Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

bn yeni üye oldum bu ay ilk siparisimi verdim. pike nevresim takımı canta falan kazandım. ama 4tane günes gözlügü siparisi vermistim kalmamıs bi daha ki sipariste gönderiliyomus sanırım. fakat stoklarda tükendi ve gndermzlerle hediyelerimi iade etmk zorundamııym ?

yok canım mutlaka gönderyorlar ve hediyelerin ona göre geliyor bende 400 lük sipariş verdim 5 adet gözlük ısmarlamıştım ama gelmedi faturam 350 ye indi yinede pikem geldi kaydirigubbakcemile2

Selam kızlaarr nasılsınızz?opuyorumnanaktan SiremimS teyzoşumun çok selamı var sana bebişini öpüyormuuşş. boshayallersmile

temmuz 25 ten sonra gönderilecekmiş

arkadaşlar geçen cuma sipariş vermiştim ilk faturamı ödemediğim için siparişleri fatura ödendikten sonra gelecek diye mesaj geldi bende otomatik ödeme talimatı verdim ama faturanın vadesini uzatmışlar haziranın 10 una kadar ee şimdi ne olacak siparişlerimde gelmiyo

arkadaşlar neler oluyor yaa.. kocasına tapan herkimse zorunuza mı gitti falan yazmış.. asıl biz onunla parfüm takası yapmıyoruz diye onun zoruna gitmiş anlaşılan aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…