- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.681
aynen canım yaa,ben zaten boş durmayı hiç sevmiyodum bana da çok iyi geldi,hiç değilse geceleri artık tek başıma tv izlemiyorum,sizle yazışıyorum ne güzel..
canım ben telefondan vermedim hiç.sen nezaman vermeyi düşünüyosunki
ayyy k7 de saatli parfümden sipariş aldım stok sınırlı diyor çok korkuyorum bende biter diye ilk gün vermeyi düşünüyorum nasıl olucak bilemiyorum ki internet kitleniyor sanırım nasıl yapsak daha çok var ama
kızlaar neden bişeyler yazmıyonuz?uyudunuz mu?
arkadaşlar benim soruma cevap verecek kimse yok mu
slm kızlar bn geldimm
1 tane daha alırsan o çanta geliyor değil mi?:Saruboceqanoramadan set halinde aldığım fergi parfümün 2 tanesini sattım zemuszemus darısı diğer 3ünün başına
günaydın canlarımmm bayanssulusmile
Merhabalar
28 mayıs cuma günü saat 16:00 kadar her 140liralık sparişe bir hediye veriliyor ya bugünkü 1 litrelik çilek kokulu banyo köpüğü,yarın avon care 400ml krem,cuma günüde color trend kiss&go ruj.Daha önce yazıldımı bilmiyorum bilginiz olsun istedim...
hiç sivilce yapmadı canım. inanılmaz memnunum bayanssulusmilebu ürünler sivilce yapmadımı peki sende:uhm:
1 tane daha alırsan o çanta geliyor değil mi?[/
yok canım ben panoramadan satıcılara özel 5 li set varya fitı daha ucuza gelen onlardan almıştım parfümler elimde yani dizdim sehpaya gelene söylüyom daha uygun fiyata satıyom biraz da kar ediyorum elimde kalır diye korkmuştuum ama 2 tane sattımzemuszemus
bu arada günaydınlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
demmki cilt yapısına göre çok farklılık gösterio fisfisfis bn kendim memnun değilim hiçbnde almadım kendmde kullanıyorum tul da kullandığını yazmıştı
burda yazılanları okuyunca şaşırdım..
eee bayanlar yokmu BURBERRY WEEKAND İSTEYEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?