- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.521
Şimdi haber geldi 3 tane wish of love k6 dan k7den de saat hediyeli parfümden k6 danda açığım vardı iyi oldu ya ohhh rahatladım :dance::dance:
süpersin
edacım nasılsın tatlım ay klavyem bozuktu sonunda düzeldi rahat rahat yazıyorum :)) nasılsın canım
ya bi türlü karar veremiyorum bizim gelin adayına wish of love çok mu basit kaçar perceive mi versem bilemiyorum kii aman birine bişey seçmek ne zor halamda bana bıraktı seçimi
almadım ablacm ama miray abla almış çok çabuk uçuo dedi..eda sen şu serinletici parfümlerden alcam demiştin sanki aldınmı canım hani şu kavunlu vanilyalı olanlarda
ya kızlar şipre kokuları ne demek nasıl oluyo yani...
parfümüm bitti.. today la tomorrow arasında çok kararsızım. kalıcı diye cokduydum bu parfümleri..çabuk uçan bi parfüm istemiyorum sizce hangisi bu iki parfümdenkokuları nasıll
canım wish of love bana çiçek kokusu gibi geliyo oda güzel ama bana sorarsan percevıe derim hem ferah bi koku vucut spreyini bile kalıcı
ewt ablacm kmse yoktu dün..
tsk ederm ablam
ayy ablacm başın saolsn mekanı cennet olur inşallah:Saruboceq:
ayy bnde bahartlık takımı banyo seti pikeyi aldm annemde bu gidişle bn sna çeyizlik bişe almicm diokaydirigubbakcemile3
makbuzu nerden alıoruz ayy dha önce duymadm hçç bnada anlatırmısınızz:ecrin_bebek:
Saol tatlım benim için büyük başarı valla 75 nasıl yaparım diyordum ilk zamanlar şimdide hediyeleri kapmaya heveslendim valla
inşallah daha da çok sipariş alırsın canım çok sevindim,gün doğmadan neler doğuyor..
edacım sağolasın,Allah razı olsun canım..
annen haklı sen zaten çeyizini kendin düzmeye başlamışsın,baharat takımını kazanmak her yiğidin harcı değildi,zoru başarmışsın..helal olsun canım,güle güle kullan hepsini...
renksiz olan mı kundukçum
eda TODAY ı biliyomusun tatlım peki :)))
ne alayım ben ya :))) çok kararsızım çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?