- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.541
elimde numunelere baktım 2 tane var ikisinin de üstünde today tomorrow yazıyo hangisi today hangisi tomorrow anlamadım
ablam sn nasıl kokular sewiosn söle bn sna yrdım edim ??? en son avondan ne kullandın mesela??
hmm madem numune varmı bi little black e bak ablam bn kullanıorm ölürüm o parfümeeee :) bu ay spreyleri indirimde zaten..hmm meyveli ve çiçekse wish of love derm pembe olan..
meraba arkadaşlar acaba avon faturasının hepsini aynı anda yatırmak zorundamıyız yoksa parça parça yatırabilirmiyiz.ben bu ay 125 tl yatırıcaktım ama 50 tl yatıabilicem gei kalanını daha sonra o şekilde olurmu?bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
kızlaaaar bu arada resmdeki gözlük avondaki gözlük görün die koydmmm
meraba arkadaşlar acaba avon faturasının hepsini aynı anda yatırmak zorundamıyız yoksa parça parça yatırabilirmiyiz.ben bu ay 125 tl yatırıcaktım ama 50 tl yatıabilicem gei kalanını daha sonra o şekilde olurmu?bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
edaaaaa çok yakışmış tatlım ya bende bugün verdim siparişimi ama gözlük için 25 temmuzda gelicek stoklarda bitmiş deniliyo napıyım hayatım ya alsammı acaba kararsız kaldım toplam 80 liralık sipariş aldım temsilci fiyatıyla bana acil cevap verirmisin canım ona göre akşam vericem siparişimşi gözlük güzelmi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?