Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ayyy k7 de saatli parfümden sipariş aldım stok sınırlı diyor çok korkuyorum bende biter diye ilk gün vermeyi düşünüyorum nasıl olucak bilemiyorum ki internet kitleniyor sanırım nasıl yapsak daha çok var ama

evet daha çok var ama şimdiden öğrenmek istedim benimde stoklarla sınırlı olan blue rush var 3 tane o yüzden hemen vermem gerek

selam kızlar ORJıNAL BURBERRY WEEKAND PARFÜMÜMÜ 2 AON PARFÜMÜ VEYA BIR AVIN PARFUMU RıMEL VE GÖZ KALEMI KARSILIGINDA TAKAS EDIYORUM DÜŞÜNEN YAZSIN PARFÜMÜM %100 ORJıNAL

Merhabalar
28 mayıs cuma günü saat 16:00 kadar her 140liralık sparişe bir hediye veriliyor ya bugünkü 1 litrelik çilek kokulu banyo köpüğü,yarın avon care 400ml krem,cuma günüde color trend kiss&go ruj.Daha önce yazıldımı bilmiyorum bilginiz olsun istedim...

paylaşımın için çok teşekkürler canım
ketcimm ; almadım kuzum ben ondan yaa.......... yazmıyomu arkasında? normalde kil maskeleri 15 dakka bekletilip ılık suyla durulanıyo ama bunu bilmiyom kuzum ben almadım ondan.

yok canım ben panoramadan satıcılara özel 5 li set varya fitı daha ucuza gelen onlardan almıştım parfümler elimde yani dizdim sehpaya gelene söylüyom daha uygun fiyata satıyom biraz da kar ediyorum elimde kalır diye korkmuştuum ama 2 tane sattımzemuszemus
bu arada günaydınlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

günaydın canıma.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…