Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ii akşamlarrrr
balböceği sen varsn bi tek nasılsın nasıl gidiyor oldun mu üye avona?
apranax nerde gözükmüyor hiç?

İyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? a.s.
O zaman kızgınlıkla oldum tabi ama düşmesini bekliyorum üyeliğimin. Teyzem girmek istemiyormuş kk'ne çok büyüttüler olayı çok üzüldüm boşver ben girmiycem dedi.. mafoldumben Aynen teyzeme sipariş toplamaya devam ediyorum. K7den birsürü parfüm siparişi aldım.. Paket halinde ya çok gidiyor.. Rujlardan baya sattım. Çekiliş oloan parfümden falan sattım. kaydirigubbakcemile5 İyi bakalım şimdilik. K6dan da sipariş veren var hala. Seviniyor teyzem.kaydirigubbakcemile3 Senin nasıl satışların?

ablam k6dan satamadıysan k7 biraz zor bn hç bişe bulamadım k7de ne parfüm indirimde ne makyaj malzemeleri abuk sabuk bi katalog bide küçük karışık ayy bn hçç beğenmedm..
gamze kızz bana o gözlüğü yollamadılaaar stoklar tükendi diye sana nasıl geldiii yaaawww lmaz: ohaoldumsmile
ablacm bn eda..bn ilk önce sipariş verenlerdenim..e haliyle geldi tabii..

bronz duruyor yanakta ben açık tenliyim canım..

canım today da kalıcı bir parfüm tomorrow da.şuan tomorrow kullanıyorum

edacım pardon bende 5 adet vermştim ama bana gelmedi halbuki bende fazla beklemeden sipariş vermiştim şimdi kimbiliiiir ne zamana geliiiiiiiiiiiir :sinifsinif:

ayyy yerim onuuu benim ki 8 aylık daha canım öptüm bebişini opuyorumnanaktan

canım yaa seninkde ne tatlıdır şimdi tam yemelik sende öp benim için zemuszemus[/QUOTE]

Aynen öle tam yemelik valla yazda geliyo cıbıl cıbıl valla mıncık mıncık çocuğun canını çıkarıyoz insan dayanamıyokiiii bi cilveler yapıyo bi cilveler

oh oh maşallah balböceği
bende daha k7 yi 2 kişiye gösterdim
1 arkadaş fergıe nin parfümünü ve 2 şey daha istedi diğer arkadaşımda broşürden faln bnm siparişler tam kesin son güne kadar belli oluyor :)
k6 dan belki 2. bi sipariş daha girebilirim işte böyle selam söyle apranaxa opuyorumnanaktan

canım signature gerçekten çok ağır.bence perceive harika.. surrenderi bilmiyorum,wildernes de çok güzel..

Son düzenleme:
dün sabahtan beri giremedim neler olmuş,oyy gamzecim başın saolsun.........RABBıM sizlere , kalanlarınıza sağlıklı ömür versin inşallah..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…