- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.741
ablam kil maskeleryle aynıdır hep haftada bi kere (banyodan sonra yapki gözeneklern açık olsn ii işlesn)sürersn 15 dk bekletp yıkar bide toniklersn ohh mis gibii:)herkeze günaydın kızlar ben kil maskesi aldım nasıl kullanıyım kızlar haftada kaç gün kullanmam lazım
arkadaşlar neler oluyor yaa.. kocasına tapan herkimse zorunuza mı gitti falan yazmış.. asıl biz onunla parfüm takası yapmıyoruz diye onun zoruna gitmiş anlaşılan aklinialirimsmile
kızlar ya benim 10 tl borcum kalmıs ama hic haberim yoktu o yüzden kargomu göndermemiişler bugün yatırdım siparişim iptal olmamıstır gelir dmi ve ne zaman gelir :S
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3arkadaşlar neler oluyor yaa.. kocasına tapan herkimse zorunuza mı gitti falan yazmış.. asıl biz onunla parfüm takası yapmıyoruz diye onun zoruna gitmiş anlaşılan aklinialirimsmile
idare ablacm yne hastalandım annemde yok kaldım böle mafoldumben
naber edacım benim esimde essence yi alacaktı saatte varmış alim dedi sonradan aman boşver almim dedi vazgeçti :))) kokusunuda bilmiyoya kıyamadı paraya :)
kızlar kendi iade yapan oldumu hiç avondan gelen koliyle yollasam iade ürünü bişey olmaz dimi kağıtta olur yazıyoduda
hani gelen kolinin üstünde adres falan var ya ondan sordum biz adres falan yazmıcaz dimi sadece faturayı doldurup koliyi kapatıp vercez adama bölemi olcak(
ay hiç sevmedim bu işi yav
sagolun kızlar edacım siremims çok teşekkürler bende araştırdım haftada 1 yada 2 kez deniyor bide ben şunu sorayım sizlere benim yüzümde küçük küçük sivilceler var onlara cleraksin serisinden hangisi iyi geliyor
kızlar cnm sıkkın ya 600 tllik borcum oldu avona parayı toplayamadım bugun son gündü ne yapacagımı şaşırdım
kızlar cnm sıkkın ya 600 tllik borcum oldu avona parayı toplayamadım bugun son gündü ne yapacagımı şaşırdım
kızlar faturam kesilmiş ama kargom yola çıkmamış daha..ben 162 tl lik sipariş vermiştim ama bazıları stokta yok diye 145 tl yazıyo faturada,yinede 1 ay vade vermişler sağolsunlar..müşteri hizmetlerini bu saatte arasam olur mu acaba? tavamı sorucam daha gelmedi malesefff...
çok teşekkür ederim, artık bende sorularımla aranıza katıldım :)tospikk hayırlı ugurlu olsuun, hoşgeldiinnnn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?