Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya şu magix fondotenin testerını neden koymuyolar alıp deniim hangi renk karar veriim alcam
bi de bu ay avon eğitiminde konu ne merak ettim

ya şu magix fondotenin testerını neden koymuyolar alıp deniim hangi renk karar veriim alcam
bi de bu ay avon eğitiminde konu ne merak ettim

ah bende çok istiyorum eğitimlere gitmeyi maalesef bebişim var gidemiyorum benim t.ö.topluyor herkesi kendi tanıtım yapıyormuş mesaj çekiyor çağırıyor ama gidemiyorum magıx fondeteni yiğenime almıştım ıvory beyaz tenli o da tam rengini tutturduk çok memnun

tabi bebiş olunca zor büyüyene kadar artık soyutluyosun herşeyden kendini ister istemez,bakalım bende t.ö.me danışiim fond.meselesini:/

tabi bebiş olunca zor büyüyene kadar artık soyutluyosun herşeyden kendini ister istemez,bakalım bende t.ö.me danışiim fond.meselesini:/

evet canım öyle yap bencede ben pek avondan kendime yüzüme birşey kullanmıyorum ne bilim kendimiz satıyoruz ama güvenemiyorum yoksa benimde fondeten ihtiyacım var

bende de magixin ilk çıkanı var hani beyaz gibi renkte olanı. makyaj bazı gibi aynı.zaten o amaçla da kullanılıyomuş

hafta sonu ya ondandır cnm..
ewt ablacm kmse yoktu dün..
Allah kavuştursun canım.Bu arada neyse iade ile uğraşmayacağına sevindim :)
tsk ederm ablam
ayy ablacm başın saolsn mekanı cennet olur inşallah:Saruboceq:
ayy bnde bahartlık takımı banyo seti pikeyi aldm annemde bu gidişle bn sna çeyizlik bişe almicm diokaydirigubbakcemile3

müşterilere her siparişinde verdiğin makbuz var ya orda sözleşme no yazıyo onu neye göre doldurcaz
makbuzu nerden alıoruz ayy dha önce duymadm hçç bnada anlatırmısınızz:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…