- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.621
işte takım öncümle farklı şehirlerdeyiz biz..........ondan........... Ben hiç görmedim kendisini.......... Sadece nüf. Cüz. Fotok. Gönderdim beni üye yaptı............... Ama bazen çok eksikliğini hissediyorum keşke aynı şehirde olsaydık.... Birbirimize her konuda yardım ederdik.........
dün sabahtan beri giremedim neler olmuş,oyy gamzecim başın saolsun.........RABBİM sizlere , kalanlarınıza sağlıklı ömür versin inşallah..............
slmmmm
ben k6dan 2.bi sipariş daha grcem 9 tane clear açığım var sizce çanta gzl mi değer mi yani alım stoklayım mıı
birde o clear pedleri nasıl güzel mi?
işe yaroyor mu gerçekten?
ablacm çanta deri,çok güzel,bence değer.zaten 6 tane satmışsın.. eğer stok yapıcaksan mor sayfadaki 2 numaradan da getirt çok güzel,ben aldım kendime,süper bişey koskocaman sivilce 2 günde küçüldü ..arkasındaki sayfada da düzgünleştirici stik var o da küçük sivilceleri olanlar için,ten renginde,lekelerin görünümünü hafifletiyo.. kil maskesini de çok beğeniyolar..pedler hakkında bilgim yok..
teşekkür ederim :)75 altında tospik..
K6 dan 2. siparişimi girdim,gelsin nevresim takımııımm..
arkadaşlar ben avon da yeniyim birşey soracaktım sipariş verirken 75 tl altına mı, yoksa 100 tl nin altında olunca kargoyu biz ödüyoruz?
arkadaşlar ben avon da yeniyim birşey soracaktım sipariş verirken 75 tl altına mı, yoksa 100 tl nin altında olunca kargoyu biz ödüyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?