Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bu hafta belirli günlerde sipariş verene değişik hediyeler var

evet perigül bu hafta sipariş verenlere veriyolarmiş ama ne veriyolarmış onu merak etmiştim bir de şimdi ben siparişlerimi bi 200 liralık vereceğim parfüm gelmesi gerek soft musk sonra bi daha sipariş verip 390 a tamamlayıp pikeyi alacağım olur mu acaba ben yeni üyeyim de tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

olur ecemnazcım kampanya 6 boyunca bütün faturaların toplamı 390 olunca gelir piken hayırlısınla :dance:

ecemnazcım tam olarak bilmiyorum unuttum daha doğrusu ama yarın sipariş verirsen şampuandı galiba hediye avonun temsilci sitesinde yazar heralde limiti tamamlıyosan soft musk da pike de hediye gelirkaydirigubbakcemile5

tabiki canım 3 kampanya galiba beklentimi karşılamadı diyip ger iiade yapabiliyorsun...

arkadaşlar ben avon da yeniyim birşey soracaktım sipariş verirken 75 tl altına mı, yoksa 100 tl nin altında olunca kargoyu biz ödüyoruz?
katalog fiyatından hesaplarsan 100 lira
geliş fiyatı olarak hesaplarsan 75 lira olması lazım şeker...

Huricim merhaba bende panaromadan takı getirtmiştim müşterilere göstermek için açtım paketini göstermek için satamazsam iade edebilirim dimi bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…