- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.481
selamlar herkeseeeeeeeeeopuyorumnanaktan
İii valla ne olsun eşim geldi az önce katalogları istedi birileri parfüm alıcakmış ayyy çok sevindim
ohh ne güzel inşallhçok çok alan olur bayanssulusmile
Şimdi haber geldi 3 tane wish of love k6 dan k7den de saat hediyeli parfümden k6 danda açığım vardı iyi oldu ya ohhh rahatladım :dance::dance:
şu yılan derisi görünümlü çanta geçen ay sipariş vermiştim bu hafta geldi hiç beğenmedim görümcem istemişti dün gittik götürdüm o da hiç beğenmedi şimdi iade yapcam çok adi duruyo ya hiç katolaoktaki gibi değil parlıyo ve çok kötü kokuyo valla bu ikinci çanta alışım ikisede katoloktaki gibi değil he bir de ne zaman hatırlamıyorumda indirim broşüründen seyahat çantası almıştım şu yeni gelen broşürdeki mavili beyazlı pareo ve cüzdan varya aynı desenin seyahat çantasıydı o çok güzeldi kumaşı büyüklüğü falan güzeldi şans işte bir daha çanta kolay kolay istemem:umursamaz:
ya ben sipariş vericem güneş gözlüğüyle birlikte 144tl tutuyo ama gözlük kalmadığı için en yakın zamanda gönderilmek üzere borçlanılacaktır yazıyo ozaman nası oluyo ??çanta yok diye faturada kesilmicek de gelincemi alıncak ücreti bi dahaki faturada anlamadım
ilk defa stokta tükendi durumuyla karşılaştım:/
ya ben sipariş vericem güneş gözlüğüyle birlikte 144tl tutuyo ama gözlük kalmadığı için en yakın zamanda gönderilmek üzere borçlanılacaktır yazıyo ozaman nası oluyo ??çanta yok diye faturada kesilmicek de gelincemi alıncak ücreti bi dahaki faturada anlamadım
ilk defa stokta tükendi durumuyla karşılaştım:/
senin satışlar nasıl gidiyo?
kızlarr ya neden bilmiyorumm ama ben iadeleri kendim yapmak istemiyorum yahu bi yanlıslık yaparım falan uff ufrasmak işime gelmiyo...
Hiç seçenek yokmu takım öncüleri hiçmi iade yapmıcak bundan sonra
kızlaaar merhaba nasılsınız akşam hemen kaçmak zorunda kaldım bebiş uyandı
Teşekkür ederim kundukçum halam biraz kalıcı olsun diyordu o yüzden diğer halam onu getirt demişti de ağır olur gerçekten önümüz yaz birde o parfüm biraz kadınsı sanırım
tşkr ederim arkadaşlar o zaman gözlüğü yaziim zaten gelince faturalancakmış onun yerine başka şeyler aliyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?