Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ecemnazcım tam olarak bilmiyorum unuttum daha doğrusu ama yarın sipariş verirsen şampuandı galiba hediye avonun temsilci sitesinde yazar heralde limiti tamamlıyosan soft musk da pike de hediye gelirkaydirigubbakcemile5

perigül nerede yazıyorki yarın şipariş verrsen hediye dye ben temsilc girişi yaptımda bulamadım bilmiyorumkismile

ya canım en azından bi misafirine felan kullanırsın ne bilim pike yani yatağına serersin kettle dan iidir bence herkesin evinde var napçaz

evet yaa olmayan yok gerçekten hediye edeyim desem tanıdığım herkes kullanıyo napalım küçük kızımın çeyizine atarık bizde belki benimki bozulur onu kullanırım bayanssulusmile

ya canım en azından bi misafirine felan kullanırsın ne bilim pike yani yatağına serersin kettle dan iidir bence herkesin evinde var napçaz

canım ben pikeyi çok beğendim,acaba kulübün sultanına farklı bişeymi gönderdilerki..ama kettle da bende yookk.. çeyizime kaldırcaamm senağlama senağlama

saol tatlım iyi veya kötü sonunda bi hediye kazandım ya valla mutlu oldum hiç o limitlere ulaşamıştım bu da bi başarı

tabi canım başarı tabiki de,özellikle küçük bebeği olup da evden dışarı pek çıkamayan biri için oldukça iyi,inşallah daha da çok hediye kazandığın kampanyalar olurr canım benim..

canım ben pikeyi çok beğendim,acaba kulübün sultanına farklı bişeymi gönderdilerki..ama kettle da bende yookk.. çeyizime kaldırcaamm senağlama senağlama

yok hayatım farklı değildir bence ama bana pazardan alınmış gibi geldi yani 390'a hatta katolok fiyatıyla 500 küsüre değmezmiş gibi :kedi: bu arada adım rümeysa canım...

evet yaa olmayan yok gerçekten hediye edeyim desem tanıdığım herkes kullanıyo napalım küçük kızımın çeyizine atarık bizde belki benimki bozulur onu kullanırım bayanssulusmile

aaa bi tek benim kettlem yok galiba,üzüldüm bak şimdi..avondan kazanamazsam takside girip alayım bari,biz evde de kullanmıyoruz,alayım evde kullanırız,eksik kalmıyalım dimi ama???

yok hayatım farklı değildir bence ama bana pazardan alınmış gibi geldi yani 390'a hatta katolok fiyatıyla 500 küsüre değmezmiş gibi :kedi: bu arada adım rümeysa canım...

rümeysacım tabiki de o fiyata değmez ama yine de güzel,bakalım nevresim nasıl gelicek..olsun canım kullan gitsin,avon satışı yapmasaydın kimse getirip te ay sana pike hediye edeyim demezdi sonuçta öyleyse napıyoruz: güle güle kullanıyoruzz.. :enbuyukkk:

tabi canım başarı tabiki de,özellikle küçük bebeği olup da evden dışarı pek çıkamayan biri için oldukça iyi,inşallah daha da çok hediye kazandığın kampanyalar olurr canım benim..

İnşallah canım ya Allah hepimize bol satışlar bol hediyeler nasip etsin insan motive oluyor ..Birde bişey diyim mi evde insana bi uğraş insan bi derdi varsada kafasına takmıyor iyi geldi psikolojime hem sizlerle yazışmakta çok güzel fikir paylaşmak :enbuyukkk:

aaa bi tek benim kettlem yok galiba,üzüldüm bak şimdi..avondan kazanamazsam takside girip alayım bari,biz evde de kullanmıyoruz,alayım evde kullanırız,eksik kalmıyalım dimi ama???

ayyy ben kettle sız hayat düşünemiyorum çok alışmışım çaycım var benim ikisi birarada oluyor eğer kazanırsamda kenara koyarım artık annemin yada benim bozulursa kullanırız

tabi canım orası öyle hediye gelmese gözüme çarpıpta almazdım belki zaten evdede o tür pkem yoktu değişiklk oldu ama en çok baharat takımını kazanmak sterdm beeeen :sinifsinif:

aynen canım yaa,ben zaten boş durmayı hiç sevmiyodum bana da çok iyi geldi,hiç değilse geceleri artık tek başıma tv izlemiyorum,sizle yazışıyorum ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…