullanmaya başladım bile kettlem var ama fazla mal göz çıkarmaz demii aklinialirimsmile

bişey sorucam k6 da sayfa 67 ki takılardan 2 tane ve 69daki yüzükten sipariş vericem 1 tane,acaba stoklarda var mıdır?ve wildernes setiyle solutions serisindeki setler.?çarşamba girmeyi düşünüyorum..

amin canım..evet en güzeli anne olmaktır tabi.canım celebre de güzel,hafif..ben de k7 yi pek beğenmedim ama inşallah güzel satışlar yaparız..

bişey sorucam k6 da sayfa 67 ki takılardan 2 tane ve 69daki yüzükten sipariş vericem 1 tane,acaba stoklarda var mıdır?ve wildernes setiyle solutions serisindeki setler.?çarşamba girmeyi düşünüyorum..

Bence vardır stokta avonu bi ararsın olmadı o yüzüğü halam çok beğendi ama burada güzel değil diye yazmışlardı bende getirtmedim o yüzden

sağol canım yaa aynen öyle inşallaah darısı seninde başına kaydirigubbakcemile5 ben pkeyi braz dandik buldum ama serdm kullanmaya başladım bile kettlem var ama fazla mal göz çıkarmaz demii aklinialirimsmile

amiinnn canım.. fazla mal asla göz çıkarmaz ama aza kanaat getirmeyen çoğunu hiç bulamaz dimi?güle güle kullan pikeni,umarım kettle ıda kaparsın..

Bence vardır stokta avonu bi ararsın olmadı o yüzüğü halam çok beğendi ama burada güzel değil diye yazmışlardı bende getirtmedim o yüzden

sağol canım evet bi avonu arıyım sipariş girmeden,yada takım öncüme sorayım .. yüzüğü güzelse de değilse de getiricem ben arkadaşın kayınvalidesi istedi,iade yapmam diye şart koştum,beğense de beğenmese de kullanır artık:1rolleyes:

uyuttum ben yoksa böle rahat yazamam çok uykusu vardı gündüz pek uyumadı

ay canm benim yaa .. bizim bebiş de bugün annesiyle vakit geçirdi fazla göremedim,özledim valla..sabah 8 de gelicek fındık faresi,yanına yatarım artık oğluşumun..neyse konuyu dağıttım ben herzamanki gibi:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…