Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

edacım nasılsın tatlım ay klavyem bozuktu sonunda düzeldi rahat rahat yazıyorum :)) nasılsın canım

eda sen şu serinletici parfümlerden alcam demiştin sanki aldınmı canım hani şu kavunlu vanilyalı olanlarda

ya bi türlü karar veremiyorum bizim gelin adayına wish of love çok mu basit kaçar perceive mi versem bilemiyorum kii aman birine bişey seçmek ne zor halamda bana bıraktı seçimi

ya kızlar şipre kokuları ne demek nasıl oluyo yani...

parfümüm bitti.. today la tomorrow arasında çok kararsızım. kalıcı diye cokduydum bu parfümleri..çabuk uçan bi parfüm istemiyorum sizce hangisi bu iki parfümdenkokuları nasıll

birde sayfa 122deki ayak tabanı için koruyucular varya yüksek topuklu ayakkabı giyince ayakların öne doğru kaymasını önlüyomuş nasıl kullanan varmı.

ya bi türlü karar veremiyorum bizim gelin adayına wish of love çok mu basit kaçar perceive mi versem bilemiyorum kii aman birine bişey seçmek ne zor halamda bana bıraktı seçimi

canım wish of love bana çiçek kokusu gibi geliyo oda güzel ama bana sorarsan percevıe derim hem ferah bi koku vucut spreyini bile kalıcı

eda sen şu serinletici parfümlerden alcam demiştin sanki aldınmı canım hani şu kavunlu vanilyalı olanlarda
almadım ablacm ama miray abla almış çok çabuk uçuo dedi..

hmm tomorrow yaz için çok çok ağır bnde aldm ama yaza bıraktım..blue rush var yaz için indirim broşündede var..little black var yaz için çok ağır deil..wish of love var..perceive sewiosn o var..

canım wish of love bana çiçek kokusu gibi geliyo oda güzel ama bana sorarsan percevıe derim hem ferah bi koku vucut spreyini bile kalıcı

Bi müşterim sipariş vermişti sonra vazgeçti elimde kaldı onu vericem olmadı benim içinde daha ii olur eşim satamazsan ben veririm parasını sen kullanırsın demiştide bende kendime blue rush alsam mı die düşünüyorum çok duymuştum güzel diye var mı kullanan kızlar

edacım sağolasın,Allah razı olsun canım..
annen haklı sen zaten çeyizini kendin düzmeye başlamışsın,baharat takımını kazanmak her yiğidin harcı değildi,zoru başarmışsın..helal olsun canım,güle güle kullan hepsini...

tsk ederm ablacm ya bnm lise var ya orada kızlar çok alıo bi alan 60 milyonluk oluo e öle oluncada baya satıorm bn..hepimiz avonun hediyelernden bool bool kazanırız inşallah..
kaydirigubbakcemile3

ablam bn öle çiçek kokularını sewmem soft musk pur blanca wish of today fln bn çekici bahartlı kokuları sewerm meselaa mor bi parfüm vardı adını unuttum o ve little black avonda favorim..blue rush var oda güzel deniz gibi kokuo ferahlatıo insanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…