Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar ben 75 e tamamlayamadım.kesin oılarak istediğim bi 30 milyonluk siparişim var........kendim için alıcam yani........... kargo parası ödicemya ne kadar ödüyorum bilen varmı? indirimli olarak mı ödüyoruz acaba?

canım benim günaydın aynen sende benim gibi toplayamadın heralde ben dün verdim 80 liralık aslında bende 60 liralık toplamıştım onların karıyla 20 liralıkta kendime aldım ne zararım nede karım var anlıcan kargo ücreti olarak 7,5 lira ödeyeceksin ama 75 geçmeye bak canım

ketcimm cok teşekkür ederim canım benim..........tamamlayamadım yaa........ben zaten katalog bile getirtmemiştim......elimde tek katalog var o da benim :))) kendime almak istiyom bu 30 tl lik siparişide..........kesin 7 buçukmuymuş canım.cok teşekkür ederim saolasın ketcim

günaydın kızlarrrrrr

ilk siparişim cuma gelmişti
ilkin ödemesini yapıp çarşamba k6 nın ikinci sipariişini vercem
k7 dende
bi tane fergie- bir soft musk paketi-iki şampuan bide cilt temizleyici tonik siparişi aldım
sipariş aldıkça psikolojim tavan yapıyo

kızlar SıZLERDE PARFÜM TAKAS TOPıĞıNE GELEREK ELINIZDE BULUNAN SEMEDGıNıZ BELKIDE SIKILDIGINZ AVON PARFÜMLERINIZI TAKAS YAPA BILIRISINIZ VANILYA SEVERSENIZ BNM ELIMDE BODY SHOP VANILLA VAR TAKASTA VE MAKYAJ TOPıĞıNE BKARSANIZ BIR SURU MALZEMEM VVAR AON ÜRÜNLERI ILE TAKAS ETMEYI DÜŞÜNÜYORUM BENIM ÜRÜNLERIM ÇOK YENI VE KALıTELI MARKALARDIR YANLIZ BEN AVONDA ŞEKERLI KOKULARI TERCIH EDIYORUM YADA ORYANTAL KOKULAR DAHA COK O YUZDEN ÇıÇEK KOKULARI ÖNERMEYIN LÜTFEN

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.. kirpikleri uzun gösteren maskaradan aldım..ilk sayfadaki maskara.. 10 lira ya düşmüş filan...
dün kullandım ve hiç memnun kalmadım... akşam avonun makyaj temizleme köpüğüyle yıkadım..ılık suyla...pütür pütür döküldü rimel..ayrıca uzunn süre uğraştım çıksın diye kirpiklerim koptu...suya dayanıklı olduğu hakkında bişi yazmıyordu... kullanamıyorum şimdi..geri gönderme şansım varmı beğenmediğim zaman?

ben deldim nisacııım aleyküm selammm canııımmm........... sende hoşgeldin........
mavim; ben takım öncümü hiç görmedimki o başka ilde ben başka ilde kuzumm.......... keşke ööle olabilseydi.......... sabah verdim siparişimi. 1 tane yeni çıkan allık istedim, 3 tane deodornt istedim, 2 tane banyo köpükü istedim bi tane vücut spreyi istedim. bi tane de büyük tarak isticektim bak onu unutmuşum........ katalog hiç istemedim bi tane zaten gelicek diye......işte böyle canlarım.............

Hoşbuldum canım hiç mi yok tatlım çevrende birileri yaaa üzüldüm şimdi 75 e denkliyebildin mi ben o spreyler fazla sip.vericem yaz geliyo ağda bantlarından da stok yapıcam kargo parası ödemektense alıp kenara atıyom valla

Canım insanlar sende gördükçe daha çok alıyor ya benim takım öncüm yardımcı oluyo allah razı olsun ilgileniyo şimdiye kadar gerek duymadım ama herzaman söylüyo tamamlayamazsan hallederiz sıkma canını diyo ben getiririm sana diyo

kuzum ben de ööle yapıyorum alıp alıp atıyodum kenara artık ev avon ürünleriyle dolup taşıyo............. bu ay baya bi açıldım,çok ödemem var,fazla param kalmamıştı ondan 75 e tamamlayamadım. 33 milyon tuttu aldıklarım. belki bu ay hiç getirtmezdim de en çok da yeni katalogu edinebilmek için getirttim............gelince ürün yorumumu yazarım....... diğerlerini kesin biliyosunuzdur , allıgı deneyim de burdan size de yazarım emi.........su kuru saçlar için saç spreyini daha önce yazmıştım cidden alın farkediceksiniz sizde.......... önceden saçlarım cıtır cıtır kırılıyodu artık ööle değil............. bi arkadaşım daha yazmıştı..........bu ay indirimde siz de alın.........benimki daha yarıda oldugu için ben almadım.......hadi hepinizi öptüm canlar mirmirmirmir ben de didiyom kimsecikler yok........

ayy nisamm geldinmii, demin yoktuunn...........bi tek ben vardım.........korktum yalnıs başıma buralarda kaydirigubbakcemile3

ya bana daha önce sipariş vermeden katalog göndermişlerdi keşke bi konuşsaydın t.ö.belki gönderirlerdi ..nese vermişsin siparişini artık hayırlı olsun canım

ayy nisamm geldinmii, demin yoktuunn...........bi tek ben vardım.........korktum yalnıs başıma buralarda kaydirigubbakcemile3

Burdayım tatlım ayyy kimsecikler yok bugünnn nerdesiniz kızlar

işte takım öncümle farklı şehirlerdeyiz biz..........ondan........... ben hiç görmedim kendisini.......... sadece nüf. cüz. fotok. gönderdim beni üye yaptı............... ama bazen çok eksikliğini hissediyorum keşke aynı şehirde olsaydık.... birbirimize her konuda yardım ederdik.........

Canım ben senin yerinde olsam avonu arardım başka şehirden kayıt yasak diye biliyorum ben bence t.ö.değiştir ne işe yarıyor kiii sana yardım edemedikten sonra

valla o spreyler çok hoş kardeşimin eşi 3 tane istedi geçen ay daha pahalıydı ..bu ay ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…