- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.461
bu ay en çok nelerden sipariş aldınız?
2 tane altın fırsatta olan anew kremden sattım
canım ben de duş jellerinden,sayfa 67deki takıdan,wildernesten ve clearskinlerden çok sipariş aldım..
Yiğenimin kız arkadaşına parfüm istedi halam sen seç dedi ıncandessence yi getirtmeyi düşünüyorum güzel diolar ama bilemiyorum sence hangisinden getirtiyim
canım ben onu beğenmiyorum..wish of love,soft musk olabilir..make me smile,wonder,ya da fire me var sayfa 78 k6 da onlar güzel..ablama wonder almıştım güzel ama yaz için ağır gelir,perceive yaz için güzel olabilir..örnek ürünlerdeki blue rush da güzelmiş diye duydumm..
k6dan vermem lazım k7 ye daha çok var çünkü ya kızın yaşıda ufak bide önümüz yaz doğru diosun biraz hafif olmalı o parfüm ağır galiba bendeki perceive mi versem ne :))) eşim satamazsan ben sana hediye edicem demişti gerçi parasını vericek benimde bi sürü parfümüm var ne bilim hangi birini kullanim olmadı perceive i verim şu 75 sınırı da bi düşemedi nasıl tamamlıcam bakalım
sayfa 83de wish of love var 20 lira onu yaz hem 75e yaklaşırsın,nasıl olur?
Evet ondan yazıyim birinde görmüştüm kokusu güzel indirimdede saol canım ya
Canım ben çıkıyorum çok uykum geldi iyi geceler Allaha emanet ol görüşürüz
Yiğenimin kız arkadaşına parfüm istedi halam sen seç dedi ıncandessence yi getirtmeyi düşünüyorum güzel diolar ama bilemiyorum sence hangisinden getirtiyim
nisacım hem kızın yaşı itibariyle, hem parfümün hafifliği itibariyle hem de önümüzün yaz olması itibariyle wish of love getirt derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?