Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ALLAH rızası için biri şu 5275-0 ın ne oldugunu söylesin bana........ siparişlerimden hariç bide bu gözüküyo üstüne de para ilenmiş tabii... bu ne kızlar yaa

canım ben dün 6 gibi girdim siparişleri,hala kargoya verilmemiş.. sen nezaman girmiştin..senin faturada yazanları da anlamadım,ürün kodu falan da değilmiş,ne acaba??
ben dün akşam girdim siparişi canım saat 16:00 dan sonra girince ertesi gün faturalıyorlar benimde kargoya verilmemiş ama yarın gelir büyük ihtimal genelde öyle oluyor sipariş faturalanıyor ertesi gün geliyor ilk günler hariç yoğunluk olduğu için aksama oluyor .. Canım o kodlardan birşey anlamadım siparişin haricinde bedelsiz olarak görünüyor kolim gelsin bakalım yazarım sana da ne olduğunu

ALLAH rızası için biri şu 5275-0 ın ne oldugunu söylesin bana........ siparişlerimden hariç bide bu gözüküyo üstüne de para ilenmiş tabii... bu ne kızlar yaa

kundukçum bende de öle kodlar var kırmızı yazı ile ama iskonta düşülmüş sende bir bak istersen bakiyeye iyicene gelecek ürünün varmıydı beklediğin stokta olmayınca sonradan geliyor ya

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM,BENİM 5. KAMPANYADAN İADEM VARDI,Bİ TÜRLÜ TAKIM ÖNCÜMLE BULUŞAMADIK,ARTIK GELEN KARGOCUYA İADELERİ BİZDE VEREBİLİYOMUŞUZ YA, 6. KATALOG SİPARİŞLERİM GELİNCE İADELERİ VEREBİLİRMİYİM,YOKSA BU DURUM 6. KATALOGDAKİ İADE ÜRÜNLER İÇİN Mİ GEÇERLİ?fisfisfis

canım 2ay önceki katalogda çift taraflı el çantası vardı onun kodu,aklımda kalmış baktım şimdi,o.. sipariş vermişmiydin o çantadan?

arkadaşlar bende bu ay üye oldum avona

internetten başvuru yapmıştım takım öncüsü yönlendirilecek dendi

bir bayan geldi 3 gün sonra, bana katalog verdi gitti ben ne geliş fiyatlarını biliyorum ne bişey

haftaya gelicem ödemeleri o zaman görüşürüz demişti ama halen gelmedi

siparişlerin son günümüydü oyleyse yandım insanlara ilk günden mahcup olucam

hemde siparişleri bana telefonla söyleyeceksin dedi neden online veremiyoruz onu anlamadım

Öncelikle hayırlı olsun sana katalog verirken fiyat listesi verip senin bütün sorularını yanıtlaması gerkeirdi bence şirketi ara ve derdini anlat seninle ilgilenilmediğini söyle seninle ilgilenmek zorunda takım öncüsü ..Sipariş için son gün 11 /06 ..ılk siparişini takım öncün girecek sana ilk siparişin ile temsilci numaran gelicek ve sen online şifre alabileceksin daha sonra siparişlerini kendin gireceksin ama bence ara şirketi öyle şey mi olur canım bu ne sorumsuzluk üye yapmayı biliyorlar

bebeğim 7870-4 pikenin kodu. 5335-0 yabancı gelmiyo ama son 3 kataloğa ve faturalara baka baka boynum tutuldu,üzgünümm bulamadım.

bende oyle düşündüm açıkcası

hiçbir şey anlatmadı doğru dürüst bende yoğundum pek birşey soramadım ama dediğin gibi bana detaylı anlatmalıydı

ben de ilk siparişimin olmasına rağmen 300e yakın satış yaptım ama bana gelişi ne felan hiç bilmiyorum haybeden satış yaptım yani

haftaya gelir ödeme konusunu anlatırım dedi geldiğine neden vermedi ki ne alaka yani ???

bugünde bir şifre geldi cep telefonuma avon temsilci numaranız diye ama tabi fatura nosu olmadan şifre alınmıyor...

ben en iyisi yarın danışma hattını bir arayım

Aynen öyle geldiğinde hepsini anlatmalıydı bana saatlerce anlatmıştı temsilcim dil dökmüştü ben vazgeçmiştim bi ısrar bi ısrar ama şimdi iyiki üye olmuşum diyorum moralini bozma hiç ara yarın şirketi onlar sana yardımcı olur merak etme uyarı alır takım öncünde haklarını bil canım onun işi o senin sırtından para kazanıcak ilgilenmek zorunda ..Şifre dediğim gibi ilk siparişinden sonra alabilirsin

bebeğim 7870-4 pikenin kodu. 5335-0 yabancı gelmiyo ama son 3 kataloğa ve faturalara baka baka boynum tutuldu,üzgünümm bulamadım.

Ayyyy canım benim hakkını helal et valla uğraştın o kadar gelince bakıcaz artık neymiş hediyelere mi boğucak yoksa avon beniii neee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayyyy canım benim hakkını helal et valla uğraştın o kadar gelince bakıcaz artık neymiş hediyelere mi boğucak yoksa avon beniii neee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…