- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.761
Canım saat 16:00 dan sonra çalışmıyorlar diye biliyorum telefonlarada kimse çıkmıyor sanırım
tospik hayırlı olsun bol satışlar dilerim ..Temsilci fiyatı ile 75 in altında olursa biz ödüyoruz kargoyu
Canım saat 16:00 dan sonra çalışmıyorlar diye biliyorum telefonlarada kimse çıkmıyor sanırım
Seymacım merhaba. Burda temsilciler, avon kataloğu elinde olan kişiler oluyor. O yüzden indirimli ürünler sayfasına, kataloğuna göre konuşuluyor. Ama merak edilenler olursa resimde ekleriz. a.s
ben dün akşam girdim siparişi canım saat 16:00 dan sonra girince ertesi gün faturalıyorlar benimde kargoya verilmemiş ama yarın gelir büyük ihtimal genelde öyle oluyor sipariş faturalanıyor ertesi gün geliyor ilk günler hariç yoğunluk olduğu için aksama oluyor .. Canım o kodlardan birşey anlamadım siparişin haricinde bedelsiz olarak görünüyor kolim gelsin bakalım yazarım sana da ne olduğunucanım ben dün 6 gibi girdim siparişleri,hala kargoya verilmemiş.. sen nezaman girmiştin..senin faturada yazanları da anlamadım,ürün kodu falan da değilmiş,ne acaba??
ALLAH rızası için biri şu 5275-0 ın ne oldugunu söylesin bana........ siparişlerimden hariç bide bu gözüküyo üstüne de para ilenmiş tabii... bu ne kızlar yaa
ALLAH rızası için biri şu 5275-0 ın ne oldugunu söylesin bana........ siparişlerimden hariç bide bu gözüküyo üstüne de para ilenmiş tabii... bu ne kızlar yaa
arkadaşlar bende bu ay üye oldum avona
internetten başvuru yapmıştım takım öncüsü yönlendirilecek dendi
bir bayan geldi 3 gün sonra, bana katalog verdi gitti ben ne geliş fiyatlarını biliyorum ne bişey
haftaya gelicem ödemeleri o zaman görüşürüz demişti ama halen gelmedi
siparişlerin son günümüydü oyleyse yandım insanlara ilk günden mahcup olucam
hemde siparişleri bana telefonla söyleyeceksin dedi neden online veremiyoruz onu anlamadım
selam kızlar siparişim faturalanmış aşağıdakileri anlayamadım ama pike tamamda diğerleri ne acaba
8788-8 1 13.94
5335-0 1 20
7870-4 T emsilci Programı Hediyesi Pike 1 30
bende oyle düşündüm açıkcası
hiçbir şey anlatmadı doğru dürüst bende yoğundum pek birşey soramadım ama dediğin gibi bana detaylı anlatmalıydı
ben de ilk siparişimin olmasına rağmen 300e yakın satış yaptım ama bana gelişi ne felan hiç bilmiyorum haybeden satış yaptım yani
haftaya gelir ödeme konusunu anlatırım dedi geldiğine neden vermedi ki ne alaka yani ???
bugünde bir şifre geldi cep telefonuma avon temsilci numaranız diye ama tabi fatura nosu olmadan şifre alınmıyor...
ben en iyisi yarın danışma hattını bir arayım
bebeğim 7870-4 pikenin kodu. 5335-0 yabancı gelmiyo ama son 3 kataloğa ve faturalara baka baka boynum tutuldu,üzgünümm bulamadım.
bebeğim 7870-4 pikenin kodu. 5335-0 yabancı gelmiyo ama son 3 kataloğa ve faturalara baka baka boynum tutuldu,üzgünümm bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?