Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

herkeze günaydın kızlar ben kil maskesi aldım nasıl kullanıyım kızlar haftada kaç gün kullanmam lazım
ablam kil maskeleryle aynıdır hep haftada bi kere (banyodan sonra yapki gözeneklern açık olsn ii işlesn)sürersn 15 dk bekletp yıkar bide toniklersn ohh mis gibii:)
arkadaşlar neler oluyor yaa.. kocasına tapan herkimse zorunuza mı gitti falan yazmış.. asıl biz onunla parfüm takası yapmıyoruz diye onun zoruna gitmiş anlaşılan aklinialirimsmile

haaammaaaaan kız boşver ne laf sölüon snde taktık sancak :roflol::roflol: nese şaka bi tarafa cidden takas topikleri var burada gördüğün gibi avon satıyoruz kaldı ki parfümü avon bile hadi avon olsa neyse dicem..

kızlar ya benim 10 tl borcum kalmıs ama hic haberim yoktu o yüzden kargomu göndermemiişler bugün yatırdım siparişim iptal olmamıstır gelir dmi ve ne zaman gelir :S

naber edacım benim esimde essence yi alacaktı saatte varmış alim dedi sonradan aman boşver almim dedi vazgeçti :))) kokusunuda bilmiyoya kıyamadı paraya :)

kızlar kendi iade yapan oldumu hiç avondan gelen koliyle yollasam iade ürünü bişey olmaz dimi kağıtta olur yazıyoduda

hani gelen kolinin üstünde adres falan var ya ondan sordum biz adres falan yazmıcaz dimi sadece faturayı doldurup koliyi kapatıp vercez adama bölemi olcak (

ay hiç sevmedim bu işi yav

arkadaşlar neler oluyor yaa.. kocasına tapan herkimse zorunuza mı gitti falan yazmış.. asıl biz onunla parfüm takası yapmıyoruz diye onun zoruna gitmiş anlaşılan aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
idare ablacm yne hastalandım annemde yok kaldım böle mafoldumben

geçmiş olsun cnm her zaman anne olmuyor bak b akalım başının çaresine gamyoncuiremsu

öle ablacm da bnm hastalıyım bu sne pek bitmedi bide babam var ona yemek fln yapıorm dünde tiyatrom vardı çok yoruldm terledm fln iice mahvoldm..

kızlar faturam kesilmiş ama kargom yola çıkmamış daha..ben 162 tl lik sipariş vermiştim ama bazıları stokta yok diye 145 tl yazıyo faturada,yinede 1 ay vade vermişler sağolsunlar..müşteri hizmetlerini bu saatte arasam olur mu acaba? tavamı sorucam daha gelmedi malesefff...

sagolun kızlar edacım siremims çok teşekkürler bende araştırdım haftada 1 yada 2 kez deniyor bide ben şunu sorayım sizlere benim yüzümde küçük küçük sivilceler var onlara cleraksin serisinden hangisi iyi geliyor

Canım kokusu müthiş o parfümün. Hiç şüpheniz olmasın, harika kokuyor.bayanssulusmile Benim arkadaşım sevgilisine sürekli ondan alıyor. Bende bayılıyorum.bayanssulusmile

Ketcimm cildin hassassa alma clearskinlerden çok kötü yapıyor. mafoldumben

selam kızlar siparişim faturalanmış aşağıdakileri anlayamadım ama pike tamamda diğerleri ne acaba

8788-8 1 13.94
5335-0 1 20
7870-4 T emsilci Programı Hediyesi Pike 1 30

bayanlar mrhh indirimli ürünler olunca resimlerinii filan koysanız dahaa iyi olmazmııı

Seymacım merhaba. Burda temsilciler, avon kataloğu elinde olan kişiler oluyor. O yüzden indirimli ürünler sayfasına, kataloğuna göre konuşuluyor. Ama merak edilenler olursa resimde ekleriz. a.s

kızlar cnm sıkkın ya 600 tllik borcum oldu avona parayı toplayamadım bugun son gündü ne yapacagımı şaşırdım

ya valla gıcık oluyorum şöyle 3 kuruş için sallayıp vermeyenlere..sanki biz babamızın hayrına yapıyoruz.bizim cebimizden çıkıyo onlar vermeyince.hele bizdede yoksa bu sefer bide faiz ödemek zorunda kalıyoruz..offffff melekcim valla ısrarla iste bence dicem ama aynı şey benim başımada geliyo.ben isterken utanıyorum onlar vermiyolar ama utanmıyolarda

Canım saat 16:00 dan sonra çalışmıyorlar diye biliyorum telefonlarada kimse çıkmıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…