- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.661
ecemnazcım tam olarak bilmiyorum unuttum daha doğrusu ama yarın sipariş verirsen şampuandı galiba hediye avonun temsilci sitesinde yazar heralde limiti tamamlıyosan soft musk da pike de hediye gelirkaydirigubbakcemile5
hadi hayırlı olsun canım,güle güle kullan inşallah..
ya canım en azından bi misafirine felan kullanırsın ne bilim pike yani yatağına serersin kettle dan iidir bence herkesin evinde var napçaz
ya canım en azından bi misafirine felan kullanırsın ne bilim pike yani yatağına serersin kettle dan iidir bence herkesin evinde var napçaz
saol tatlım iyi veya kötü sonunda bi hediye kazandım ya valla mutlu oldum hiç o limitlere ulaşamıştım bu da bi başarı
canım ben pikeyi çok beğendim,acaba kulübün sultanına farklı bişeymi gönderdilerki..ama kettle da bende yookk.. çeyizime kaldırcaamm senağlama senağlama
evet yaa olmayan yok gerçekten hediye edeyim desem tanıdığım herkes kullanıyo napalım küçük kızımın çeyizine atarık bizde belki benimki bozulur onu kullanırım bayanssulusmile
yok hayatım farklı değildir bence ama bana pazardan alınmış gibi geldi yani 390'a hatta katolok fiyatıyla 500 küsüre değmezmiş gibi :kedi: bu arada adım rümeysa canım...
tabi canım başarı tabiki de,özellikle küçük bebeği olup da evden dışarı pek çıkamayan biri için oldukça iyi,inşallah daha da çok hediye kazandığın kampanyalar olurr canım benim..
aaa bi tek benim kettlem yok galiba,üzüldüm bak şimdi..avondan kazanamazsam takside girip alayım bari,biz evde de kullanmıyoruz,alayım evde kullanırız,eksik kalmıyalım dimi ama???
arkadaşlar telefonda sipariş veriken stokta olup olmadığını söylüyomu acaba
rümeysacım tabiki de o fiyata değmez ama yine de güzel,bakalım nevresim nasıl gelicek..olsun canım kullan gitsin,avon satışı yapmasaydın kimse getirip te ay sana pike hediye edeyim demezdi sonuçta öyleyse napıyoruz: güle güle kullanıyoruzz.. :enbuyukkk:
perigül nerede yazıyorki yarın şipariş verrsen hediye dye ben temsilc girişi yaptımda bulamadım bilmiyorumkismile
İnşallah canım ya Allah hepimize bol satışlar bol hediyeler nasip etsin insan motive oluyor ..Birde bişey diyim mi evde insana bi uğraş insan bi derdi varsada kafasına takmıyor iyi geldi psikolojime hem sizlerle yazışmakta çok güzel fikir paylaşmak :enbuyukkk:
Hiç telefonda sipariş vermedim ama söylerler canım
tabi canım orası öyle hediye gelmese gözüme çarpıpta almazdım belki zaten evdede o tür pkem yoktu değişiklk oldu ama en çok baharat takımını kazanmak sterdm beeeen :sinifsinif:
indirim broşürü olduğu zaman netten sipariş kilitleniyoda telefondan vermeyi düşünüyorum ama nasıl veriliyo bilmiyorumda bilenler anlatabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?