- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
- 223
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #10.781
Ayyyy canım benim hakkını helal et valla uğraştın o kadar gelince bakıcaz artık neymiş hediyelere mi boğucak yoksa avon beniii neee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyyy canım benim hakkını helal et valla uğraştın o kadar gelince bakıcaz artık neymiş hediyelere mi boğucak yoksa avon beniii neee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya kızlar yarının hediyesi neydi sipariş grcem de bulamadım avonun sayfasında
bn önceki sayfalarda hediyeleri yazmıştm ama yenden yazim..
pzartesi:fındıklı şampuan naturals
salı:erkekler için terlemeye karşı sprey
çarşamba:çilekli yeni çıkan banyo köpüğü
perşembe:400ml krem mavi kutudaki
cuma:colortrend kalpli ruj
tamam nisaaa çok teşekkür ederim ilgine yarın ilk işim aramak olacak
birde hediye felan diyorsunuz yaa onu da açıklarmısınız bana nasıl oluyor bilmiyorumkismile
canım editten düzeltme oluyo ama silmiyo galiba..
ben de bilmiyorum,aman boşverr bişey olmaz canım..
Rica ederim ne demek ..Hediye şöyle kampanyanın belli dönemlerinde bir limit koyuyorlar 5 gün boyunca her güne 1 hediye veriyorlar mesela bu kampanya limit 140tl di bitiyor ama yarının hediyesi avon care el,yüz ve vücut kremi 400ml cuma günününde color trend golden kiss me ruj
tamam nisaaa çok teşekkür ederim ilgine yarın ilk işim aramak olacak
birde hediye felan diyorsunuz yaa onu da açıklarmısınız bana nasıl oluyor bilmiyorumkismile
hımm ama bana bu ay olmaz demekki çünkü temsilci girecekmiş ya ilk siparişi daha ne zaman girecekse tabiiialsanaalsanasmile
şöyle oluyo,yeni üye olanlara ilk 4 ay belli limitler var,o limiti geçersen yeni temsilci geliştirme hediyesi geliyo..mesela geliş fiyatı üzerinden ilk ay 145 liralık satış yapana göz makyaj temizleyicisi,2. ay 165 liralık satışa rimel, 3. ay 185 liralık satışa gece kremi, 4. ay 200 liralık satışa soft musk parfüm geliyo şimdilik.. 4 kampanya içerisinde geliş fiyatı üzerinden toplam 850 liralık satış yapana temsilci çantası veriliyo.. ilk kampanyanda hediye kazanırsan o hediyenin yanında avon rozeti geliyo.. bazen de avon temsilcilerine küçük bi süpriz yapıyo,bi tarih veriyo mesela bize 21 mayıs-28 mayıs arasında 140 liralık satış yaparsak hergüne ayrı küçük hediyeler koymuş,mesela bugün sipariş girene duş jeli,yarın krem,öbür gün ruj falan veriyo..
şöyle oluyo,yeni üye olanlara ilk 4 ay belli limitler var,o limiti geçersen yeni temsilci geliştirme hediyesi geliyo..mesela geliş fiyatı üzerinden ilk ay 145 liralık satış yapana göz makyaj temizleyicisi,2. ay 165 liralık satışa rimel, 3. ay 185 liralık satışa gece kremi, 4. ay 200 liralık satışa soft musk parfüm geliyo şimdilik.. 4 kampanya içerisinde geliş fiyatı üzerinden toplam 850 liralık satış yapana temsilci çantası veriliyo.. ilk kampanyanda hediye kazanırsan o hediyenin yanında avon rozeti geliyo.. bazen de avon temsilcilerine küçük bi süpriz yapıyo,bi tarih veriyo mesela bize 21 mayıs-28 mayıs arasında 140 liralık satış yaparsak hergüne ayrı küçük hediyeler koymuş,mesela bugün sipariş girene duş jeli,yarın krem,öbür gün ruj falan veriyo..
Canım ara temsilcini numarasını da mı vermedi bak ne güzel diyorsun 300 tl lik sipariş toplamışsın hediyeleri kaçırma ara şirketi ben sipariş vericem bana hemen yardımcı olun de ilk kampanyanda 140 dı galiba satış yapınca makyaj temizleyiciside geliyor tabi bu rakamlar temsilci fiyatı ile
Gamzecim çok güzel anlatmışsın kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 Ayyy çanta dedinde tatlım bana çanta gelicek galiba 850 yi geçtim hımm yarını iple çekiyorummm
ilk siparişimde 145 tl siparişi geçtim sanıyorum
bana gelişlerini bilmediğim için öyle diyorum alsanaalsanasmile
katalog fiyatlarıyla 300 tl oldu işte arada da o kadar fark olmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?