- 26 Nisan 2010
- 795
- 5
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.501
şimdi 1 hafta hergüne 1 hediye var 140tl lik siparişe biliyorsun değil mi
müşterilere her siparişinde verdiğin makbuz var ya orda sözleşme no yazıyo onu neye göre doldurcaz
Ben makbuzu hiç kullanmıyorum ama o şöyledir nasıl fatura keserken fatura numarası var o koçanda 1 ,2 ,3 diye gitmeli sanırım 1 tanesi müşteride 1 tanesi sende kalıcakya
hmm ne olur ne olmaz gerekli olabilir bigün tşkr ederim cnmopuyorumnanaktan
ya şu magix fondotenin testerını neden koymuyolar alıp deniim hangi renk karar veriim alcam
bi de bu ay avon eğitiminde konu ne merak ettim
ah bende çok istiyorum eğitimlere gitmeyi maalesef bebişim var gidemiyorum benim t.ö.topluyor herkesi kendi tanıtım yapıyormuş mesaj çekiyor çağırıyor ama gidemiyorum magıx fondeteni yiğenime almıştım ıvory beyaz tenli o da tam rengini tutturduk çok memnun
tabi bebiş olunca zor büyüyene kadar artık soyutluyosun herşeyden kendini ister istemez,bakalım bende t.ö.me danışiim fond.meselesini:/
k7 katoloğu aldınmı cnm sen
annem de avondan kullanmıyo aslında ama magixi merak etti memnun kalırsa magixe döner heralde
bende de magixin ilk çıkanı var hani beyaz gibi renkte olanı. makyaj bazı gibi aynı.zaten o amaçla da kullanılıyomuş
k7wish of love ,magix fond,anew ruj,banyo köpüklerinin fiyatı ne acaba katoloktan
k7
anew 16,1
wish of love 29,9
banyo köpüğü 1 alana 1bedava 1lt 18,6
magıx 22
tekrar tşkr ettim cnm çok soru sordum kusura bakma:1rolleyes:
ewt ablacm kmse yoktu dün..hafta sonu ya ondandır cnm..
tsk ederm ablamAllah kavuştursun canım.Bu arada neyse iade ile uğraşmayacağına sevindim :)
ayy ablacm başın saolsn mekanı cennet olur inşallah:Saruboceq:canım halayı kaybettik.eserin annesiyle babası doktor az da olsa gelişme var diyince geldiler bugün,tam eve varmışlar telefon gelmiş kaybettik diye..yarın sabah erkenden tekrar gidicekler..Aslında yoğun bakıma yatanlardan pek umudum kalmamıştı son 2 yıldır ama yine de belki iyileşir demiştik .. ömrü bukadarmış,mekanı cennet olsun..
ayy bnde bahartlık takımı banyo seti pikeyi aldm annemde bu gidişle bn sna çeyizlik bişe almicm diokaydirigubbakcemile3canım ne güzel evlisin,eşin ve çocuğunla ailelerinizde vakit geçiriyosunuz,darısı başıma..ben pikeyi beğendim canım yaa,panoramada göründüğünden daha güzel,umarım k7 de kettle var onu da kazanırım,çeyizi avondan düzücem bu gidişle..
makbuzu nerden alıoruz ayy dha önce duymadm hçç bnada anlatırmısınızz:ecrin_bebek:müşterilere her siparişinde verdiğin makbuz var ya orda sözleşme no yazıyo onu neye göre doldurcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?