- 21 Nisan 2010
- 539
- 2
- 118
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.581
ii akşamlarrrr
balböceği sen varsn bi tek nasılsın nasıl gidiyor oldun mu üye avona?
apranax nerde gözükmüyor hiç?
ablam k6dan satamadıysan k7 biraz zor bn hç bişe bulamadım k7de ne parfüm indirimde ne makyaj malzemeleri abuk sabuk bi katalog bide küçük karışık ayy bn hçç beğenmedm..oh nihayet siparişimi verdim kızlar çok az oldu bu ay bundan sonraki katalok nasıl acaba satış yönünden iyi satış yapa biliyomusunuz ben bu kataloktan hiç yapamadım fazlada bi çaba harcamadım açık çası yeni katalogu çok merak ediyorum bi an önce gelsin kargom çatlıcam
ablacm bn eda..bn ilk önce sipariş verenlerdenim..e haliyle geldi tabii..gamze kızz bana o gözlüğü yollamadılaaar stoklar tükendi diye sana nasıl geldiii yaaawwwlmaz: ohaoldumsmile
vuuuu ciddimisin kuzummm ......... ay tüh pintilik yapmış yine avon demek malzemeden çalmış :umursamaz: sen begendiysen ben de alim kuzum...... ben 75 e tamamlayamadım , tamamlayana kadar bitmezse iyi, yoksa cok üzülcem. yanakta ne renk duruyo bide senin tenin ne renk canım?
ya kızlar şipre kokuları ne demek nasıl oluyo yani...
parfümüm bitti.. today la tomorrow arasında çok kararsızım. kalıcı diye cokduydum bu parfümleri..çabuk uçan bi parfüm istemiyorum sizce hangisi bu iki parfümdenkokuları nasıll
ablam k6dan satamadıysan k7 biraz zor bn hç bişe bulamadım k7de ne parfüm indirimde ne makyaj malzemeleri abuk sabuk bi katalog bide küçük karışık ayy bn hçç beğenmedm..
ablacm bn eda..bn ilk önce sipariş verenlerdenim..e haliyle geldi tabii..
ayyy yerim onuuu benim ki 8 aylık daha canım öptüm bebişini opuyorumnanaktan
İyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? a.s.
O zaman kızgınlıkla oldum tabi ama düşmesini bekliyorum üyeliğimin. Teyzem girmek istemiyormuş kk'ne çok büyüttüler olayı çok üzüldüm boşver ben girmiycem dedi.. mafoldumben Aynen teyzeme sipariş toplamaya devam ediyorum. K7den birsürü parfüm siparişi aldım.. Paket halinde ya çok gidiyor.. Rujlardan baya sattım. Çekiliş oloan parfümden falan sattım. kaydirigubbakcemile5 İyi bakalım şimdilik. K6dan da sipariş veren var hala. Seviniyor teyzem.kaydirigubbakcemile3 Senin nasıl satışların?
gamzecim başınız sağ olsun allah sabır versin mekanı cennet olsunn
Kızlar yaw bi el atın benim konuya.kayınpederime signature almıştım ama kayınvalidem hiç beğenmemiş ağır gelmiş kokusu.Şimdi sizce perceve mi alayım yoksa indirim broşüründe surrander var onumu alayım.Surrender nası bi koku
hmm perceive'in erkeği güzel bide bu yeni katologta saat hediyeli olanda çok güzel:lepi:
gamze kızz bana o gözlüğü yollamadılaaar stoklar tükendi diye sana nasıl geldiii yaaawwwlmaz: ohaoldumsmile
Gamzecim başınız sağolsun.. Allah Rahmet eylesin inşallah..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?