- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.641
Ohhhhhhhhçok sevindim canım bende sipariş girdim pikeyi kaptım hayırlısınla
canımcım hayırlı olsun bakalım pek gözel bişi değil ama güle güle kullan beleş mal...
arkadaşlar geçen avondan bana bir mesaj geldi 140 lira sipariş verenlere bir hediye diye bilen var mı bu hediyeleri
arkadaşlar benim soruma cevap verecek kimse yok mu
arkadaşlar benim soruma cevap verecek kimse yok mu
bu arada iyi geceler kızlarzemuszemus
bu hafta belirli günlerde sipariş verene değişik hediyeler var
evet perigül bu hafta sipariş verenlere veriyolarmiş ama ne veriyolarmış onu merak etmiştim bir de şimdi ben siparişlerimi bi 200 liralık vereceğim parfüm gelmesi gerek soft musk sonra bi daha sipariş verip 390 a tamamlayıp pikeyi alacağım olur mu acaba ben yeni üyeyim de tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
evet perigül bu hafta sipariş verenlere veriyolarmiş ama ne veriyolarmış onu merak etmiştim bir de şimdi ben siparişlerimi bi 200 liralık vereceğim parfüm gelmesi gerek soft musk sonra bi daha sipariş verip 390 a tamamlayıp pikeyi alacağım olur mu acaba ben yeni üyeyim de tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
:Saruboceqanoramadan set halinde aldığım fergi parfümün 2 tanesini sattım zemuszemus darısı diğer 3ünün başına
teşekkür ederim arkadaşlar yaa sizde olmasanız çok yardımcı oldunuz teşekkürler herkese bol bol satışlar
Saol canım bende var o pikeden annem almıştı şimdi moda oldu heryerde var lila rengi var bende aman canım hiç yoktan iyidir dimi ama :dance::dance:
tabiki canım 3 kampanya galiba beklentimi karşılamadı diyip ger iiade yapabiliyorsun...merhaba arkadaşlar.. kirpikleri uzun gösteren maskaradan aldım..ilk sayfadaki maskara.. 10 lira ya düşmüş filan...
dün kullandım ve hiç memnun kalmadım... akşam avonun makyaj temizleme köpüğüyle yıkadım..ılık suyla...pütür pütür döküldü rimel..ayrıca uzunn süre uğraştım çıksın diye kirpiklerim koptu...suya dayanıklı olduğu hakkında bişi yazmıyordu... kullanamıyorum şimdi..geri gönderme şansım varmı beğenmediğim zaman?
katalog fiyatından hesaplarsan 100 liraarkadaşlar ben avon da yeniyim birşey soracaktım sipariş verirken 75 tl altına mı, yoksa 100 tl nin altında olunca kargoyu biz ödüyoruz?
tabi canım ben serdim kullanıyorum bile beleş mal baldan tatlıdır ama o pikeyi almak için çoook uğraştım o kadarada değmezmiş diyorum :umursamaz:
Ohhhhhhhhçok sevindim canım bende sipariş girdim pikeyi kaptım hayırlısınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?