- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.701
kam 7 nasıl gidiyor benimki kötü bir ayak kokusu spreyi birde naturals şampuan krem ve balsamdan aldım ya gerçi daha çok gösteremedim yeni katoloğu inşallah biraz artar ya :Saruboceq:bende hediye kazanmak istiyom hihoyyyt
eee bayanlar yokmu BURBERRY WEEKAND İSTEYEN
7 şişe kullandım artık sıkıldım o yuzdensen niye değiştiriyon canım almışın kullansana:umursamaz:
7 şişe kullandım artık sıkıldım o yuzdenlmaz:
HAFTADA 2 yada 3 defa..5dkka bekleyip yıkıyorum..herkeze günaydın kızlar ben kil maskesi aldım nasıl kullanıyım kızlar haftada kaç gün kullanmam lazım
1 tane daha alırsan o çanta geliyor değil mi?[/
yok canım ben panoramadan satıcılara özel 5 li set varya fitı daha ucuza gelen onlardan almıştım parfümler elimde yani dizdim sehpaya gelene söylüyom daha uygun fiyata satıyom biraz da kar ediyorum elimde kalır diye korkmuştuum ama 2 tane sattımzemuszemus
bu arada günaydınlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hmm bol satışlar cnm
burası takas topiği değil canım :umursamaz:takas topiğine bakarsan orada belki takas yapan olur
:lepi:
ay cok zorunuza gıttı galıba buradan parfümümü yazmam ne oldunuz bırden boyle zemuszemus sırf komedi hahahahahahaha
arkadaşlar kredi kartına otomatik ödeme talimatı verdim de faturanın son günü mü kesilir para
avon sipariş verdiğimiz sayfada adresin bulunduğu tarafta müşteri sayısı yazmışlar orayı doldurmaya gerek var mı neden istiyolar sayıyı
evet canım vade tarihinde kredi kartından çekilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?