- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.561
meraba arkadaşlar acaba avon faturasının hepsini aynı anda yatırmak zorundamıyız yoksa parça parça yatırabilirmiyiz.ben bu ay 125 tl yatırıcaktım ama 50 tl yatıabilicem gei kalanını daha sonra o şekilde olurmu?bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
Kızlar yaw bi el atın benim konuya.kayınpederime signature almıştım ama kayınvalidem hiç beğenmemiş ağır gelmiş kokusu.Şimdi sizce perceve mi alayım yoksa indirim broşüründe surrander var onumu alayım.Surrender nası bi koku
hmm perceive'in erkeği güzel bide bu yeni katologta saat hediyeli olanda çok güzel:lepi:
peki surranderin kokusu nasıl canım biliyomusun onu
meraba arkadaşlar acaba avon faturasının hepsini aynı anda yatırmak zorundamıyız yoksa parça parça yatırabilirmiyiz.ben bu ay 125 tl yatırıcaktım ama 50 tl yatıabilicem gei kalanını daha sonra o şekilde olurmu?bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
merhaba olsun önemli değil canım ya iyi valla ne olsun sen nasılsın bebişin nasıl
perfect wear makyaj temizleyici kullanan var mı acaba memnunmusunuz
k7 de 60's glom ne kadar acep
cnm surrender agır bi koku signatureyi begenmediyse surrenderida begenmez
kızlaaaar bu arada resmdeki gözlük avondaki gözlük görün die koydmmm
Kızlar yaw bi el atın benim konuya.kayınpederime signature almıştım ama kayınvalidem hiç beğenmemiş ağır gelmiş kokusu.Şimdi sizce perceve mi alayım yoksa indirim broşüründe surrander var onumu alayım.Surrender nası bi koku
bende iyiyim canım nolsun işte bizim kız biraz bebişlikten çıktı ama hala bebiş bize göre 3 ü dolduracak kısmetse temmuzda seninki nasıl ne kadarlık bilmiyorumkismile
Cevabın için çok teşekkür ederim sağol canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?