Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

elimde numunelere baktım 2 tane var ikisinin de üstünde today tomorrow yazıyo hangisi today hangisi tomorrow anlamadım

ay evet ya şimdi kokladımda hacı yagı gibi geliyo bana ölekokular hoş gelmiyo :)) almim ben onları..

ablam sn nasıl kokular sewiosn söle bn sna yrdım edim ??? en son avondan ne kullandın mesela??

aslında ben avondan sadece bi taneparfüm kullandım oda fire me up var ya onun kırmızısını kullandım mesela çok hoşto tatlı meyve gibibi kokusu vardı...ama şimdi değişiklik istiyorumm

ben aslında şeker ,meyve ,çiçek kokularını severim

hani ne çok şeker li koksun baymasınakannehir tatlı meyveli çiçekli bi koku olsun istiyorumm

kalıcıda olcak ama :roflol:

baya bişe sitiyorum yaniii

kadınsı olsun diyodum ama kadınsı parfümlere baktınça bögg diyorum :dance:

hmm madem numune varmı bi little black e bak ablam bn kullanıorm ölürüm o parfümeeee :) bu ay spreyleri indirimde zaten..hmm meyveli ve çiçekse wish of love derm pembe olan..

ya birde indirim broşüründeki sayfa 8deki altın kaplama bileklik nasıl sizce hoşuma gittide acaba ordaki gibimi.

hmm madem numune varmı bi little black e bak ablam bn kullanıorm ölürüm o parfümeeee :) bu ay spreyleri indirimde zaten..hmm meyveli ve çiçekse wish of love derm pembe olan..

yok canım ya onların kokusunu biliyorum ama cok sıradan geldi bana pek sevmedim :) seninki ağır bi koku değil dimi

ewt abla vanilya kokularını çoook sewrm zaten..bak bi dene eminim çok sewcksn numunesi sür bi..avonun takılarına güven olmaz ama bilemdm şmdi:s

meraba arkadaşlar acaba avon faturasının hepsini aynı anda yatırmak zorundamıyız yoksa parça parça yatırabilirmiyiz.ben bu ay 125 tl yatırıcaktım ama 50 tl yatıabilicem gei kalanını daha sonra o şekilde olurmu?bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

hayatım o şekilde olmaz keşke olsaydı zamanında yatırmassan faiz işliyor benim geçen ay 25 kuruş kaldı diye bu faturamda onun faizini ödicem tahminimce 4 5 lira öderim heralde bu şekilde söyleyeyim sana ama bildigim kadarıyla kredi kartıyla taksit yapa biliyosun ama tam olarak bilmiyorum turkbayragilmaz:

kızlaaaar bu arada resmdeki gözlük avondaki gözlük görün die koydmmm

edaaaaa çok yakışmış tatlım ya bende bugün verdim siparişimi ama gözlük için 25 temmuzda gelicek stoklarda bitmiş deniliyo napıyım hayatım ya alsammı acaba kararsız kaldım toplam 80 liralık sipariş aldım temsilci fiyatıyla bana acil cevap verirmisin canım ona göre akşam vericem siparişimşi gözlük güzelmi degilmi

bnce buna gerek yok bn 5 gün geciktirdim 80 krş.faiz aldılar..snde o sürede toparlarsn bnce..

ablam bn beğendim ya ne bilim güzel yani..resmde gördüğün gibi hç farkı yok..

Kızlar yaw bi el atın benim konuya.kayınpederime signature almıştım ama kayınvalidem hiç beğenmemiş ağır gelmiş kokusu.Şimdi sizce perceve mi alayım yoksa indirim broşüründe surrander var onumu alayım.Surrender nası bi koku

arkadaşlar avonun anew serisinin hangi cilt tipine uygun old.yazılmamış katalogta.yaşı ileri olup da cilt tipi yağlı olanlara anewin hangi serisini veriyosunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…